Cautare

8069 de rezultate pentru "ultimele stiri de la alegeri prezidentiale" (6.18 secunde)
Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu ocupa primele trei locuri in intentiile de vot ale romanilor, potrivit unui sondaj de opinie realizat de CURS, la comanda PSD. Pe primul loc se afla Traiana Basescu, urmat de Mircea Geoana si Crin Antonescu.
- S-a dat startul Marii Crapelnite de Pasti! ... - Ma, eu nu cred ca e de bine. ... Merge sistemul de supraveghere Schengen! ... - Capitalism de cumetrie, anticoruptie de cumetrie, interes national de cumetrie: ... Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii?
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat luni ca in acest moment are "mari rezerve" in a candida la alegerile prezidentiale din acest an, in contextul in care "PSD are o pozitie secundara in Guvern si intr-o alianta controlata si coordonata de Traian Basescu".
Strategia lui Victor Ponta la Consiliul National PSD din Craiova Liderul PSD Victor Ponta isi lanseaza marti, de la ora 18.00, in cadrul Consiliului National largit al PSD, candidatura la alegerile prezidentiale.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Contraoferta USL la dictatele lui Zeus Uniunea are propriile proiecte pentru alegeri, revizuirea Constitutiei si reorganizarea administrativa a tarii Daca PDL a preluat proiectele lui Traian Basescu, USL a lansat contraoferte la fiecare dintre ideile prezidentiale.
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Radu Mazare (foto) a declarat, miercuri, in conferinta de presa, ca dosarul deschis de DNA privind modul in care Primaria Constanta a atribuit 800.
Sampanie, tort, prieteni si urari furtunoase de "La multi ani!". Aceasta a fost ieri atmosfera in studiourile Radio Sud, care a implinit frumoasa varsta de 12 ani, in slujba ascultatorului.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
Bush va veni, in luna septembrie, la Bucuresti pentru a participa la lansarea unei noi televiziuni de stiri de catre acelasi grup care detine cotidianul "Puterea", informeaza paginademedia.ro care il citeaza pe Adrian Thiess, coordonatorul proiectului.
Schwartzenberg a preluat controlul emisiei duminica, la ora 18.00. ... Elan si echipa sa - condusa de Sergiu Toader si Sorin Enache - au preluat controlul emisiei si controlul distributiei catre cablisti duminica seara, la ora 18.00, emitind din noul sediu din cladirea Willbrook (amplasata aproape de Otopeni).
O zi cu stiri horror: Capul gasit in stana, fata aruncata din tren si chinezul taiat in doua Rasfoind astazi internetul, mi-au sarit in ochi trei stiri, care mai de care mai sadice.
GEORGE CUSNARENCU) Jurnalismul are o istorie veche in Europa, dar statutul sau a fost nevoit sa faca fata unor provocari extrem de puternice:
Socialistul Francois Hollande a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale Update 20:30 - Socialistul Francois Hollande a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta cu 28-30% din voturi, urmat de Nicolas Sarkozy cu 24-27,5%.
Alegerile prezidentiale, eventual in septembrie Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca alegerile parlamentare nu pot fi comasate cu cele prezidentiale, acestea din urma trebuind sa fie facute cat mai repede, adica eventual in septembrie.
Dupa anuntul facut de premierul Tariceanu, Coalitia de guvernare se afla intr-o situatie cu adevarat delicata. ... Liberalii, prin vocea parlamentarului Emil Strunga, declara ca doar prin organizarea de noi alegeri pot fi alungati din instutiile importante ale statului toti pesedistii corupti.
Liderii de partide si grupuri parlamentare si premierul Calin Popescu-Tariceanu au cazut de acord asupra datei de 13 mai 2007 pentru organizarea alegerilor pentru Parlamentul European (PE).
Nastase ii da lectii de Constitutie lui Antonescu Liberalul Crin Antonescu a sustinut ca la anticipate se poate ajunge prin demisia tuturor parlamentarilor opozitiei.
google-analytics.com