Cautare

609 de rezultate pentru "unpr" (2.72 secunde)
Dorohoianul Ioan Domonco, cel care a candidat la presedintia nationala a PSD, este de ieri liderul interimar al organizatiei judetene a UNPR. Numirea sa a fost confirmata ieri si de Constantin Contac, unul din politicienii doriti de la centru pentru a prelua conducerea UNPR Botosani.
Proaspata alianta "ACD", care a semnat protocolul de colaborare luni, se pregateste sa dea primul atac.Tinta va fi, potrivit surselor, UNPR-ul, pe care va incerca sa-l destructureze prin cooptarea parlamentarilor carmuiti in prezent de Generalul Oprea.
• Aristide Roibu, fost trezorier-sef al PSD s-a inscris in UNPR. ... UNPR este continuatorul principiilor de stanga, care au fost abandonate de PSD", a declarat el.
Primarul municipiului Caracal, Gheorghe Anghel, si edilii comunelor Ganeasa si Strejesti, Nicolae Preda si Constantin Vizantie, si-au anuntat ieri sustinerea pentru parlamentarii PDL si UNPR, formatiuni din partea carora intentioneaza sa candideze la alegerile de anul viitor.
Este posibil ca UNPR sa aiba soarta fostului ApR si sa dispara de pe scena politica Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, crede ca UNPR va avea soarta fostei Aliante pentru Romania (ApR), desprinsa in 1997 din fostul PDSR aflat la vremea aceea tot in opozitie, si va disparea de pe scena politica, in conditiile in care, in opinia sa, este formata din tradatori.
UNPR nici macar nu cunoaste istoria PSD si o prezinta deformat Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei nu cunoaste istoria Partidului Social Democrat si o prezinta deformat, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, presedintele de onoare al social-democratilor, Ion Iliescu.
daca ar fi dat afara din PSD, Geoana ar putea fi urmatorul primar general al Capitalei Fostul secretat general al PSD spune ca daca Mircea Geoana ar candida din partea UNPR la Primaria Capitalei ar castiga.
Deputata este internata la Spitalul Universitar Liderul PSD, Marian Vanghelie, a declarat, luni seara, ca a avut o discutie cu deputata Aura Vasile, iar aceasta a renuntat sa plece din PSD la UNPR.
Nu pot sa nu spun ca m-am delectat cu momentul de maxima penibilitate al celor de la UNPR si al Robertei Anastase care pot sa fie injurati, scuipati de oricine, iar cine semneaza o hartie ca trece la ei devine un om extraordinar.
La final de an, UNPR - care a uitat aprins aspiratorul de voturi de mai multa vreme - a hapait in randurile tot mai groase ale partidului doua dive extrem de clontoase, campioane la ciocanit cu pliscul in taraba politica.
Primarul Craiovei - membru al PDL, dar care si-a facut cunoscuta intentia de a candida pentru un nou mandat din partea UNPR - se declara impotriva unei liste comune de candidaturi din partea celor doua partide, aliate in prezent la guvernare.
Antonie Solomon a anuntat ieri ca are de gand sa-l ajute pe avocatul sau, Sebastian Raduletu, sa ajunga senator de Craiova din partea UNPR.
UDREA, SPRE VICTORIA FINALA Azi-noapte, PD-L Bucuresti a fost refuzat de UNPR, cu care era programata semnarea unui protocol electoral. Dupa anuntul lui Piedone, Ontanu si-a amintit, subit, ca UNPR a tot somat PD-L sa refaca salariile amputate cu 25 de procente.
Ne-am lepadat de alianta ca de Satana Liderul UNPR Neculai Ontanu a declarat, sambata, ca formatiunea sa va sustine noul guvern si ca nu a negociat ministere cu USL, el precizand, pe de alta parte, ca Uniunea a iesit din fosta coalitie ca lepadandu-se "de Satana" si ca fostul guvern a adus un atentat grav la siguranta oamenilor.
Anghel Iordanescu, candidatul UNPR la primaria Capitalei Anghel Iordanescu va candida pentru primaria Capitalei din partea UNPR-ului, candidatura sa fiind anuntata astazi. ... Candidatii UNPR pentru Bucuresti au fost anuntati inca de la inceputul lunii aprilie.
"Independentul" Diacomotu candideaza cu sprijinul PDL, UNPR, PNTCD si PER. ... Non-combat tacit la Capitala In cazul Bucurestiului, non-combatul este la ordinea zilei, atat din partea PDL, cat si a UNPR si USL.
In orice formula vin partidele la Cotroceni, Basescu trebuie sa inghita un porc Grupul PSD-UNPR este de trei ori mai mare ca ARD.
Exploateaza electoral o problema care cade si in responsabilitatea Suediei si UE Senatorul UNPR Damian Draghici a declarat ca declaratiile ministrului suedez al Afacerilor Europene prin care acuza gestionarea defectuoasa a problematicii romilor in Romania "seamana cu o fuga de raspundere" si o incercare nepotrivita de exploatare electorala a unei probleme pentru rezolvarea careia atat Suedia, cat si Uniunea Europeana au responsabilitati.
Victor Ponta participa astazi la mitingul electoral al aliantei PSD-UNPR-PC, care are loc la Sala Polivalenta din Piatra Neamt. La eveniment vor fi prezenti premierul Victor Ponta, vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin, ministrul Nicu Banicioiu, dar si candidatii PSD-UNPR-PC la alegerile europarlamentare de pe 25 mai.
Senatorii PSD si UNPR au reconfirmat azi cu unanimitate de voturi in fruntea acestui grup parlamentar pe dl senator Ilie Sarbu. ... De asemenea, prin votul senatorilor PSD si UNPR, au devenit vicelideri ai grupului, senatorii: ... in functia de secretar al grupului senatorial PSD-UNPR a fost votat dl.
google-analytics.com