Cautare

8069 de rezultate pentru "ultimele stiri de la alegeri prezidentiale" (3.54 secunde)
Metamorfoza campaniei pentru europarlamentare intr-o nebunie pentru prezidentiale era mai mult decat previzibila, toate evolutiile de pe scena politica din ultimele luni anuntau asta.
Un punct de vedere", in care analizeaza starea PSD si pe care il puteti citi in continuare. 'Orice incercare de acest fel este, indiferent de cat de "obiectivi" incercam noi sa fim, mai mult sau mai putin subiectiva. ... La precedenta postare au fost si reactii de genul:
De ce flutura Basescu ideea demisiei de la Cotroceni.
"Daca tot se vorbeste de toate alegerile odata si de economisirea unor bani, sa facem si prezidentiale la anul" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri ca parlamentarii Uniunii Social Liberale vor vota pentru alegeri parlamentare anticipate daca se va dori comasarea scrutinelor, adaugand ca, daca tot se vorbeste de toate alegerile odata si economisirea unor bani, sa se faca si alegerile prezidentialele tot la anul.
Google News, disponibil de astazi si in versiune pentru Romania Google News are incepand de astazi si o versiune cu surse din Romania, unde vizitatorii pot citi ultimele stiri aparute si articole din cele mai importante publicatii si bloguri din tara.
Si e de rau! ... Este vorba de faimoasa consultanta a strategului electoral american. ... Pana la urma, cine a angajat acest consultant care costa milioane de dolari?
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani.
Basescule, cat de nesimtit poti fi? Aflat in studioul B1Tv, unde modera o emisiune in care il avea ca invitat pe Robert Turcescu (eu asa am vazut!), Traian Basescu si-a dat cu parerea despre orice, de la starea USL pana la datoriile Rompetrol.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Traian Basescu tinteste un al treilea mandat la Cotroceni? Declaratia presedintelui Traian Basescu, facuta luni seara, la postul national de televiziune, privind posibila intentie a sa de a-si scurta mandatul de la Cotroceni, poate ascunde intentia acestuia de a mai candida pentru a treia oara la Presedintia Romaniei.
S-ar putea sa nu avem alegeri in 2012, nici in 2013, daca se accepta amanarea localelor Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat miercuri, la Pitesti, ca in situatia in care se accepta amanarea alegerilor locale se va crea un precedent periculos, care ar putea ameninta sistemul democratic din Romania.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat luni ca exista mai multe lucruri de lamurit in ceea ce priveste alegerile prezidentiale, principala problema fiind data la care se vor desfasura acestea. "Avem deja o problema pentru a stabili data cand trebuie sa se tina alegerile prezidentiale.
Presedintele Consiliului National al PSD, deputatul Adrian Nastase, a declarat, joi, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD, care se desfasoara la Calinesti, Arges, ca nu este oportuna iesirea partidului de la Guvernare inainte cu 80 de zile de alegerile prezidentiale.
Mizeria morala actuala a societatii romanesti s-a propagat astfel de sus in jos si ea pleaca de la faptul ca o mare parte a opiniei publice a acceptat cu ani in urma o nerusinata manipulare pentru promovarea unor personalitati compromise in prim planul vietii politice, spune Emil Constantinescu.
INPOLITICS publica un articol de Dan Ioan Popescu : ... 'Putini vor fi observat, prinsi in valtoarea evenimentelor din ultimele luni, de la aliante nascute peste noapte la arestari si scandaluri de partid fratricide, ca politica romaneasca se pregateste de o premiera, incepind cu anul viitor.
Nu se paraseste campul de lupta in acest fel" Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a acordat ziarului "ring" primul interviu de la inceputul protestelor din tară.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... Presedintele TVR, Valentin Nicolau, a fost audiat ieri peste sase ore la Comisia de ancheta a SRR-SRTV.
Claudiu Saftoiu relateaza, intr-un editorial publicat de "Jurnalul National", momentul demisiei din functia de director al SIE, gest care ar fi fost facut la solicitarea presedintelui Traian Basescu. ... La 19 martie 2007.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
CNA a stabilit, pe 23 iunie, ca Ministerul Tineretului nu se face vinovat de imixtiune in activitatea redactionala a radiodifuzorilor si ca nu exista dovezi ca MTS ar fi cumparat stiri si reportaje la televiziuni, a declarat marti vicepresedintele CNA Ioan Onisei, la Comisia de ancheta.
google-analytics.com