Cautare

675 de rezultate pentru "ziarul" (2.98 secunde)
Meir a explicat pozitia sa fata de articolul publicat in ziarul lui Vadim, care considera ca a fost publicat cu permisiunea presedintelui PPRM, drept o reactie la nerespectarea promisiunilor stabilite prin contract.
• Nu stau investitorii cu ziarul in mana si uitandu-se la jurnalele de actualitati cum crede Emil Boc, asteptand sa vada daca sa fuga sau sa ramana, daca sa vina sau sa se orienteze spre o alta tara decat Romania.
Comisarul Parasca a comis un act grav si evident de politie politica prin amenintarea si santajarea fostului ziarist Dorin Prunila, in perioada cand acesta s-a aflat in Arestul IPJ Satu Mare, cand i-a solicitat informatii despre senatorul Valer Marian si despre ziarul Gazeta de Nord -Vest, fapt descris de acesta intr-o scrisoare transmisa subsemnatului din arest (pe care o atasez in copie la interpelare).
Seful statului a declarat, intr-un interviu publicat ieri in ziarul “Adevarul“, ca racolarile de parlamentari reprezinta o solutie incorecta si imorala politic.
Potrivit publicatiei “Ziarul de Iasi“ ex-peremistii adauga ca “membrii alesi in forurile de conducere superioare organizatiilor din care fac parte nu pot fi sanctionati decat de organele in care au fost alesi, deci de Conferinta judeteana a PPRM Iasi“.
Companiile straine au motive intemeiate sa vina in Romania, indeosebi in industria automobilelor, care are in prezent o cifra de afaceri de aproximativ 16 miliarde euro si 200.000 de angajati, relateaza Rador.Declaratia a fost facuta de premierul Tariceanu intr-un interviu pentru ziarul "Liberation", cu ocazia vizitei pe care o efectueaza in Franta.In opinia primului-ministru, exista cel putin trei ratiuni pentru care Romania va ramane atractiva:
Criza politica aparuta in cadrul Organizatiei bacauane a PNL nu si-a gasit inca o rezolvare nici la aproape doua luni de la organizarea alegerilor pentru desemnarea conducerii organizatiei, sustine „Ziarul de Bacau“.
Motivele invocate tin de vicii de procedura care ar fi trebuit respectate de organizatorii alegerilor, adica tocmai de cei carora li s-a admis contestatia“, a precizat Ioan Chiriac pentru „Ziarul de Bacau“.
„Ziarul Clujeanului“ sustine in editia de ieri ca teza de doctorat a lui Boc, din 1999, intitulata „Separatia puterilor in stat.
Tonul il da ziarul "Adevarul", al carui director din acea vreme era, totodata, si presedintele Clubului Roman de Presa. In editia din 8 iunie 2002 (din sambata ce a urmat zilei de joi, in care fusese dat votul din Senat), "Adevarul" publica un comunicat al Clubului Roman de Presa:
Ziarul Bursa anunta ca desi peste 7.000 de masini au fost comercializate in luna octombrie a acestui an, vanzarile de autoturisme noi din import au scazut cu 50,3 la suta, comparativ cu intervalul similar din 2008, potrivit datelor centralizate de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile.
• Deontologul Nistorescu, comentator de 5 miliarde de lei Unul dintre comentatorii "grei" ai postului Realitatea TV si sef peste defunctul ziar "Cotidianul", conservat acum in stare latenta de online, Cornel Nistorescu, apare conform documentelor obtinute de ziarul "Curentul" ca unul dintre cei mai bine platiti mercenari media.
Ziarul Financiar informeaza: Miza referendumului pentru Capitala: cine controleaza Bucurestiul controleaza Romania.
Concret, desi Gazeta Sporturilor este gata sa preia ziarul pe care el l-a pastorit ani de zile, Jurnalul National, ceea ce ar putea aduce trecerea lui in plan secund sau chiar pe linie moarta, Tuca a primit o oferta consistenta chiar de la otevistul Dan Diaconescu.
Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a declarat cu fermitate, potrivit unui articol publicat de ziarul austriac "Der Standard", ca nu au existat inchisori secrete ale CIA in Romania si ca nu-si poate imagina ca acest serviciu ar fi interogat detinuti fara stirea Executivului roman.
Ziarul Financiar informeaza: Google a depasit Yahoo in publicitatea pe bannere Pentru prima oara in istoria internetului, Yahoo nu mai este lider pe bannere publicitare online, arata un studiu IDC.
Ziarul Financiar informeaza: "Let it snow" si incepe ninsoarea pe Google In spiritul iernii, Google a pregatit o noua surpriza internautilor.
Ziarul de Iasi: Amorurile poetului Emil Brumaru (Autoare: Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004.
La 9 aprilie ziarul Cuvant moldovenesc” publicase programul P.N.M. care cuprindea printre altele si drepturi nationale pentru romanii de dincolo de Nistru, iar in 14 aprilie se infiintase Asociatia invatatorilor moldoveni din Basarabia si de dincolo de Nistru (47).
Fruntasii transilvaneni au procurat o tipografie cu litere latine si astfel au infiintat la Chisinau ziarul Adevarul (Transilvania) (un organ de propaganda pentru unirea politica a tuturor romanilor), au tiparit abecedare si carti in limba romana.
google-analytics.com