Cautare

1792 de rezultate pentru "ucraina" (2.52 secunde)
In Ucraina se joaca tare. ... Deocamdata, cu aceste impotriviri sfarsite tragic pare sa semene mai mult revolta poporului din Ucraina. ... Pe care dintre variantele istorice ale confruntarilor din estul Europei, intre popor si putere, se va merge in Ucraina e prea greu de spus.
Reactiile la noul plan de reglementare a conflictului de pe Nistru, lansat de Ucraina, nuanteaza interesele (sau lipsa de interes) ale actorilor statali implicati in zona.
Rusia vrea sa il puna presedinte in Ucraina pe un politican pro-rus. ... Familiile diplomatilor SUA din Ucraina sunt trimise acasa de maine. Rusia are peste 100.000 de soldati la granita cu Ucraina.
Se deschid coridoarele umanitare din 5 orase din Ucraina. Potrivit UNICEF, peste 1,7 milioane de persoane au fugit din Ucraina, de la invazia Rusiei. ... cel putin 364 civili au fost ucisi si 759 au fost raniti in Ucraina, de la inceput razboiului.
Este a treizeci si opta zi de razboi. Roberta Metsola este primul lider UE care viziteaza Ucraina aflata in razboi. ... "Europa este Ucraina, iar Ucraina este Europa".
Putin a schimbat comandantul invaziei din Ucraina. Noul comandant al trupelor din Ucraina e un general sangeros. ... Ucraina spune ca a distrus 2.700 de echipamente militare ale Rusiei.
Au trecut 100 de zile de cand a inceput razboiul dintre Rusia si Ucraina, iar tara noastra a devenit in tot acest timp un pilon important de ajutor si sustinere pentru Ucraina. Romania a ajutat Ucraina cu alimente, medicamente si carburanti din rezerva de stat.
Ucraina lucreaza cu ONU pentru a-si exporta cerealele in siguranta. Zelenski le cere oamenilor de afaceri sa investeasca in Ucraina. Zelenski garanteaza ca Ucraina ofera oportunitati pe termen lung.
Conflictul dintre Rusia si Ucraina ar putea sa dureze intre 50 si 80 de ani - este previziunea sumbra a fostului director general al Royal United Services Institute din Marea Britanie.
Noul comandant al trupelor ruse din Ucraina e increzator, cel putin la nivel declarativ, intr-o victorie. Potrivit presei rusesti, acesta sustine ca armata rusa are destule forte pentru a conduce Ucraina spre o capitulare.
Conducerea de la Kremlin a transmis, prin purtatorul de cuvant Dmitri Peskov, ca este pregatita sa discute cu Statele Unite ale Americii si cu Papa Francisc despre o solutie care sa duca la pace in Ucraina.
Ucraina ar putea fi deschisa la negocieri daca elibereaza Hersonul. Sustinatorii razboiului din Ucraina scad in Rusia de la 25% la 16% NATO instaleaza radare in Romania pentru a monitoriza granita cu Ucraina.
Orban spune ca razboiul din Ucraina s-ar termina daca SUA si UE nu ar mai finanta Ucraina. ... Ucraina este slaba economic si nu este treaba UE sa o salveze. Viktor orban spune ca sprijinul financiar pentru Ucraina afecteaza economia UE.
Vom cere mobilizarea completa a lumii libere pentru a ajuta Ucraina. Donald Tusk a promis ca va rezolva situatia de la frontiera cu Ucraina.
UE ar putea trimite o misiune in Ucraina pentru a ajuta la depasirea problemelor politice, care afecteaza eforturile de combatere a crizei economice, a anuntat luni ministrul german de externe.
Subprefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat ieri ca pe frontiera de stat cu Ucraina sunt mai multe portiuni unde nu se distinge granita si ca este necesar ca limita intre cele doua state sa fie bine demarcat.
Prezenta voluntarilor ardeleni si bucovineni in Ucraina a avut un rol benefic in redesteptarea constiintei nationale la romanii din Imperiul Tarist.
Participa presedintii din Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Moldova si Ucraina, iar delegatiile din Bulgaria, Grecia, Lituania si Turcia sunt conduse de ministrii de externe.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, sustine ca detine informatii potrivit carora PD pregateste pentru luni, in Capitala, un miting pentru Traian Basescu si atrage atentia atat democratilor, cat si fortelor de ordine sa nu se ajunga la o situatie ca in Ucraina.
In ciuda acestora, Ucraina a refuzat pana in prezent sa extinda aplicarea facilitatilor privind vizele pentru Romania si Bulgaria. ... Acesta este un principiu de baza pe care Ucraina trebuie sa si-l asume cat mai rapid daca vrea sa fie considerata un partener serios", a declarat europarlamentarul roman.
google-analytics.com