Cautare

1792 de rezultate pentru "ucraina" (3.40 secunde)
Romania a cerut Kievului sa-si dea acceptul pentru ca o echipa de experti hidrologi romani sa se deplaseze in zonele afectate de inundatii din Ucraina, pentru a face o evaluare a situatiei, dupa ce ministrul de interne Cristian David criticase comunicarea deficitara cu autoritatile din tara vecina.
Marea Neagra va deveni un "Lac NATO" daca Georgia si Ucraina vor adera la Alianta Nord-Atlantica, avand in vedere ca trei tari riverane - Romania, Bulgaria si Turcia - sunt deja membre ale blocului militar, comenteaza RIA Novosti in pagina electronica.
Cei doi lideri au abordat relatiile bilaterale, precum si "politica europeana a celor doua state, consecintele crizei financiare pentru Elvetia si Ucraina si colaborarea multilaterala", a informat Berna.
Referitor la cele de-al doilea mesaj, presedintele si-a explimat bucuria fata de faptul ca 70 de tineri din Transnistria vor incepe studiile universitare la universitati romanesti si a incurajat tinerii din Republica Moldova si Ucraina sa vina sa studieze in limba romana.
Presedintele Romaniei Traian Basescu (foto) este unul dintre cei mai de succes politicieni din prima jumatate a anului 2009, scrie duminicã un ziar rusesc, atribuindu-i succesul obtinut la CIJ in disputa cu Ucraina sau implicarea in evenimentele din R.
Octavian Stireanu analizeaza decaderea implacabila a regimurilor portocalii in Georgia, Ucraina si Romania. ... Saakasvili, in Georgia, Iuscenko, in Ucraina si Basescu, in Romania. ... In Ucraina sunt alegeri prezidentiale pe 17 ianuarie, dar campania lor electorala dureaza 3 luni, fiind deja in plina desfasurare.
Proiectul vizeaza un cadru mai larg, cel al investigarii perceptiei Federatiei Ruse in triunghiul Romania-Republica Moldova-Ucraina, se arata in comunicatul furnizat de CPCEW, cu ocazia lansarii sondajului in Romania, eveniment desfasurat joi, la Casa Titulescu din Bucuresti.
Cu ochii spre Ucraina "Am vorbit cu mai multi colegi din mediul de afaceri, care sunt suparati din cauza situatiei cu Schengenul si cred ca un boicot ar putea sa prinda. Am discutat cu niste colegi, la Iasi, care se orienteaza spre Ucraina.
Astfel, peste 10 ani, Romania si Bulgaria vor inregistra, alaturi de Ucraina, o valoare a PIB-ului pe locuitor sub nivelul de 40% din media UE.
Astfel, piata romaneasca a fost invadata cu tigari de contrabanda marca Doina, Plugaru, Saint George si altele, aduse clandestin pe filiera estica dinspre Ucraina si Republica Moldova.
Krivoi Rog, cea mai mare otelarie din Ucraina, a fost cumparata recent de catre Mittal Steel contra a 4,81 miliarde de dolari. ... Ucraina ar fi trebuit sa ne dea in schimbul acestor bani pelete de minereu, care urmau sa fie utilizate de Sidex Galati.
In premiera, Ion Ion, vicepresedintele DAEWOO AUTOMOBILE ROMANIA (DWAR), a dezvaluit ca uzina a incheiat un contract important cu uzinele DAEWOO din Ucraina, pentru furnizarea a 20.000 de motoare si cutii de viteze.
Vicepresedintele Daewoo Romania spune ca e nevoie de noi angajati, deoarece comenzile pentru cutii de viteze au crescut gradual, culminand cu o cerere de 20.000 de bucati din Ucraina, pe parcursul acestui an.
au distrus, in Stramtoarea Kerci, dintre Rusia si Ucraina, un petrolier si au avariat alte 13 nave. ... Comisia Europeana a raspuns unei solicitari adresate de Ucraina pentru acordare de ajutor, prin intermediul Centrului de Monitorizare si Informare - responsabil cu protectia civila si actiuni in caz de poluare marina.
Europa continua sa tremure de frig, dupa esecul reluarii tranzitului gazelor rusesti spre Europa, via Ucraina, Moscova si Kievul acuzandu-se reciproc, in timp ce Rusia isi face aliati, scrie presa rusa de miercuri.
Iuscenko, care a discutat cu premierul britanic Gordon Brown pe tema crizei gazelor, "a subliniat ca Ucraina este dispusa sa asigure tranzitul gratuit al gazelor rusesti catre consumatorii europeni pana la semnarea unui nou acord cu Rusia privind pretul livrarilor si tranzitul", a precizat presedintia ucraineana intr-un comunicat.
Ucraina primeste din nou, marti dimineata, gaz rusesc destinat Europei, a anuntat un oficial din cadrul companiei ruse Gazprom. ... El a adaugat ca Romania va putea primi gaze cel mai devreme in 36 de ore sau 48 de ore, in functie de cantitatea din conductele din Ucraina.
Chelsea Londra (Anglia), CFR Cluj (Romania), Olympiakos Pireu (Grecia), Benfica Lisabona (Portugalia), FC Liverpool (Anglia), Viktoria Plzen (Cehia), Fenerbahce Istanbul (Turcia), Girondins Bordeaux (Franta), Steaua Bucuresti (Romania), Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina), RC Genk (Belgia), Rubin Kazan (Rusia), Olympique Lyon (Franta), Lazio Roma (Italia), Metalist Harkov (Ucraina) si Hannover ‘96 (Germania);
Grupa A • Portugalia—Georgia 7-0 • Italia—Anglia 0-19 • Portugalia—Italia 17-19 • Anglia—Țara Galilor 40-7 • Italia—Georgia 14-5 • Țara Galilor—Portugalia 7-10 Grupa B • Scotia—Ucraina 43-7 • Franta—Spania 7-19 • Rusia—Germania 24-21 • Spania—Ucraina 33-5 • Scotia—Germania 7-22 • Rusia—Franta 17-27 • Germania—Ucraina 28-0 • Rusia—Spania 24-14 • Franta—Scotia 19-12
Islanda - Croatia Grecia - Romania Ucraina - Franta Portugalia - Suedia * Islanda, Grecia, Ucraina si Portugalia vor disputa prima mansa pe teren propriu. ... Croatia, Ucraina, Portugalia, Grecia Urna a doua:
google-analytics.com