Cautare

55 de rezultate pentru "violeta" (2.74 secunde)
Actrita Violeta Andrei, care interpreta rolul adolescentei Mada in serialul de televiziune "Nimeni nu-i perfect", a murit marti dimineata, la cateva zile dupa ce a fost implicata intr-un grav accident de circulatie.
Basescu a fost ajutat de "Flacara violeta" la dezbaterea cu Geoana, sustine Viorel Hrebenciuc. Basescu despre "flacara violeta" a lui Hrebenciuc:
"In ceea ce priveste plecarea in Turcia si faptul ca s-a spus ca nu mi-am dat acordul ca Violeta sa isi insoteasca mama, am cerut niste lamuriri din punct de vedere al tatalui, mai ales ca ea (Andreea - n.r.) lasa sa se inteleaga ca ba e, ba nu e cu partenerul ei.
In plus, nici flacara violeta n-a tinut cu el. ... A, ca el n-a vrut sa tina cont de sfaturile mele, ca a crezut mai mult in flacara violeta a lui Hrebenciuc, este decizia lui de mare barbat politic.'
Avea o culoare alb-violeta stralucitoare, si lasa o dara lunga, ingustandu-se pe masura ce se departa de obiect, de fapt doua dungi de lumina subtire care se intersectau, si acolo unde se intalneau, lumina devenea mai puternica, pe urma se subtia, se ingusta, se topea in cerul intunecat;
Mineralul are frecvent o culoare violeta, de nuante diferite pana la variante de culoare roz. ... Ametistul reflecta o splendida lumina violeta, culoarea specifica centrului corespunzator celui de-al treilea ochi.
Cea care a abordat problema coruptiei a fost de aceasta data presedinta aleasa a Organizatiei Municipale a PLD Galati, Violeta Nanu, care este de parere ca scandalurile din Primarie nu ar face altceva decat sa demonstreze ca primarul Dumitru Nicolae tolereaza coruptia.
"S-a confirmat din partea lui Crin Antonescu, a lui Mircea Geoana si cu jumătate de gura din partea lui Sebastian Lazaroiu ca ei sunt de acord sa particip la aceasta dezbatere, exista o organizatie obscura, IPP, care controleaza cum cheltuim noi banii publici, dar cand e vorba de o dezbatere publica atunci ei fac deosebire intre candidati si candidati (...) Daca doreste dezbatere privata d-na Violeta Alexandru sa faca la ea in bucatarie.
Tot pe lista membrilor noului CA al TVR, dar ca supleanti, au fost alesi Luminita Violeta Ristea, Mihai Cernea si Vasile Arhire (PSD), Dida Dragan, Daniela Barsan si Cristina Iancu (PNL), Rostas Peter Istvan (UDMR), Andreea Ghita-Jalica (Minoritati), Marius Oblu (Guvern), Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu (angajatii TVR).
Iar la serbare, in noiembrie, Violeta a fost aplaudata de mama sa si de Tuncay, care s-au prezentat in public ca un cuplu si aveau si verighete pe deget!
Spre deosebire de fierul din legume pe care corpul nu il poate absorbi, fierul din carnea de vita se absoarbe foarte bine, sustine Violeta Pribeagu, nutritionist si dietetician Natur House (www.natur-house.ro).
Iuliana Marciuc, Oana Georgescu si marea majoritate a protagonistilor cartii si ai emisiunii " vedete si oameni obisnuiti cu povesti de viata fascinante (Alexandru Arsinel, Catalin Botezatu, Manuela Harabor si Andrei Harabor, Vasile Calofir, Dorel Constantin Onaca, Alin Totorean, Emanuel Balaciu, Constantin Caldararu, Kera Calița, Alexandru Dragomir, Steluta Duta, Gigi Enache, Mihaela Lulea, Eugen Malihen, Tudorel Mihailescu, Paul Mitu, Andrei Parvu, Toma Pradatu, Viviana Radu, Iulian Siminiuc, Catalin Stanescu, Adina Violeta Trifan, Ioana Voicu Arnautoiu).
Violeta Alexandru, criza de nervi in Parlament: "Festival de populism"
Violeta de 21 de ani, din Bucuresti, care intretinea relatii sexuale orale cu un barbat in schimbul sumei de 50 lei. ... Violeta in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de prostitutie.
Ultima editie a emisiunii "Political Mann" de la celebrul post de televiziune CNN s-a incheiat cu o recomandare pentru Mircea Geoana.
Candidatul PSD, Violeta Taran, la primaria nou-infiintatei comune sucevene Berchisesti a castigat fotoliul de primar.
„Dupa publicarea raportului, anumiti parlamentari si chiar secretarul general al Camerei ne-au amenintat, fie direct, fie prin presa, de interpretare eronata si tendentioasa a datelor obtinute, incercand sa intimideze IPP, prin amenintarea cu proces pentru prejudicii de imagine“, afirma, intr-un comunicat, directorul IPP, Violeta Bau.
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
Violeta Keim, make-up artist Marionnaud; Georgiana Stavrositu, hairstylist Stagio Style si Ernesta Fota, beauty consultant Clarisonic. Ingrid, fetita Simonei Patruleasa, surprinsa de ziua ei de nastere!
Florio / Posted by Postolache Violeta Florio Ingrediente - 1 l alcool - 1 l vin rosu sec - 1/2 l sirop visine - 1 esenta migdale Mod de preparare Amestecam alcoolul cu vinul rosu intr-o sticla .
google-analytics.com