Cautare

609 de rezultate pentru "unpr" (3.51 secunde)
Asa-zisii independenti, coagulati sub forma Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) nu mai pot fi controlati de catre liderii lor.
Senatorul Ion Toma s-a inscris in UNPR Senatorul Ion Toma s-a inscris luni in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si va activa in cadrul grupului UNPR din Senat. "Sunt un om de stanga si inscrierea mea in UNPR este un pas firesc.
Dupa un an 2011 in care UNPR a racolat cu inversunare primari de la celelalte partide, 2012 se anunta foarte fierbinte in perspectiva alegerilor locale si generale Partener de guvernare al PDL, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) a dat startul campaniei de transferuri spectaculoase de primari inca de anul trecut.
Dupa un an 2011 in care UNPR a racolat cu inversunare primari de la celelalte partide, 2012 se anunta foarte fierbinte in perspectiva alegerilor locale si generale Partener de guvernare al PDL, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) a dat startul campaniei de transferuri spectaculoase de primari inca de anul trecut.
In aceasta interpelare am aratat, in esenta, ca ministrul apararii nationale a folosit un avion (AN 26), autoturisme si personal al Ministerului Apararii Nationale pentru a participa, in data de 10 octombrie 2010, la Conferinta Organizatiei judetene Satu Mare a UNPR, partid la care detine functia de presedinte executiv.
In acest moment, Puterea se bazeaza pe 46 de senatori PDL, 8 senatori UDMR si 14 senatori UNPR, in total 68.
In forma prescurtata, se citeste UNPR, ceea ce este o anagrama a PUNR. ... Acronimele UNPR si PUNR, seamana foarte mult, iar cantecul nu este doar tipic pentru PUNR si Vatra Romaneasca, dar este de-a dreptul emblematic.
Infiintarea, cu cantec, a grupului UNPR in Camera Deputatilor, si, posibil, pe viitor si la Senat, va insemna accederea acestui partid in conducerile celor doua camere legislative si rescrierea raportului de forte in favoarea Puterii.
Interesul de partid al Presedintelui UNPR, Gabriel Oprea, excede stelele aceluiasi Ministru al Apararii Nationale, se arata intr-un comunicat de presa al Grupului PSD din Senat.
Totodata, oamenii din partidul generalului Oprea solicita sa fie numit cate un parlamentar de la UNPR si in functia de presedinte al unei Comisii de specialitate din Camera Deputatilor si Senat. ... Nu stam la discutii", i-a transmis presedintele executiv al UNPR partenerei sale din Coalitia de guvernare.
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
Sigur unii vor spune, dar UNPR unde este in aceste calcule? - UNPR este o "adunatura de dezertori" care si-au parasit partidele pe listele carora intrasera in Parlament.
UNPR vrea sa construiasca o platforma civica si merge separat in alegeri Presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat marti ca Uniunea intentioneaza formarea unei platforme civice de centru-stanga, impreuna cu ONG-uri, asociatii de pensionari, sindicate si patronate.
Intoarcerea lui Gabriel Oprea a fost trambitata sambata, in mod oficial, cu prilejul unei conferinte de presa a UNPR Braila. ... Razboi pentru pastrarea sediilor Miza imediata a revenirii lui Gabriel Oprea este, in principal, blocarea definitiva a fuziunii UNPR-PMP.
Uniunea pentru Progresul Romaniei, partidul independentilor care sustine PDL in parlament si la guvernare, si-a ales conducerea judeteana din Dolj in prezenta presedintelui executiv al UNPR, Gabriel Oprea, totodata ministru al apararii.
Magnetul si pilitura de fier Spre deosebire de USL, care strange sub palaria sa, transparent, diverse forte (ceea ce creeaza un monolit, o formatiune compacta - desi eterogena ideologic), PD-L prefera tactica magnetului care strange pilitura de fier (UNPR, PIN, PP, PER, Partidul Verde, PNTCD etc.).
Mircea Cosea a demisionat din UNPR in cadrul unei emisiuni de televiziune Analistul economic Mircea Cosea si-a anuntat decizia de a demisiona din UNPR sambata seara, in timpul unei emisiuni transmise de Realitatea TV.
plecarea lui Piedone la UNPR schimba raportul de forte in Bucuresti Analistul politic Cristian Pirvulescu sustine ca trecerea lui Cristian Popescu Piedone de la PC la UNPR reprezinta in primul rand o lovitura de imagine aplicata USL, prin plecarea unui pion important.
Cum se face ca nu ii convingeti pe o parte din primarii PSD si chiar pe unii senatori, pentru ca recent au mai plecat catre putere, in special catre UNPR?
UNPR a devenit inutil si pentru PDL si pentru USL Marele pierzator al motiunii de cenzura este UNPR. ... Primarii pe care s-ar fi putut baza se vor orienta spre alte partide, odata ce guvernul din care facea parte UNPR a cazut.
google-analytics.com