Cautare

1792 de rezultate pentru "ucraina" (2.79 secunde)
Campania pentru legislativele din Ucraina poate sa se reia cu motoarele la turatie maxima. ... Vazand cele intamplate in Ucraina, sfarsite cu implozia "blocului portocaliu" de mai an, Rusia ar putea deveni interesata sa regleze de urgenta si cu Republica Moldova razboiul gazelor.
"Ucraina va rezista", "Putin, ia mana de pe Ucraina!", "Putin, opreste-te!" si "Spune nu lui Putin", au fost cateva dintre mesajele de pe pancarte.
Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen se va intalni joi, de la ora 10:00, cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru a discuta despre situatia din Ucraina si despre sprijinul Europei pentru refugiatii din Ucraina.
Armata rusa a folosit aproape tot potentialul creat pentru razboiul din Ucraina, potrivit Statului Major al Fortelor Armate ale Ucrainei. Acesta raporteaza ca invadatorii rusi au folosit aproape intreaga munitie de rachete din complexul Calibre, care era destinata operatiunii ofensive din Ucraina.
Invazia rusa in Ucraina continua. ... Fortele ruse au bombardat aeroportul Vinnytsia din Ucraina.
Zelenski spune ca si-a pierdut interesul pentru NATO cand si-a dat seama ca nu este pregatita sa accepte Ucraina. Acesta da vina pe Occident pentru decesele din Ucraina.
Rusia cere Chinei asistenta militara pentru invazia din Ucraina. ... SUA si China se intalnesc la Roma pentru discutii la nivel inalt axate pe Ucraina.
Rusia si Ucraina se aseaza din nou la masa negocierilor, astazi, prin videoconferinta, de la ora 10:30, ora Kievului. Pana acum, negocierile dintre Rusia si Ucraina nu au adus rezultatele asteptate.
Fundatia Mereu Aproape si Scandia Food vin in sprijinul oamenilor din Ucraina. Cinci tone de alimente au ajuns la hub-ul de la Suceava si vor ajunge la oamenii din Ucraina.
Kremlinul are nevoie de ajutor militar extern pentru agresiunea din Ucraina. ... Fortele ruse din Ucraina se confrunta cu probleme serioase de aprovizionare.
Militarii lui Putin fura tot ce pot din Ucraina. Un dialog intre un soldat rus si cei de acasa a fost surprins de Serviciul de Informatii din Ucraina.
Criza politica din Ucraina ridica, din punctul de vedere al intereselor romanesti, cateva probleme majore, de natura economica si, nu mai putin important, de natura geopolitica. ... Ucraina pare a fi, in acest moment, o "natiune sfasiata", dupa cum se exprima profesorul american de relatii internationale, Samuel Huntington.
Miting in Piata Universitatii pentru victimele razboiului din Ucraina. Momente emotionante in Bucuresti, acolo unde oamenii au insirat sute de perechi de incaltaminte de copii in memoria copiilor ucisi in Ucraina.
Rebekah Koffler, autoarea cartii "Putin's PlayBook" si fost ofiter de informatii pe Rusia-Ucraina US Defence Intelligence Agency, a explicat cum si-a dezvoltat Vladimir Putin mentalitatea, cum va evolua razboiul din Ucraina, dar si cine l-ar putea trada pe presedintele rus.
Soldatii ucraineni vor fi instruiti de americani, iar noile armamente ar trebui sa fie un raspuns pe masura obiectivelor urmarite de Putin in Ucraina. Cinci transporturi cu echipament militar american au sosit in Ucraina.
Austin spune ca natura luptei din Ucraina a evoluat, asa ca are nevoie de arme cu raza lunga de actiune si si-a exprimat nevoia de tancuri.
Accident cu 27 de morti in Ucraina, dupa ce un autocar, un microbuz si o autocisterna au luat foc. Potrivit primelor informatii, acesta este cel mai grav accident rutier din ultimul deceniu in Ucraina.
Razboiul din Ucraina s-ar putea finaliza la vara, sustin expertii militari. Fostul comandant militar al Fortelor Americane din Europa, Ben Hodges, vede progrese notabile pe frontul din Ucraina.
Nimic concret insa nici in relatiile cu Chisinaul si mai ales nimic consistent in ceea ce priveste relatiile cu Ucraina, tara cu care Romania are un tratat a carui utilitate este mai mult decat discutabila, in conditiile in care guvernantii din aceasta tara par destul de putin dispusi sa respecte legalitatea internationala.
Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a cerut marti, la Forumul Economic de la Davos, initierea unui dialog cu Rusia pentru reluarea exporturilor de grau din Ucraina.
google-analytics.com