Cautare

8069 de rezultate pentru "ultimele stiri de la alegeri prezidentiale" (8.20 secunde)
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Anchetele demarate la sate ar putea scoate PDL din Parlament. ... "In 2004, la alegerile parlamentare si prezidentiale, care, dupa cum se stie, se desfasurau inca simultan, s-au inregistrat numeroase fraude. Am facut nenumarate sesizari privind votul multiplu, prezentind dovezi solide stranse de observatorii ProDemocratia care au operat in teren.
Pantazi) Victoria socialistului Igor Dodon in prezidentialele din Republica Moldova si cea a candidatului sustinut de stanga in prezidentialele din Bulgaria, Rumen Radev, intaresc influenta rusa la nivelul puterii politice in tarile din jurul Romaniei, tara ce gazduieste elemente ale scutului antiracheta american.
Interviul realizat de Corina Dragotescu, cu Ion Iliescu, a fost publicat pe site-ul ImpactNews, azi, 9 septembrie 2009, sub titlul "Traian Basescu nu e om politic, necum om de stat".
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat ca problemele ridicate de Octav Cozmanca sunt cunoscute de liderii PSD, dar ca acestea trebuie discutate dupa alegerile prezidentiale.
"PSD a comis doua mari erori dupa alegeri"', pe care il puteti citi in continuare. La capitolul plusuri, PSD ar fi castigat prin schimbarea presedintelui si ar fi inceput sa se aseze in opozitie ca la fotbal.
Presedintele actual al Poloniei, Bronislaw Komorowski, a convocat alegeri prezidentiale pentru data de 4 iunie, dupa ce fostul sef al statului, Lech Kaczynski, si-a pierdut viata intr-un accident aviatic produs la Smolensk, in vestul Rusiei.
25 de ani de la alegerile prezidentiale din 1990: Ion Iliescu crede ca protestele din Piata Universitatii nu au ajutat opozitia de atunci In urma cu 25 de ani, Ion Iliescu castiga primele alegeri prezidentiale dupa Revolutia din 1989.
De ce s-a razgandit Traian Basescu? Pentru ca Stefan Deaconu, consilier pe probleme juridice la Cotroceni, i-a explicat ca numai urmatorul presedinte, in urmatorul mandat, are teoretic dreptul de a dizolva Parlamentul.
Ea ramane la fel de incoerenta si la fel de imprevizibila. S-a modificat insa modelul de leadership al partidelor politice.
Cum explica un sociolog referendumul din 29 Iulie Sociologul cu pricina e Vasile Dancu Electoratul va arata mai putina dorinta si motivatie in privinta suspendarii presedintelui, a declarat sociologul Vasile Dancu, explicand ca referendumul este perceput de catre cetateni ca fiind un vot negativ, astfel ca prezenta nu va aduce validarea acestuia.
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Ne uitam la televizor astazi ca la un spectacol cum nici Shakespeare nu cred ca era in stare sa regizeze.
Traian Basescu le-a cerut pedelistilor, duminica seara, sa introduca, printre modificarile la textul Constitutiei, reducerea mandatului prezidential de la 5 la 4 ani, pe motiv ca decalarea alegerilor a fost o greseala care a dus la derularea de scrutine la fiecare 2 ani.
Agentia de monitorizare a presei Monitoring Mediaa realizat o analiza a prezentei in presa a femeilor implicate in politica in cursul lui 2004.
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
AGENTIA DE STIRI BASILICA, A PATRA ANIVERSARE Agentia de stiri a Patriarhiei, Basilica, a implinit, azi, patru ani de existenta. ... La multi ani, BASILICA !
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Din 24 aprilie, Sport.ro a lansat primul jurnal sexy de stiri din Romania - "Goluri si goale!" Cate doua super prezentatoare in fiecare editie vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante - in timp ce telespectatorii vor asculta cele mai mondene stiri, "sarea si piperul" in sport, fetele isi vor dezvalui formele.
google-analytics.com