Cautare

560 de rezultate pentru "valeca serban" (3.56 secunde)
Senatorii Comisiei juridice au inceput dezbaterile pe marginea Ordonantei 16/2006 de modificare a Legii 187/ 1999 privind accesul la propriul dosar si deconspirare a Securitatii ca politie politica.
Liviu Brezniceanu si Ileana Serban sunt consilieri judeteni si, potrivit Legii nr. ... Daca ii convinge pe consilierii locali ca e compatibila, Ileana Serban mai are de trecut peste Legea nr.
In alegerile pentru sefia PNTCD, taranistii constanteni il vor sustine pe clujeanul Serban Radulescu. Presedintele organizatiei judetene Constanta a PNTCD, Liviu Scarlat, a declarat vineri ca Serban Radulescu este un taranist redutabil, a carui motiune prezentata deschide colaborarea cu orice alt partid de centru-dreapta.
Asupra necesitatii unei "permanente actualizari" a cazurilor de incalcare a accentuat si senatorul PSD Serban Nicolae, care a sustinut infiintarea comisiei de ancheta. ... Senatorul Serban Nicolae a avertizat ca, daca aceasta comisie nu va fi infiintata, PSD va trimite direct la Curtea Constitutionala sesizarea privind suspendarea presedintelui.
Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca va propune conducerii partidului sa solicite infiintarea unei comisii parlamentare pe tema suspendarii presedintelui si a estimat ca votul in plen asupra suspendarii ar putea avea loc in aprilie.
Colegiul CNSAS a admis ieri cu cinci voturi "pentru" si patru "impotriva", contestatia formulata de senatorul PSD Serban Mihailescu la decizia anterioara a CNSAS, care stipula ca senatorul a facut politie politica. ... "A fost albit si domnul Serban Mihailescu.
In conditiile in care senatorul PSD Serban Nicolae avertizeaza cu eventualitatea contestarii, dupa adoptarea de catre Parlament a legii votului uninominal, reprezentantul PC Sergiu Andon ii acuza pe social-democrati de "pozitie duplicitara".
Solicitarea procurorului general, Codruta Kovesi, de avizare a inceperii urmaririi penale a senatorului PSD Serban Mihailescu va fi luata in discutia Biroul Permanent al Senatului la jumatatea lunii august a declarat joi purtatorul de cuvant al presedintelui Senatului, Andrei Alexandru.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat joi, ca, in eventualitatea in care s-ar vacanta functia sa, prin plecarea la Curtea de Conturi, PSD va propune, conform Regulamentului, un candidat la sefia Senatului, care ar putea fi Mircea Geoana, Doru Ioan Taracila sau Serban Nicolae.
Serban Cionoff: ... Serban CIONOFF Sursa: AM PRESS
Senatorul Serban Nicolae, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, a avut un discurs senzational la dezbaterea motiunii de cenzura. ... Domnul Serban Nicolae:
Sa nu va suparati pe mine, nu am intalnit nicaieri in lume, in nicio ipostaza, o explozie care sa fie creat ceva, in afara de haos, a declarat Nicolae Serban, citat de Agerpres.
In acea zi, consumul mediu de electricitate a fost de 6.560 MW, potrivit datelor furnizate agentiei NewsIn de dispecerat.Directorul tehnic al Electrica, Tudor Serban, a declarat la 26 martie 2008, ca in aceasta vara s-ar putea inregistra pene dese de curent, in Bucuresti, din cauza suprasolicitarii cablurilor de alimentare si a posturilor de transformare.
Peter Anderson, reprezentant al IMO, Paul Branza (foto) si Serban Berescu, directorul general si, respectiv, directorul general adjunct al ANR, alti specialisti ai Autoritatii Navale Romane, experti din cadrul administratiilor maritime din Albania, Croatia, Estonia, Lituania, Polonia, Slovacia si Ucraina, precum si reprezentanti ai institutiilor de profil din Romania, Administratiei Porturilor Maritime Constanta, Administratiei Canalelor Navigabile, Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale Constanta, operatori portuari si agenti economici.
Romania a propus Kazahstanului sa exploateze, prin Compania Nationala a Uraniului (CNU), rezervele de care dispune statul asiatic si sa cumpere, prin contracte pe termen lung, uraniu necesar functionarii a doua reactoare nucleare, a declarat marti secretarul de stat in Ministerul Economiei, Tudor Serban.
Intrebarile GdS au venit ca urmare a informatiilor dezvaluite de directoarea Garzii de Mediu Dolj, Ileana Serban, care ne declarase, in exclusivitate, ca Petrom OMV a cerut statului sa-i plateasca sapte milioane de euro despagubiri de mediu numai in cazul combinatului Doljchim.
Mihaela Serban revine in forta in televiziune si apare deja mult mai mult pe sticla, chiar saptamanal, chiar daca emisiunile se vor filma in strainatate!
Am botezat 3 copii si urmeaza sa-l botez si pe al patrulea", spune Mihaela Serban. ... Este alegerea mea despre viata, dar nu am nimic cu niciun strain si nici nu am avut", declara Mihaela Serban.
Pe 12 noiembrie, la ora 19.00 la Institutul Francez, Sala Elvira Popesco, Bucuresti, va avea loc lansarea albumului Sonoro Conac, cu fotografiile lui Serban Mestecaneanu si textele Luizei Zamora, album rezultat din proiectul initiat de Asociatia Sonoro cu sprijinul BRD si Ordinul Arhitectilor din Romania.
Serban: ... Serban:
google-analytics.com