Cautare

909 de rezultate pentru "viorel arcas" (8.55 secunde)
In sedinta Biroului Permanent Teritorial al PNL Bihor de saptamana trecuta s-a propus retragere sprijinului politic lui Silviu Torjoc (foto) inspector general adjunct la Inspectoratul Scolar Judetean Bihor si a lui Viorel Lascu directorul Directiei Sanitar Veterinare Bihor, asta dupa analizarea situatie sefilor de institutii descentralizate, membri ai PNL.
Senatorul de Galati Viorel Stefan, om aflat in apropierea Puterii in momentul privatizarii, a declarat ieri ca romanul de rind nu va cunoaste niciodata datele din contractul de privatizare. ... Mai mult, foarte multi galateni isi cistiga existenta pe platforma siderurgica", a sustinut Viorel Stefan.
Sustinere puternica pentru Geoana Presedintele PSD Bacau, Viorel Hrebenciuc, a declarat ieri ca organizatia pe care o conduce va sustine candidatura lui Mircea Geoana la presedintia PSD.
Presa insa s-a si lansat in speculatii, desemnandu-l pe Viorel ßerbanescu ca fiind membru al echipei lui Orban.
Au parasit PNL senatorii Viorel Arion, Mircea Cinteza, Gheorghe Flutur, Nicolae Vlad Popa, Ionut Popescu, Ovidiu Radoi, Mihai Tibuleac, Dan Sabau si deputatii Romica Andreica, Horatiu Buzatu, Marian Hoinaru, Mircea Iustian, Corneliu Momanu, Viorel Oancea, Dumitru Pardau, Sorin Paveliu, Florin Popescu, Vasile Pruteanu, Gabriel Sandu, Cornel Stirbet, Dragos Ujeniuc, Petre Ungureanu, Dorinel Ursarescu si Claudiu Zaharia.
In replica, social-democratul Viorel ßtefan a declarat ca este de acord cu o parte a discursului ministrului Vladescu.
Si asta pentru ca numele lui Romulus Minca si Viorel Pana au fost pomenite in contextul alegerilor pentru primaria Constanta, prilej de (re)nasteri pentru unii.
"Am auzit si eu despre Viorel Pana ca ar vrea sa revina in Partidul Democrat.
Mandatele judecatorilor Gabor Kozsokar, Viorel Stanoiu si Tudorel Toader vor expira in 2007. ... Viorel Stanoiu, sotul fostului ministru al Justitiei din Cabinetul Nastase Rodica Stanoiu, a fost numit judecator in 2001, de catre presedintele Romaniei, pentru un mandat de sase ani.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Judetene PLD, Viorel Balan, a subliniat ca PLD va stabili o strategie comuna cu Organizatia Judeteana PD in sensul sustinerii lui Traian Basescu.
Raportul evidentiaza ca printre deputatii si senatorii care au absentat cel mai mult de la votul din Parlament se afla social-democratul Viorel Hrebenciuc, Ion Iliescu si Adrian Nastase tot de laPSD, conservatorul George Copos PC, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor si Crin Antonescu de la PNL.
Presedintele Miscarii Reformatoare, Codrin Stefanescu, si fostul vicepresedinte al PD, Viorel Pana, s-au inscris luni in PC. ... Organizatia noastra politica s-a intarit si cu o personalitate marcanta a vietii politice si economice a Romaniei, Viorel Pana, fost vicepresedinte al Senatului si al Partidului Democrat", a declarat Dan Ioan Popescu.
Tot pe listele PC si-a facut "loc" si Viorel Pana, de asemenea membru al "Miscarii Reformatoare" initiate de Codrin Stefanescu. ... Viorel Pana este fost senator de Constanta, fost membru al PD si ulterior al PSD.
Semnalul a fost clar inspre pampalaii din biroul local de conducere care nu au avut suficiente "cojones" sa demisioneze alaturi de Viorel Oleniuc, desi sunt principalii vinovati pentru catastrofa liberala din Mangalia.
Principalul sau contracandidat la primarie, liberalul Viorel Oleniuc, s-a aratat mai degraba usurat la aflarea vestii ca il va avea din nou adversar pe Iorgus. ... Din acest punct de vedere, e mai bine ca Iorgus sa ramana pe piata", a concluzionat Viorel Oleniuc.
Deputatul PDL Viorel Oancea, fost membru PNL, a anuntat, marti, in plenul Camerei, ca Societatea Timitoara l-a mandatat sa-i inmaneze pretedintelui acestui for, liberalul Bogdan Olteanu, premiul "Secera ti ciocanul", cu ocazia implinirii a 18 ani de la Proclamatia de la Timitoara.
Asa cum arata un document semnat de echipa de conducere a organizatiei municipale PIN, toate nemultumirile au aparut in urma divergentelor intre reprezentantii PIN, condusi de Dumitru Rascanu, si membrii PIN care s-au alaturat noului presedinte al Organizatiei Judetene a PIN, Viorel Irimia.
Din pacate, in aceasta Romanie cu democratie de tip neo-comunist, toti cei vinovati sunt liberi, ne tin lectii pe la televizor, atat cei cu fraude economice, cat ti cei cu fraude de natura politica", a declarat pretedintele Asociatiei Victimelor Mineriadelor din 1990-1991 din Romania, Viorel Ene.El a aratat ca marti se implinesc 18 ani de la "ata-zisele" alegeri libere din 20 mai 1991, cand "acel faimos FSN" declarase ca nu va participa la alegeri, dar, "tipic comunist", a participat, le-a organizat ti le-a cattigat.
Orasul Beresti Octavian Dica (PC) Baleni Lica Oprea (PSD) Corni Prodan Vasile (PD-L) Corod Vasile Carjeu (PNL) Cosmesti Ion Tuchilus (PSD) Frumusita Ioan Nelu Munteanu (PSD) Grivita Nita Chebac (PC) Ivesti Ion Corpaci (PSD) Jorasti Georgica Tofan (PSD) Movileni Maricel Tudose (PD-L) Negrilesti Viorel Racasanu (PNL) Nicoresti Ionel Boghiu (PNL) Oancea Victor Chiriloaie (PNL) Priponesti Matei Costel (PC) Radesti Ioan Porumb (PSD) Schela Iacov Barceanu (PSD) Slobozia Conachi Ion Neculau (PSD) Suceveni Neculai Hanta (PSD) Tudor Vladimirescu Costel Gheorghe (PSD) Tepu Daniel Tuchel (PNL) Umbraresti Paraschiv Stoica (PSD) Valea Marului Virgil Doca (PSD) Localitati unde va fi organizat al doilea tur de scrutin:
Fostul Ministru de Externe, Adrian Cioroianu, vrea sa renunte la candidatura sa pentru inca un fotoliu de senator pentru a-i ceda locul rectorului Universitatii Politehnica din Timisoara, Nicolae Robu si pentru a aplana conflictul cu fostul deputat liberal Viorel Coifan.
google-analytics.com