Cautare

8069 de rezultate pentru "ultimele stiri de la alegeri prezidentiale" (2.80 secunde)
Este uimitor cum, inainte de alegeri, rasar reclamatii "pe bune" sau inchipuite, dosare si pavele. Reclamagiii, de cele mai multe ori platiti de partea adversa pentru a spune de rau de contracandidatul celui care plateste, nu sunt cele mai credibile persoane.
Vorbe intr-o doara Azi n-am un subiect anume pe care sa ma asez, asa ca imi fac norma de blog risipind vorbe intr-o doara.
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida impotriva lui Traian Basescu dupa ce va recastiga presedintia PNL. In plina campanie electorala pentru presedintia partidului, Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale impotriva lui Traian Basescu, desi initial a sustinut ca nu doreste sa intre in cursa pentru Cotroceni.
In plina campanie electorala pentru alegerile din iunie pentru Parlamentul European (PE), liderii celor mai importante partide politice vorbesc mai putin despre viitorii reprezentanti ai PE si mai mult despre candidatii la prezidentialele din toamna.
Perioada de depunere a candidaturilor, stabilirea datei alegerilor, eliminarea sau mentinerea votului pe listele suplimentare sunt cateva din problemele din Legea alegerilor prezidentiale pentru care Comisia speciala a coalitiei va trebui sa dea un raspuns pana la inceputul noii sesiuni.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, sustine ca "situatia complicata" a coalitiei de guvernare nu se va rezolva pana la prezidentiale. Nastase considera ca neintelegerile dintre PSD si PD-L se datoreaza faptului ca cele doua partide aflate la guvernare au candidati diferiti pentru prezidentiale.
In timp ce presedintele PNL, Crin Antonescu crede demisia Guvernului, liderul UDMR, Marko Bela face apel la PSD si PD-L sa incerce sa ramana impreuna pana la prezidentiale.
Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendarea in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.
Deputatul UNPR Valeriu Steriu, noul sef al Comisiei prezidentiale pentru Agricultura.
INPOLITICS - Alegeri prezidentiale 2014: ... (Bogdan Tiberiu Iacob) Daca analizam ultimele iesiri ale presedintelui precum si derularea mult comentatei coabitari, in ultimele luni, putem spune fara echivoc ca Basescu nu are vis mai fierbinte decit sa-l vada presedinte pe Victor Ponta in dauna "raului" Crin Antonescu.
Dincolo de ipotezele deja testate, trebuie tinut cont de capacitatea de "inovare" a PDL pentru a-si maximiza sansele electorale si pentru a se mentine la putere, atat la nivel central, cat si local, dupa alegerile din 2012.
Prezidentiale Un an si foarte putin mai avem pana la urmatoarele alegeri prezidentiale si nu ne putem incumeta sa socotim cine ar putea fi viitorul presedinte.
Cele mai multe dintre previziunile formulate de analistii politici au fost confirmate de rezultatele scrutinului de duminica.
In lupta politica, mult mai dura decat isi imagineaza cineva din afara sistemului, ai adeseori nevoie de expertiza profesionala pentru diferite situatii imposibile. Un politician care nu poate sa consulte asemenea servicii profesionale da, de obicei, cu batul in balta:
Oricat de mult ar dori alegeri rapide, opozitia ar trebui sa spuna "nu" comasarii alegerilor Vasile Dancu crede ca opozitia ar trebui sa respinga comasarea alegerilor, care genereaza disfunctionalitati din cauza multimii mandatelor ce trebuie alese, a politizarii scrutinului pentru administratie si avertizeaza ca PDL vrea sa organizeze alegeri pe actuala configuratie de primari.
De cate ori vad pe ecran, la TV, capul mort al lui Ceausescu raman tintuita. ... La fel se intampla cand vad buletinele de stiri ca incep cu o imagine neagra.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Vremea de Paste. Prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, pe regiuni Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 10-23 Aprilie 2018, interval care include si ziua de Paste.
Loviturile esuate ale lui Traian Basescu Unul dintre veteranii bloggerilor din Romania - 7 ani de activitate -, Cristian Banu, face o analiza rece, dar pertinenta, a ultimelor doua mari batalii dintre Traian Basescu si USL.
google-analytics.com