Cautare

3356 de rezultate pentru "tuzla suta florin" (7.51 secunde)
Cu siguranta belgienii care s-au aratat dispusi sa construiasca pe un teren in suprafata de 11 hectare in comuna Tuzla nu si-au pus aceasta problema.
Primaria Tuzla pare sa fie mai linistita ca niciodata, daca ne gandim ca, acum putin timp, se facea mare zarva cu privire la schimbarea din functie a primarului.
Tuzla. ... Intram mirati in biroul primarului localitatii Tuzla, nea Ghebenei, cum ii spun oamenii locului. ... S-a hotarat sa transforme Tuzla in statiune turistica. ... Ajutorul extern pare-se ca la Tuzla vine pe mai multe cai.
2 la suta - joi, 19 Martie 2020 Predominant insorit Temperatura intre 3 grade C si 17 grade C - vineri, 20 Martie 2020 Predominant noros Temperatura intre -2 grade C si 1 grade C Precipitatii:
Un sondaj INSOMAR dat publicitatii duminica releva faptul ca PDL este primul in optiunile electoratului, cu 39 la suta, urmat fiind de PSD (25 la suta), PNL (20 la suta), PRM si UDMR (cate 4 la suta) si PNGCD (3 la suta).
In pragul frumoasei varste de 77 de ani, Florin Piersic a avut amabitatea de a acorda un interviu in exclusivitate pentru Sinteza Zilei, unde a vorbit cu admiratie si respect despre unii dintre prietenii sai :
Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintia Romaniei, ocupa primul loc in preferintele alegatorilor romani, el obtinand duminica 42,9 la suta din voturi, potrivit datelor sondajului realizat la iesirea de la urne la ora 21, de Insomar in colaborare cu Metromedia Transilvania, comandat de TVR 1.
Primarul comunei Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), aproape a finalizat lucrarile de construire a noului sediu al primariei in care se va muta, de la 1 mai.
Dupa estimarile primarului din comuna Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), la sfarsitul lunii in curs va fi inaugurat sensul giratoriu al localitatii, dar si noul sediu al primariei.
Daca duminica ar fi alegeri, 49 la suta dintre intervievati ar vota cu Alianta PNL-PD, potrivit unui sondaj INSOMAR dat publicitatii ieri. Partidul Social Democrat, principala formatiune de opozitie, ar obtine 20 la suta din voturi, iar pe locul trei s-ar situa Partidul Romania Mare, cu 14 procente.
000 de persoane, in 44 de regiuni ale tarii arata ca 59 la suta dintre rusi il sustin pe Dmitri Medvedev, aceasta reprezentand o crestere cu 4 la suta in raport cu luna trecuta, cel mai bun rezultat al sau dupa alegeri fiind de 57 la suta.
Toti cei 700 de membri ai Partidului Democrat- Liberal din comuna Tuzla, in frunte cu presedintele Florin Micu, au trecut ieri la Partidul Social Democrat.
Institutia Prefectului judetului Constanta a notificat, in bloc, toate hotararile adoptate in sedinta de Consiliu Local al comunei Tuzla din data de 12 mai a.
peste 75 la suta dintre bucuresteni au declarat ca vor merge cu siguranta la vot, iar 11 la suta ca probabil vor vota. Doua treimi dintre bucuresteni sunt multumiti de activitatea actualului primar general, iar 53 la suta cred ca orasul se indreapta intr-o directie buna.
Administratia locala a comunei Tuzla a demarat o serie de proiecte menite sa imbunatateasca aspectul localitatii. ... Precum in anii trecuti, edilii comunei Tuzla, sunt preocupati ca pana la Sarbatorile Pascale, localitatea sa fie infrumusetata.
Chiar de ziua lui de nastere, primarul comunei Tuzla, social-democratul Constantin Micu, a avut parte de o surpriza tare neplacuta din partea consilierilor locali.
UE a primit 73 la suta voturi favorabile, SUA 66 la suta, Republica Moldova 55 la suta, in timp de Rusia doar 39 la suta, rezultat similar cu cel obtinut de Ucraina.
Romania, tara cu cea mai mare incredere in Uniunea Europeana Romania este in continuare tara in care se inregistreaza cea mai mare incredere in Uniunea Europeana, desi nivelul acestei increderi a mai scazut in ultimul an, de la 74 la suta la 68 la suta, conform ultimului Raport National privind Romania, realizat in cadrul Eurobarometrului din mai-iunie 2005, prezentat ieri de Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, si de Dumitru Sandu, editorul national pentru Romania al Barometrului de opinie.
Electoratul UDMR este cel mai categoric, considerand ca parasirea presedintiei PRM de catre Vadim Tudor este un lucru bun - 82 la suta.
Conform unuia dintre sondaje, aproape 40 la suta dintre rusi cred in fenomene supranaturale; ... 22 la suta dintre rusi cred in semne si in horoscoape, dar numai 6 la suta cred in extraterestri si doar 2 la suta in zombi.
google-analytics.com