Cautare

683 de rezultate pentru "valeriu mangu" (2.85 secunde)
Proprietarii au lansat insa niste preturi exorbitante", a declarat Valeriu Onescu, directorul agentiei Rai Imobiliare. ... Spun acest lucru bazandu-ma pe faptul ca, pe masura ce ne apropiem de primavara, vor fi din ce in ce mai multi proprietari care vor scoate imobilele la vanzare", a afirmat Valeriu Onescu.
Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a invocat, miercuri, un viciu de fond al legii privind reducerea TVA-ului la alimentele de baza la 5%, sustinand ca aceasta nu a trecut si pe la Comisia de agricultura a Camerei Deputatilor.
'Valeriu Tabara va participa la evenimentul "Am 18 ani, deci deschid o afacere" ' Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara (foto), participa joi, 10 Februarie 2011, ora 11:00, la evenimentul organizat de Asociatia Europeana pentru Opozitie Economica, care va avea loc la Liceul Agricol Nucet, judetul Dambovita.
Prin recentele iesiri la rampa ale lui Mihai Lupoi, demisionat din partidul lui Corneliu Vadim Tudor, ale lui Cozmin Gusa, Valeriu Stoica si Gheorghe Ciuhandru, ideea formarii unui partid popular reintra in actualitate.
stiti ca pe aceasta tema si Valeriu Stoica s-a grabit sa dea sfaturi PNL... ... Nu, Valeriu Stoica nu poate sa comenteze acest subiect, atata timp cat el, ca si liberal din cate declara si declara, a semnat un protocol, in 2001, cu PSD.
Fostul lider liberal Valeriu Stoica sustine ca proiectul fuziunii PNL-PD este de maxima importanta in acest moment, in care Alianta este la putere. ... Valeriu Stoica a declarat ieri ca partidul liberal se afla in cea mai avantajoasa pozitie din ultimii 67 de ani.
Fuziunea, un proiect amanat Cea de-a doua motiune supusa dezbaterilor si votului Congresului a fost cea anuntata de Valeriu Stoica, pentru crearea polului politic de centru-dreapta prin fuziunea PNL-PD. ... Proiectul propus de Valeriu Stoica nu s-a bucurat insa de sustinere din partea liberalilor.
El a refuzat sa spuna in ce filiale se discuta de schimbarea lui Tariceanu de la sefia PNL, mentionand doar ca „autorul“ acestor discutii este fostul lider al partidului Valeriu Stoica. ... Curentul liberal anti-Tariceanu Curentul anti-Tariceanu din PNL este condus de fostul lider al liberalilor Valeriu Stoica.
Congresul PNL, de la inceputului acestui an, a validat o echipa de conducere, in frunte cu premierul Calin Popescu-Tariceanu, care a avut de contrabalansat curentele de opinii initiate de Valeriu Stoica, venit in fata delegatilor cu proiectul fuziunii PNL-PD, si de Viorel Catarama, care a propus modificarea statutului in sensul eliminarii prevederii ca PNL este membru al Internationalei Liberale, pentru a se lasa posibilitatea indreptarii catre familia populara europeana.
Ba chiar, de data recenta, fostul presedinte al PNL, Valeriu Stoica, care face parte din comisia de revizuire a Constitutiei Romaniei, a declarat ca "noua initiativa de revizuire a Constitutiei a inceput cu stangul.
Fostul presedinte al PNL, Valeriu Stoica, s-a aratat profund ingrijorat de drumul pe care o apuca Partidul National Liberal si a declarat ca este necesar sa "ne gandim ce politica vrem sa facem:
Cel care a punctat acest aspect a fost consilierul PD Valeriu Butulescu, iar ideea sa a fost primita cu zambete, dar si cu aprobare.
Apelul lansat luni de cei trei fruntasi ai PNL - Mona Musca, Valeriu Stoica si Teodor Stolojan - nu reuseste sa obtina si sprijinul organizatiilor din teritoriu.
Dar Valeriu Stoica este mai degraba popular in ultima perioada, iar Teodor Stolojan poate fi orice, si popular si democrat". ... Valeriu Stoica a reusit performanta de a conduce PNL doar un an si jumatate, ducand partidul la diviziune, impotriva mesajului sau de uniune.
Deputatul independent Mona Musca a declarat ca avocatul Valeriu Stoica este cel care o va reprezenta in instanta in procesul pe care il va intenta CNSAS.
Conducerea Organizatiei PNL Sector 5 i-a adresat fostului presedinte al partidului Valeriu Stoica o invitatie de a participa la sedinta de la 18 octombrie a filialei, urmare a situatiei create de punctele de vedere exprimate de acesta in conferinte de presa, la emisiuni televizate si in interviuri.
Valeriu Stoica, fost presedinte al PNL, fost artizan al unificarii liberale, al impunerii lui Stolojan la conducerea liberalilor, al Aliantei D.A.
Negocieri intre Stolojan - Flutur - Stoica Pe de alta parte, dupa ce presedintele Traian Basescu l-a revocat pe Gheorghe Flutur din functia de ministru al Agriculturii, liderii Platformei liberale Theodor Stolojan si Valeriu Stoica au avut o discutie tensionata, dar si lamuritoare cu fostul ministru liberal, care s-a aratat foarte nemultumit de evolutia lucrurilor.
Fostul lider al PNL, Valeriu Stoica, a lansat singur Platforma liberala, la Arad, in prezenta a peste 200 de sustinatori, deoarece Theodor Stolojan a fost "retinut de o intalnire politica de ultima ora", iar Gheorghe Flutur a fost convocat la Organizatia PNL Suceava.
Theodor Stolojan si Valeriu Stoica au fost acuzati ca au incercat, in ultimii doi ani, sa impuna o dictatura a minoritatii in cadrul PNL, respectiv sa "ucida" democratia interna din partid.
google-analytics.com