Cautare

1792 de rezultate pentru "ucraina" (2.75 secunde)
Dupa atingerea celui de-al doilea "obiectiv strategic" al politicii externe romanesti postdecembriste (aderarea la UE), presedintele Basescu si-a adus subit aminte de problemele "fratilor de peste Prut" sau din teritoriile ocupate de Ucraina.
Putin e de acord cu libera circulatie a cerealelor, inclusiv din Ucraina. Rusia si Ucraina insumeaza o treime din exporturile mondiale de grau. ... Rusia, Ucraina si ONU se pot intalni la Istanbul sa negocieze.
Peste 70% dintre romani cred ca Rusia este vinovata pentru razboiul din Ucraina, iar peste jumatate cred ca Ucraina va iesi castigatoare, potrivit unui sondaj INSCOP.
Luptele din Ucraina se concentreaza in continuare pe Severodonetk. ... Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, se asteapta la o intensificare a atacurilor saptamana aceasta, in conditiile in care Ucraina asteapta o decizie a UE privind statutul de tara candidata.
Ucraina nu a renuntat la darea in exploatare, in urmatorii doi-trei ani, a canalului navigabil Bistroe. Degeaba ne-a dat castig de cauza Comisia Economica pentru Europa din cadrul ONU, degeaba noi suntem tara membra a UE, iar Ucraina nu.
Regiunea Donetk a fost cea mai afectata si a fost de peste 3000 de ori bombardata. Ziua 165: Ucraina nu isi uita eroii. Regiunea Cernauti, granita cu Romania, este singura din Ucraina nebombardata.
Si inainte de sarbatoare, dar si acum, Ucraina insista sa ne dea palme peste mandria nationala, sa-si exprime raspicat intentiile.
O romanca si sotul ei american gatesc pentru victimele razboiului din Ucraina. Elena si Dave locuiesc in Romania, insa trec granita ori de cate ori au posibilitatea pentru a le oferi oamenilor din Ucraina mancare, iar copiilor dulciuri, haine si jucarii.
Exporturile de cereale din Ucraina sunt esentiale pentru tarile din Africa. Zelenski anunta ca nu se pune problema pacii cat timp trupele ruse sunt in Ucraina.
Ucraina cere NATO 200.000 uniforme de iarna si corturi. ... Truss a promis ca va continua sprijinul militar si economic al UK pentru Ucraina.
Volodimir Zelenski a lansat campania de informare #AdvantageUkraine. Zelenski: "Va invit in Ucraina. Investiti in Ucraina!". Sunt 196 de zile de razboi.
Ucraina a reusit sa elibereze peste 8000 de km patrati de teritoriu. ... Rusia ramane deschisa la negocieri cu Ucraina, Zelenski spune ca nu este momentul.
Ucraina continua contraofensiva in sud si est, iar Rusia pare fara solutie Pentagonul declara ca Ucraina este capabila sa isi consolideze pozitia in ajunul iernii.
Nava franceza care a pornit din Marsilia, incarcata cu o mie de tone de ajutoare cu destinatia Ucraina, a ajuns in Portul Constanta, in aceasta dimineata. Medicamentele, mancarea, dar si echipamentele de salvare care vor fi aduse de nava franceza vor fi transportate apoi in Ucraina pe uscat.
Dupa Harkov, Ucraina impinge fortele ruse afara din Herson. ... SUA considera ca Ucraina se afla in spatele uciderii, la 20 august, a Dariei Dughina.
Rusia acuza Ucraina ca ar incerca sa insceneze un atac cu bombe "murdare". Ucraina spune ca Putin pregateste de fapt o lovitura nucleara.
Cred ca natalitatea se va imbunatati in Ucraina din cauza lipsei de curent. Rusii ataca infrastructura energetica din Ucraina. Sunt 253 de zile de razboi.
Grecia a trimis primul lot de vehicule blindate catre Ucraina. Ieri, presedintele Greciei, Katerina Sakellaropoulou a sosit in vizita, in Ucraina.
NATO instaleaza radare in Romania pentru a monitoriza granita cu Ucraina. Sustinatorii razboiului din Ucraina scad in Rusia de la 25% la 16%.
La Vicovu de Sus, in Suceava, premierul Nicolae Ciuca impreuna cu omologul sau din Ucraina vor inaugura un nou punct de frontiera al Romaniei cu Ucraina.
google-analytics.com