Cautare

675 de rezultate pentru "ziarul" (2.91 secunde)
Puteti citi in continuare textul integral al reportajului, aparut in ziarul Scanteia tineretului nr. 11613, de joi 2 octombrie 1986, sub semnatura lui Florian Popa Micsan, pe atunci sociolog de intreprindere si jurnalist in timpul liber.
Gleznele i se umflau si raminea asa, cu ochii inchisi, fara sa ne simta. Tata isi dadea cravata jos de la gat aruncand-o pe spatarul scaunului, si-si lua ziarul sa-1 citeasca.
Pentru a nu-si instraina simpatiile viiitorului domn, grupul sustinatorilor lui Mihail Sturdza, ramas in minoritate, il paraseste pe acesta in ziua urmatoare cand in ziarul Steaua Dunarii, sub semnatura poetului Dascalescu, apare un asemenea indemn:
ZIARUL LUMINA: Calea Victoriei vazuta prin ochii unui arhitect (Autoare: Irina Munteanu) Frumusetea poate fi uneori o absenta. Uratul poate fi uneori reprezentat de prea multa armonie.
Pe 31 mai 2002, in ziarul Komsomolskaia Pravda, Andrei Pavlov a publicat un articol ciudat, cu titlul "OZN-urile au ajutat americanii sa creeze super-arme", articol bazat pe un interviu cu colonelul Aleksandr Plaksin, numit aici geofizician militar.
In perioada 2008-2009, tabloidele, in special ziarul The Sun, au exploatat apetenta populara pentru OZN-uri, pana la inaltimi ametitoare.
Ragbir Bhathal sef al proiectului "OZ OSETI" de la Universitatea de vest din Sydney, declara intr-un interviu publicat in ziarul "The Australian" ca in decembrie 2008 colectivul sau de lucru a detectat un semnal laser neobisnuit de puternic, care nu a putut fi identificat, dar nici nu s-a repetat.
Informatiile acestea erau cunoscute si au aparut, chiar in timpul derularii incidentului, in ziarul Roswell Daily Record, dar in ziua urmatoare au fost negate oficial, printr-o istorie inventata, cu un balon meteorologic si cu alte non-sensuri.
ziarulring.ro: Prof. dr. Tudorel Butoi diagnosticheaza teroarea: Fara pace, ne putem lua ramas-bun de la civilizatie Seria atentatelor teroriste continua sa inroseasca harta lumii civilizate.
Ziarul AZI informeaza: Catusele sau Urnele? (Autor: Octavian Stireanu) Se cauta definitii pentru ceea ce se petrece in Piata Victoriei de cateva zile si nopti.
Printr-o stranie coincidenta, in dimineata de dupa dezastru, inainte ca sa se fi anuntat vreo stire privind catastrofa aviatica, ziarul Zori Noi, din orasul Petrosani, a publicat sub titlul Fenomen misterios, un mic articol dedicat aventurii unui grup de 7 persoane, care au afirmat ca, in noaptea din 4 august 1991, au vazut o formatiune de tip OZN intr-o zona aflata la doar 2 kilometri de locul accidentului aviatic.
Un alt caz a fost publicat in ziarul CURIERUL ZILEI din Pitesti. Doi jurnalisti au mers in seara zilei din 16 noiembrie 1998 la Lacul Vidraru pentru a scrie un articol despre lupii care amenintau aparent viata si proprietatile locuitorilor din zona.
Martori sau farsori Infricosati, Hickson si Calvin au mers, la inceput, la ziarul local. Acesta fiind inchis, au telefonat la o baza a aviatiei militare.
La un moment dat, chiar si ziarul Wall Street Journal si alte cateva agentii de stiri anuntau ca unele vedete rock au participat la video-conferinte cu militari de rang inalt si cu contractori din domeniul apararii;
Ziarul Nazuinta din 1 mai 1936, in articolul Aeroportul Calarasi, scrie ca: - Dl capitan aviator Botez, comandantul aeroportului Calarasi, a tinut duminica 9 aprilie cor.
El mai felicita ziarul The New York Times, pentru ca, spre deosebire de alte dati, s-a deranjat sa se implice si sa joace corect.
ZIARUL LUMINA: Duminica lacramioarelor (Autor: Prof. Univ. Constantin Milica) La multe popoare din Europa de Vest exista traditia ca in luna mai sa se sarbatoreasca Duminica lacramioarelor.
In decembrie 2017, ziarul The New York Times a dezvaluit povestea proiectului Advanced Aerospace Identification (identificarea amenintarilor avansate in domeniul aerospatial), de la Pentagon, intr-un articol completat cu filmul inregistrarii urmaririi unor OZN-uri de aviatia militara, ca si cu interviuri cu pilotii si cu directorul de proiect, Luis Elizondo.
Asa se face ca din anul 1976 incep sa public primele materiale cu caracter istoric despre orasul Calarasi in ziarul Tribuna Ialomitei, ce aparea la Slobozia.
Prin amabilitatea domnului Lucian Ranja, avem posibilitatea sa oferim cititorilor nostri si secvente din articolele publicate de ziarul Saturday Paper ce apare la Durban, pe 14 iunie, a doua zi dupa naufragiu, articole ce releva drama din unghiul de vedere al salvatorilor carora marinarii romani le raman profund indatorati pentru bravura lor, pentru riscul ce l-au infruntat spre a-i salva.
google-analytics.com