Cautare

675 de rezultate pentru "ziarul" (5.87 secunde)
Eu am mai trecut printr-un astfel de moment, cand toata echipa de la Adevarul a fost fortata sa paraseasca Adevarul si a trebuit atunci sa facem ziarul Gandul.
sa inchida ziarul in decembrie, pentru cei care nu stiu. ... Si ziarul condus de el a devenit o galeata de laturi politice, in general, si alte mizerii coordonate de Dan Constantin, redactorul-sef al Jurnalului national.
In gala Omul Anului 2016, pentru al saptelea an consecutiv, ziarul Cotidianul a propus scenei publice din Romania o recapitulare a performantelor obtinute in anul 2016 de catre principalele personalitati ale Romaniei.
Ziarul a trimis la Londra o echipa aparte prin experienta si pasiunea ei. ... Luati de la chioscuri ziarul cu articole exclusive, intrati pe gsp.ro pentru noutati si daruiti-va bucuria olimpica!
Nu m-am gandit pana acum daca as vrea sa pozez intr-o revista pentru barbati", declara Carmen in ziarul "Ring".
ce ar fi daca am face o redactie separata si am produce ziarul central Iskra (sau Pravda, nu mai retin) intr-un singur exemplar, doar pentru Lenin.
Am avut privilegiul de a colabora la ziarul Cronica Romana, in perioada in care ziarul era condus de dl Dinu Sararu.
Nicolae Scaunas a dezvoltat argumentele acestei ipoteze intr-o lucrare stiintifica si in cateva articole din presa locala calaraseana, preluate si de ziarul national VREMEA (al lui Adrian Paunescu), intr-un articol aparut in anul 1996. ... In 1882 Eminescu era la ziarul Timpul.
A colaborat la ziarul Tractorul din Brasov, cu diverse reportaje si poezii (1956). ... Dupa 1989 a lucrat la ziarul Satul romanesc, Dimineata, iar din 1993 a condus revista Agricultura.
Indragostit de desen inca din anii de scoala, Mihai Boboc a debutat cu o caricatura publicata in ianuarie 1990 in ziarul Adevarul. Vreme de mai multi ani (1995 - 1997) a avut o rubrica permanenta in ziarul Tineretul Liber, intitulata TL BOB.
A debutat cu o caricatura publicata in ianuarie 1990 in ziarul Adevarul. In perioada 1995-1997, a avut o rubrica permanenta in ziarul Tineretul Liber, intitulata TL BOB.
Apoi, s-a cautat ziarul (aratat in film) in care s-ar fi publicat articolul despre misterioasa explozie din toamna 1968. Ziarul nu semana cu nicio publicatie din Sverdlovsk-ul acelor vremuri, iar in cele care existasera, aflate in biblioteci, nu exista nicio mentiune despre vreo explozie sau vreun disc recuperat.
In ziarul Cotidianul de joi dimineata, la toate chioscurile si benzinariile Cotidianul: ... Editorialul complet in ziarul Cotidianul versiunea tiparita
ZIARUL 21: ... Jucan Sergiu) ZIARUL 21 VA PREZINTA O POVESTE TRISTA, DAR INCA PLINA DE SPERANTA, A UNEI FAMILII DE CADRE MILITARE, OLTEANU COSMIN SI DENISA, DIN CADRUL UNITATII MILITARE 01824 CAMPIA TURZII, CARE TRECE PRIN MOMENTE GRELE, MAI EXACT FIUL LOR A FOST DIAGNOSTICAT CU CANCER.
Totodata, scrie ziarul american, Papa a pledat in timpul vizitei sale in favoarea milioanelor de emigranti romani, a incurajat comunitatea catolica din tara si a deplans, o data in plus, nationalismul semnalat in lume.
E adevarat ca jurnalismul e o treaba grea, si toti sunt sub presiune, toti urmaresc ca ziarul sa apara. ... Probabil ei scriu ziarul cap coada, ei il tiparesc.
Ziarul este membru al Studiului National de Audienta. Ziarul este auditat annual, tirajul efectiv vindut poate fi consultat de orice pe site-ul Biroului Roman de Audit al Tirajelor la care, deasemenea, este membru.
In urma cu 10 ani, pe 24 iunie 1995, incepeam, inghesuiti in citeva camarute umede, din centrul istoric, sa scoatem ziarul Monitorul la Botosani. Pe atunci ziarul avea patru pagini alb-negru si costa 200 de lei vechi.
Si scrie acolo respectivul ca nu se poate asa ceva, e chiar rusinos ce vor sa faca aia de la Consiliul Judetean, ca la ziarul lui sint alti cititori decit la alte ziare.
Ziarul pe care il cititi este al saselea in topul celor mai citite ziare locale din Romania. ... Daca se raporteaza vinzarile la populatia zonei unde se vinde ziarul, Monitorul de Botosani trece pe primul loc din tara.
google-analytics.com