Cautare

1121 de rezultate pentru "udrea" (4.09 secunde)
Primvicepresedintele PNL, Ludovic Orban (foto), care este si presedintele comisiei de ancheta a ministrului Turismului, a declarat ieri, la Constanta, ca lucrurile in cazul Elenei Udrea sunt chiar mai serioase decat la fostul ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi.
stabilitatea politica este mai importanta decat soarta Elenei Udrea;
Presedintele Comisiei de ancheta in cazul Udrea, deputatul PNL Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca ministrul Turismului poate formula la adresa sa oricate plangeri penale doreste si a subliniat ca prezenta la audierile din comisia parlamentara nu este facultativa.
Vicepresedintele PNL, Mariana Campeanu, este de parere ca premierul Emil Boc ar fi trebuit sa o demita pe Elena Udrea din functia de ministru al Turismului, dupa ce aceasta a declarat ca nu va participa la audierile comisiei parlamentare de ancheta.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a calificat drept "inacceptabila" atitudinea ministrului Turismului, Elena Udrea, fata de membrii comisiei parlamentare de ancheta.
Presedintele comisiei parlamentare in cazul Udrea, Ludovic Orban, a declarat ca ministrul Turismului, Elena Udrea, a desconsiderat legile tarii si comisia parlamentara prin atitudinea pe care a afisat-o.
Presedintele Traian Basescu (foto), impreuna cu sotia sa, Maria, si cu fiica cea mare, Ioana, s-au intalnit sambata seara, la o terasa din statiunea Neptun, cu ministrul Turismului Elena Udrea (foto) si cu sotul acesteia Dorin Cocos.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat joi intr-o conferinta de presa ca Ludovic Orban a interpretat mincinos documentele de la Ministerul Turismului, doar pentru a o calomnia si pentru a o discredita.
Presedintele comisiei de ancheta in cazul Udrea, Ludovic Orban, a anuntat ca plenul comisiei a decis sa formuleze un punct distinct al raportului in care sa solicite urmarirea penala a ministrului Turismului, Elena Udrea, urmand ca astazi sa fie prezentat intreg raportul.
Deputatul PSD Adrian Nastase sustine ca decizia premierului Basescu/Boc de a-l demite pe ministrul Dan Nica a reprezentat de fapt un gest disperat de musamalizare a raportului Comisiei Udrea.
"Cred ca Elenei Udrea ii este teama ca nu stie ce stiu eu"; ... Intrebat despre inregistrarile pe care le are cu Elena Udrea, Vanghelie a raspuns:
Doctorul Ion Uta, tatal lui Teo Trandafir, face dezvaluiri incendiare despre candidatura fiicei sale, criticandu-i pe Traian Basescu, Emil Boc, EBA si Elena Udrea, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la femeiasecolului21.ro. ... Nici Elena Udrea n-a scapat criticilor "parintesti".
Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a declarat, luni seara, in cadrul unei emisiuni TV, ca de la 1 septembrie exista o "mare asteptare" in PDL sa se faca evaluarea ministrilor si, astfel, exista si probabilitatea remanierii celor care nu si-au respectat obligatiile.
Traian Basescu declara ca Elena Udrea, desi e plina de calitati, nu are sanse la sefia Guvernului, a PDL sau a Romaniei. Puteti citi in continuare declaratiile presedintelui Basescu, prin care Elena Udrea este pusa in banca ei. • "Nu as nominaliza-o pe Elena Udrea ca prim-ministru.
Udrea nu are experienta necesara Presedintele a sustinut ca Elena Udrea nu are experienta necesara pentru a prelua conducerea PD-L, pentru functia de premier sau pentru a accede la sefia statului. "Nu e suficient sa fii inteligent, aici v-o descriu pe doamna Udrea...
Elena Udrea a castigat sefia PDL Bucuresti, filiala pe care a condus-o interimar in ultimele luni, cu 979 de sustineri "pentru"
Udrea a spus ce ar trebui sa conteze in primul rand, a gasit solutii si, printre doua vorbe despre Bucuresti, a spus si ce ar face ea daca ar fi mama.
Ontanu o sustine pe Elena Udrea, care sustine ca exemplul tuturor capitalelor europene arata ca Bucurestiul are nevoie de o reforma administrativa si chiar politica.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca ministrul Elena Udrea este "cea mai credibila sursa" in ceea ce priveste schimbarea guvernelor, fapt pentru care este convins ca, saptamana viitoare, premierul Emil Boc va fi schimbat din functie.
Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat marti, dupa intalnirea din Aleea Modrogan, ca organizatia pe care o conduce si-a exprimat, prin vot, sustinerea pentru candidatura lui Emil Boc la functia de presedinte al partidului.
google-analytics.com