Cautare

909 de rezultate pentru "viorel arcas" (2.74 secunde)
Din comitetul interimar mai fac parte si 21 de membri ai PD Satu Mare, nelipsind fostul presedinte Mihai Rusu, ex vicepresedintii Felician Pop, Beniamin Kira, Mihai Lohan si Ioan Ardelean, dar si fostii lideri ai "agrarienilor”, Viorel Pintea si Constantin Raduc.
Cristian Constantin Poteras (PDL), Rares Manescu Serban (USL), Cristinel Eftimie (PP-DD), Constantin Tomescu (UNPR), Stefan Badara (Partidul Poporului), Gheorghe Vasile Cornel Ilie (Partidul Popular si al Protectiei Sociale), Sergiu Fendrihan (Partidul Forta Civica), Adrian Popescu (PRM), Nicolae Petre (PNG-CD), Bogdan Nicolae Constantin Bratu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Gheorghe Balcan (Partidul Socialist Roman), Alexandru Onofrei (Partidul "Totul pentru Tara"), Natalia Solomon (Partidul Alianta Socialista), Bencze Josef (UDMR), Viorel Danut Constantin (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Romeo Tarhon (Partidul National Democrat Crestin), Mihai Emil Popescu (Partidul Ecologist Roman), Sorina Hanea (Partidul Verde) si independentul Viorel Stefan Florescu.
Liberali acuzati de falimentarea Directiei de Drumuri Dupa ce fiul sau a reusit sa-si pastreze functia de director al Directiei Judetene de Drumuri si Poduri, Constantin Contac, presedintele Consiliului Judetean si al organizatiei judetene a PSD, i-a criticat, ieri, pe Gheorghe Ciubotaru si Viorel Ciobanu, autorii propunerii de demitere a acestuia.
Presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, a declarat in cadrul conferintei de presa care s-a desfasurat vineri, 2 septembrie, ca in problemele partidului se amesteca persoane din afara lui, reprezentand cercuri de interese economice. ... In plan personal, Viorel Stanca, impreuna cu prof.
Zvonul cum ca as desfasura actiuni ca sa ajung presedinte al Consiliului Judetean Salaj, sacrificandu-mi colegii de partid, este un atac murdar la adresa mea, si ma bucur ca lansatorii acestui zvon sunt contrazisi si descurajati, daca nu si injurati, in cele mai multe medii", a afirmat Viorel Stanca, presedintele PD Salaj, saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa.
Pe de alta parte, presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, nemultumit oarecum din cauza faptului ca i s-a furat "jucaria" si nu mai are cu cine sa concureze pentru cel mai inalt fotoliu din organizatia judeteana a partidului, ataca destul de voalat decizia lui Capilnasiu:
Pe de alta parte, in opinia senatorului PSD, Viorel Stefan, s-ar fi putut trece fara probleme peste acest aspect, iar timpul rezervat discutiilor ar fi putut fi folosit mai cu folos de catre alesi.
PSD-ul fara Adrian Nastase va fi, practic, un partid renascut din propria cenusa, in care l-au tarat tot felul de aratari, precum Arogantu', Manivela (Miron Mitrea), Guzganul Rozaliu (Viorel Hrebenciuc) sau Pinocchio (Dan Ioan Popescu).
Nu vom admite tot felul de minuni ", a afirmat consilierul Viorel Alexandru. ... a hotarit desemnarea unor lideri de grup, pentru PD fiind tocmai Viorel Alexandru, iar pentru PNL Ioan Ciobanu.
Cu toate ca nu au fost prezenti la intalnirea de la Gura Humorului, presedintii organizatiilor judetene din Salaj ai PNL si PD, Catalin Micula, respectiv Viorel Stanca, impartasesc relativ aceleasi opinii cu liderii lor, desigur, atunci cand vine vorba de fuziune. ... Viorel Stanca, presedintele PD Salaj:
Viorel Dolha (Continuare) Cati ati muri pentru tricolor? ... Viorel Dolha NOTE 1. A. Nour, Basarabia nr.1/1992 pag. 82.
Viorel Marian participa in acest week-end la 100 de traditii romanesti in curtea MTR. Acesta a adus la acest targ linguri de plop si de cires, cu simboluri traditionale, pristolnice, cruci cu postament, suporturi de oua.
Cu toate ca negocierile se fac cu liderii tuturor grupurilor parlamentare, pactul a fost incheiat intre liderii PNL, PD, PSD si PRM si este semnat doar de liderul deputatilor democrati, Cristian Radulescu si de Viorel Hrebenciuc, seful social-democratilor.
Premierul Tariceanu s-a intalnit ieri timp de cateva minute cu deputatul PSD Viorel Hrebenciuc in biroul presedintelui Camerei, Bogdan Olteanu, subiectul discutiei fiind, potrivit lui Hrebenciuc, sedinta parlamentara de dupa Raportul de tara, in care premierul va prezenta pozitia Guvernului.
Cum directorul Ilie Badescu era in concediu de odihna, adjunctul acestuia,Viorel Nicolae, a fost de acord sa dea o explicatie, iar pentru a se scuza a admis ca angajatii regiei nu prea fac treaba buna cand vine vorba de rasaduri.
Deoarece Badescu se afla in concediu medical de o buna perioada, pentru a evita alte confruntari cu edilii, locul acestuia este tinut de directorul adjunct Viorel Nicolae.
Viorel Oleniuc: ... Viorel Oleniuc. Cristea, in PD din luna iunie, Mitroi cu... recunostinta in suflet Cu toata dezaprobarea liberalilor, tot ieri si primarul Costinestiului, Traian Cristea, a confirmat oficial trecerea sa de la PSD la PD.
Senatorul liberal de Hunedoara Viorel Arion a declarat ca in centrele special amenajate din judet s-au strans peste 2.000 de semnaturi pentru retragerea trupelor din Irak, urmand ca actiunea sa continue pana in septembrie.
Presedintele fondator Ion Iliescu a fost criticat de Viorel Hrebenciuc si Vasile Dancu pentru absenta sa indelungata de la sedintele de partid, iar Mircea Geoana a acordat credit tinerilor in detrimentul batranilor, promovandu-l pe Victor Ponta la vicepresedintia Camerei Deputatilor.
Deputatul Viorel Hrebenciuc a declarat ca PSD nu vrea Alianta cu nici un partid aflat la putere. ... Independentii stiu ca e ultimul lor mandat", a spus Viorel Hrebenciuc, adaugand ca PSD nu vrea pt ca are 25% in sondaje.
google-analytics.com