Cautare

909 de rezultate pentru "viorel arcas" (8.07 secunde)
Ce a facut primarul dupa, cum a semnat vecinatatile si ce terenuri a scos la licitatia-propriu zisa, pe noi nu ne-a mai iformat", a declarat actualul edil al comunei Nicolae Balcescu, Viorel Balan.
Seful Departamentului de Politici Economice si Financiare al Partidului Social Democrat, deputatul Viorel Stefan (foto), a declarat, sambata seara, ca gestionarea acordului cu FMI ridica multe semne de intrebare si ca PSD, daca va ajunge la guvernare, ar putea trece inclusiv la renegocierea acordului.
Presedintele comisiei de buget finante din Camera Deputatilor, Viorel Stefan, a anuntat rezultatul negocierilor.
Viorel Ilisoi, "solidar cu muncitorii de la Mechel" (Autor: Adrian Halpert ) Viorel Ilisoi, reporter special la "Jurnalul National", a ajuns la capatul rabdarii. ... Viorel Ilisoi este unul dintre cei mai buni autori de reportaj din presa romaneasca, gen jurnalistic aproape disparut din paginile ziarelor.
Viorel Marian, din Suceava, are un stand cu obiecte de arta populara sculptate in lemn, la Targul mesterilor iconari si cruceri de la MTR.
Mesterul popular Viorel Marian este un mester popular specializat in realizarea lingurilor de lemn cu simboluri rare, vechi (milenare).
Viorel Lis a fost externat, miercuri seara, din spital. ... Oana Lis e suparata pentru ca Viorel Lis sufera de o boala careia medicii nu par sa-i gaseasca leac. ... Este trista, eu nu mai pot sa am grija de ea cum aveam odata", a declarat Viorel Lis.
Degeaba bietul nostru arcas e dibaci, el nu-l va vedea niciodata pe ucigasul aflat la sute sau mii de kilometri departare.
A fost arcas, dulgher, fierar, muzician (cimpoier, violonist, pianist), si iubitor de animale. Pe plan international, Dr. Hawkins a fost fondatorul Devotional Nonduality (2003), o cale spirituala care aplica adevarurile de baza ale marilor traditii spirituale ale lumii:
Teodor Viorel Melescanu: ... Teodor Viorel Melescanu: ... Viorel Arion: Judetul Hunedoara este de departe judetul cel mai afectat economic si totodata cel care are nevoie ca de aer de aceasta autostrada.
Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a precizat ca s-a intalnit cu reprezentanti ai PNL, dupa sedinta BPN a PSD, iar surse parlamentare PSD au declarat ca discutiile au vizat o posibila colaborare in cazul in care PSD va iesi de la guvernare.
El l-a acuzat pe Calin Popescu Tariceanu ca s-a inteles cu Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Mircea Geoana, Marko Bela si Corneliu Vadim Tudor impotriva sa.
Insa, in cele din urma, in momentul in care s-a trecut la propunerile pentru noul vicepresedinte, doar doua nume au fost nominalizate, si anume Mircea Ghiurco, din partea Aliantei PD-PNL, si Viorel Ratiu, din partea PSD.
Toata lumea a simtit o schimbare in genul acesta de manifestari”, a caracterizat, in cateva cuvinte, seful PD Salaj, Viorel Stanca, Zilele Cetatii din acest an, in conferinta de presa, desfasurata ieri.
Avocatul lui Dan Viorel, unul dintre inculpati, declara in aprilie, ca va depune la PNA Timis o cerere de audiere a fostului ministru al industriilor. Pe parcursul audierilor, Viorel a dat de inteles ca decizia unor achizitii nu era luata la nivelul SISE sau Electrica Banat.
Avocatul lui Dan Viorel, unul dintre inculpati, declara in aprilie ca va depune la PNA Timis o cerere de audiere a fostului ministru al industriilor. Pe parcursul audierilor, Viorel a dat de inteles ca decizia unor achizitii nu era luata la nivelul SISE sau Electrica Banat.
Cu toate ca ne-am fi dorit sa va informam cu privire la modul in care s-a derulat "lupta" pentru ocuparea fotoliului de presedinte al PD Zalau, care s-a dus intre Radu Capilnasiu si Mircea Ghiurco, actualul presedinte al PD Salaj, Viorel Stanca, aflat la...
Viorel Marian a participat recent la targul Rural Fest organizat in Parcul Kisseleff din Bucuresti.
Viorel Marian a adus la acest targ linguri de plop si de cires, cu simboluri traditionale, pristolnice, cruci cu postament, suporturi de oua.
Apelul disperat al unui reputat jurist catre Presedintele Romaniei si politicieni VIOREL ROS, avocat si fost judecator, profesor de Drept si conducator de doctorat, expert in litigii internationale, lanseaza prin intermediul Q Magazine un apel catre clasa politica aratand nu doar dezbinarea, ci si disperarea la care s-a ajuns intr-un an in care ar fi trebuit sa fim mai uniti ca niciodata.
google-analytics.com