Cautare

560 de rezultate pentru "valeca serban" (5.89 secunde)
Senatorii si-au adoptat ieri proiectul bugetului pentru 2007, dar pentru a nu-i pune "intr-o lumina proasta" au insistat sa se clarifice in fata opiniei publice ca ei nu primesc tichete de masa, prime de concediu sau alte sporuri.
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat ieri dimineata ca isi mentine intentia de a candida la functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
PN¥CD a convocat congres la 21 ianuarie pentru a-l alege pe viitorul presedinte al formatiunii, dupa ce partidul a fost anuntat de presedintele in exercitiu, Gheorghe Ciuhandu, ca se retrage din functie.
PSD si PNL nu au adoptat inca o pozitie oficiala, asteptand ca CNSAS sa se exprime in privinta unor decizii de "politie politica" vizavi de social-democratul Mihailescu si liberalul Mircea Cosea.
Comisia juridica a Senatului a decis ca inspectorii de integritate nu pot dispune efectuarea unei expertize din oficiu, in cazul in care sesizeaza diferente vadite intre avere si declaratia de avere, ci doar cu acordul persoanei cercetate.
Membrii Comisiei juridice a Senatului au adoptat ieri cu 8 voturi "pentru" si 2 voturi "impotriva" un amendament la Legea referendumului, propus de Serban Nicolae (PSD), potrivit caruia demiterea presedintelui este aprobata daca a intrunit majoritatea voturilor valabil exprimate de catre cetatenii prezenti la referendum.
Fostul presedinte al PN¥CD Cluj, Serban Radulescu, care a fost exclus din partid, cere demisia si excluderea presedintelui partidului, Marian Milut, si a prim-vicepresedintelui Aurelian Pavelescu, pentru grave deservicii aduse imaginii PN¥CD.
Potrivit lui Flutur, printre crestin-democratii care s-au inscris in PLD se afla fostul presedinte PNTCD Cluj, Serban Radulescu, fostul presedinte al organizatiei Mures, Eugen Crisan, si fostul presedinte al organizatiei de Sibiu, Ovidiu Spatar.
Senatorul PSD Serban Nicolae a aratat ca, atunci cand se propune confiscarea unei averi nejustificate, se induce practic prezumtia de vinovatie si apare situatia cand sarcina probei ii revine persoanei verificate.
Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat ca PDL este "partidul prezidential" de care se vorbeste de mai bine de doi ani de zile. ... Pe langa idolatria fata de presedinte, acest partid nu va avea alt electorat decat cel al lui Basescu", a spus Nicolae Serban.
Social-democratul Serban Nicolae a depus, joi, la Senat, un proiect de lege de eliminare a taxei auto. ... Proiectul mai prevede ca actele normative emise in baza acestor reglementari din Codul Fiscal se abroga, la randul lor, a mentionat Serban Nicolae.
Senatorul PSD Serban Nicolae a cerut Senatului sa dea un vot de principiu asupra mentinerii in lege fie a caracterului ilicit, fie a caracterului nejustificat pentru averile care fac obiectul actului normativ.
Sergiu Andon, Adrian Nastase, Serban Nicolae, Adrian Paunescu, Madalin Voicu, Victor Ponta, Cezar Preda, Titus Corlatean, Norica Nicolai, Cosmin Gusa, Ioan Ghise, Aurelian Pavelescu, Lavinia Sandru, Crin Antonescu, Gheorghe Funar, Sorin Oprescu, Sorin Paveliu, Marian Vanghelie, Mircea Geoana, Radu Berceanu si Ecaterina Andronescu.
Serban '34 / Fotescu '50 Oltenasii au fost cat pe ce sa mai dea o lovitura (de imagine) in acest sezon, in fata unei alte echipe necajite, din care a ramas doar renumele. Serban a deschis scorul spre bucuria unui stadion neasteptat de plin pentru o lanterna rosie.
A fost respinsa candidatura lui Iulian Serban Tocu, candidat din partea Partidului Noua Generatie, pentru ca nu a depus declaratia de avere si cea privind colaborarea cu fosta politie politica in original, ci in copie, ceea ce incalca dispozitiile Biroului Electoral Central", ne-a declarat judecatorul Florin Meleaca, membru in Biroul Electoral Judetean Galati.
Democrat-liberalii din Eforie insista ca este normal ca, in baza colaborarii cu PSD, sa primeasca postul de viceprimar, deocamdata ocupat de liberalul Robert Serban.
De profesie avocat, activeaza ca lector la Universitatea "Spiru Haret" din Craiova.Pentru ocuparea functiei de presedinte-director general al CAS Dolj a concurat cu pedelista Ileana Serban, alt consilier judetean.
Propunerile mai "solide" vizeaza conducerea Directiei Silvice (DS), a Garzii de Mediu, a Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj, a Directiei de Sport si Directiei de Statistica.Potrivit unor surse din partid, fostul director al DS, Daniel Dragnei, ar fi nominalizat la sefia institutiei pe care a mai condus-o, unde ar trebui sa ii ia locul lui Eugen Gioanca.Liberal-democratii au nominalizat-o pentru sefia Garzii de Mediu Dolj, in locul liberalului Manu Costache, pe Ileana Serban, cea care a candidat pentru ocuparea functiei de presedinte-director al Casei de Pensii si a pierdut in fata consilierei judetene, de la PSD, Alina Elena Tanasescu, CAS Dolj fiind in "curtea" social-democratilor.
Vicepresedintele PD-L, Anca Boagiu, a afirmat ca declaratiile recente ale lui Mircea Geoana referitoare la presedintele Basescu si la Monica Macovei utilizeaza "retorica retrograda din 2005 si 2006 a clientilor DNA, Adrian Nastase si Serban Mihailescu".
Garda de Mediu ar urma sa fie condusa de Ileana Serban, iar postul va fi decis in urma concursului din perioada 21-22 mai.
google-analytics.com