Cautare

683 de rezultate pentru "valeriu mangu" (2.74 secunde)
Adevaratul spirit al Craciunului inseamna sa pretuiesti pacea si bunavointa, sa oferi, din plin, compasiune." Calvin Coolidge • "Craciunul este perioada cand ai dor de acasa - chiar daca esti deja acasa." Carol Nelson • "Craciunul este perioada cand copiii ii spun Mosului ce doresc si adultii platesc." Richard Lamm • "Dimensiunea spirituala a Craciunului, sufocata de comert si gastronomie." Valeriu Butulescu • "Craciun.
Chestorul Camerei Deputatilor, deputatul PSD de Dolj, Valeriu Zgonea, vrea sa doneze calculatoarele, imprimantele si aparatele de copiat de care s-au plictisit parlamentarii sinistratilor din cele noua judete inundate.
Fostul lider PNL Valeriu Stoica s-a declarat "un pic ingrijorat" de starea de sanatate a lui Calin Popescu-Tariceanu, spunand ca a constatat la acesta simptomele a "doua boli foarte grave", amnezia si incremenirea in absenta proiectului, si sugerand ca un tratament presupune demisia din functie.
"Valeriu Stoica este un frustrat" "Valeriu Stoica este un frustrat, noroc ca nu a nominalizat-o si pe Raluca Turcan la presedintia PNL, a demonstrat ca doi neuroni tot mai are.
"Sunt pozitii, ca de exemplu cea a lui Valeriu Stoica, care atunci cand a fost ministru si lider al PNL avea o credibilitate de 3%, iar acum vine si comenteaza ca partidul nu este condus bine.
In conferinta de presa organizata alaturi de Mona Musca si Valeriu Stoica, Stolojan a acuzat conducerea PNL ca a recurs "la adevarate manevre bolsevice de dezinformare" si i-a cerut sa restabileasca unitatea si democratia interna a partidului pentru evitarea unei crize majore.
PNL Prahova il apara pe Patriciu In acelasi timp, presedintele PNL Prahova, deputatul Adrian Semcu, a declarat sambata pentru NewsIn ca omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, care a recunoscut ca a sponsorizat PSD, este mai putin vinovat decat Valeriu Stoica, care ataca constant actuala conducere a partidului.
PNL Prahova il apara pe Patriciu In acelasi timp, presedintele PNL Prahova, deputatul Adrian Semcu, a declarat sambata pentru NewsIn ca omul de afaceri liberal Dinu Patriciu, care a recunoscut ca a sponsorizat PSD, este mai putin vinovat decat Valeriu Stoica, care ataca constant actuala conducere a partidului.
Pozitia magnatului Rompetrol a fost completata de Valeriu Stoica, cel care a declarat zilele trecute ca persoane din conducerea PNL negociaza in secret cu PSD.
"Motivul pentru care el (Dinu Patriciu n.r.) sau Valeriu Stoica nu se mai bucura de sustinerea partidului este tocmai aceasta pozitionare in favoarea PSD", a spus Tariceanu.
Tot Ghise a afirmat ca in acest moment conducerea PNL, in loc sa promoveze dialogul cu oamenii de valoare precum Theodor Stolojan sau Valeriu Stoica, a preferat sa ii marginalizeze sau sa ii excluda din partid, iar la Delegatia Permanenta a asistat la o "infierare tipica pentru anii 50" a celor doi fosti presedinti ai liberalilor.
In functia de secretar al Camerei Deputatilor a fost votat social-democratul Valeriu Zgonea. ... Liberalul Dan Motreanu a trecut in locul social-democratului Valeriu Zgonea.
in timp ce Ludovic Orban l-a atacat din nou pe seful statului si Norica Nicolai pe apropiatii presedintelui, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, ministrii Gheorghe Flutur si Eugen Nicolaescu incearca sa aplaneze conflictul politic din Alianta.
Vicepresedintele PD, Radu Berceanu, a declarat ieri ca liberalii se sinucid politic prin excluderea din PNL a Monei Musca, a lui Valeriu Stoica si a lui Theodor Stolojan, insa a exclus posibilitatea ca triada sa se inscrie in PD.
Deputatul liberal Emil Strunga ar vota, daca ar putea, pentru excluderea colegilor de partid Theodor Stolojan si Valeriu Stoica. ... Nici Stoica nu e mai bun Din punctul de vedere al deputatului Strunga, Valeriu Stoica are ceva din celebrul si singerosul "Che Guevara".
Astazi, filiala PNL Sector 2 va decide daca va exclude sau nu din randurile sale un alt fost presedinte al partidului, Valeriu Stoica.
La inceputul sesiunii parlamentare de toamna, cei doi au pierdut sustinerea grupului parlamentar liberal de la Camera pentru functiile detinute la comisiile permanente, ei comentand defavorabil deciziile luate prin vot de PNL, in special cele privindu-i pe Mona Musca, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica.
Pasibili de sanctiuni Pe de alta parte, deputatul liberal Emilian Francu a declarat pentru NewsIn ca, in mod cert, Valeriu Stoica va fi exclus in cel mai scurt timp din partid.
In acest sens, plenul a demarat ieri discutiile generale asupra legii ANI, urmand ca astazi sa inceapa dezbaterile pe articole, potrivit declaratiilor de ieri ale secretarului Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea (PSD).
Conform deputatului PSD de Dolj, Valeriu Zgonea, filiala va gasi unul sau doi candidati care vor ocupa probabil locuri neeligibile, insa organizatia judeteana nu are o propunere ferma in acest sens in prezent.
google-analytics.com