Cautare

675 de rezultate pentru "ziarul" (5.78 secunde)
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. ... • Ziarul "Romania libera" ridica intr-un articol o problema de principiu:
Ziarul Financiar informeaza: ... Ziarul Financiar a cerut reprezentantilor Inspectiei Muncii, Ministerului Muncii si Guvernului zece exemple de firme care au incheiat contracte noi de munca in perioada la care se refera premierul Boc.
I-am precizat ca voi scrie despre acest caz pe larg in ziarul Ziua. Traian Basescu a facut uz de relatia de prietenie dintre noi doi, mi-a promis ca va face o ancheta atat la nivelul Ministerului, cat si al partidului si ca ziarul Ziua va avea exclusivitatea informatiilor.
Dan Bucura) Ziarul "Puterea" continua astazi prezentarea documentului "Perspective ale anului politic 2012", care a facut furori in PSD. ... Motivul pentru care nici PSD si nici PNL nu au batut moneda pe aceasta analiza prezentata de ziarul "Puterea" ar putea fi "riscul de demoralizare".
Ziarul Financiar informeaza:
Ziarul The Guardian anunta ca recordul a fost confirmat de oficialiiGUINESS WORLD RECORDS. ... Peste Ocean, in Statele Unite, ziarul Washington Post vorbeste, de asemenea, despre recordul mondial stabilit pe aerodromul de la Clinceni.
Debutul lui octombrie aduce pentru companiile aeriene inceputul perioadei de extrasezon, ceea ce, din punct de vedere al calatorilor, inseamna o scadere a pretului biletelor cu aproximativ 50-100 de euro, titreaza „Ziarul de Bacau“.
Cotidianul 7plus a redevenit, incepand de vineri, ziarul National, inviind astfel titlul sub care a fost lansat, in 1997, de Iliuta Naghi, patronul publicatiei, au declarat reprezentantii ziarului.
De aceea ne-am gandit la aceasta lansare si vom asista la nasterea postului in 2010", declara Costi Mocanu, citat de Ziarul Financiar.
Motivele pentru care Isarescu nu vrea sa fie premier, expuse pentru ziarul Gandul de consilierul Guvernatorului, Adrian Vasilescu, sunt faptul ca nu mai e tanar, ca este independent, nu are in spate un partid puternic si, implicit, o sustinere politica solida, ca intr-o perioada de criza economica ar fi mult mai eficient la conducerea BNR.
La inceputul anului trecut, Ziarul Financiar a numit 2009 anul incertitudinii. ... Pentru Romania, Ziarul Financiar afirma ca 2010 va fi anul temerilor, dar si al sperantelor.
Decizia Adevarul Holding vine dupa ce ziarul Adevarul a publicat, miercuri, informatia ca Grosan este acuzat de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) ca a fost colaborator al fostei Securitati.
Este o maniera de a face business."Guvernatorul BNR crede ca bancile pot sa ajute IMM-urile si prin imbunatatirea accesului acestora la informatii, avand in vedere ca multe dintre aceste firme nu sunt in orasele mari, ci dispersate in teritoriu, unde principala sursa de informare este televiziunea, informeaza Ziarul Financiar.
In prima saptamana, am avut postari de la Julia Louis-Dreyfus, Larry David, Gary Hart, John Cusack si Walter Cronkite." "Ziarul online", cum il numeste cofondatoarea sa, a facut din Arianna Huffington un mogul al mediei online si atrage 20 de milioane de utilizatori in fiecare luna, de cinci ori mai mult decat multe alte publicatii online.
In prima saptamana, am avut postari de la Julia Louis-Dreyfus, Larry David, Gary Hart, John Cusack si Walter Cronkite." "Ziarul online", cum il numeste cofondatoarea sa, a facut din Arianna Huffington un mogul al mediei online si atrage 20 de milioane de utilizatori in fiecare luna, de cinci ori mai mult decat multe alte publicatii online.
Ziarul Financiar informeaza: ... In aceste conditii Liberty trebuie sa gaseasca o solutie si, conform surselor citate, ar fi de acord sa vanda operatiunile din Romania, noteaza Ziarul Financiar.
Ziarul Gandul 4 mai 2005 - 8 aprilie 2011. ... Pentru ca ziarul Gandul s-a nascut, in chinuri, ca un copil.
Ziarul Financiar informeaza:
Am explicat ca dl Andon a introdus titlul si textul in ultimul moment, la inchiderea editiei, pe raspundere proprie, fara aprobarea Consiliului Director care conducea atunci ziarul Adevarul.
Ca Novaceanu era pe atunci omul lui Petre Roman, s-a dovedit imediat la inceputul lui 1991, cand el, ca director, alaturi de CTP si alti doi redactori s-au constituit intr-un Consiliu Director care propunea intregii redactii ca "Adevarul" sa devina ziarul Guvernului Roman.
google-analytics.com