Cautare

59 de rezultate pentru "tsunami" (3.18 secunde)
Cam tot asa am ris noi ieri cind ne-a povestist un coleg despre taranii din comuna Dimacheni parca, tarani care si-au luat venitul minim garantat, dar le-au fost opriti pe statul de plata niste bani ca ajutoare pentru victimele de la tsunami-ul din decembrie din insula Bali.
Cutremur urmat de tsunami (Autor: ... tsunami-ul care l-a trimis pe Dragnea la puscarie, dupa cam atat de mult si-au dorit Iohannis si acolitii sai.
Ultimele 12 luni au inregistrat vreo suta de tsunami geopolitice, devastatoare pe loc, dar si in timp. ... Un mic tsunami democratic s-a produs si in Romania, in anul care se incheie.
Presedintele Traian Basescu a participat ieri la lansarea oficiala a campaniei nationale de strangere de fonduri pentru ajutorarea populatiei afectate de cataclismul care a lovit Asia de Sud-Est, campanie initiata de compania McDonald’s Romania, sub patronajul presedintelui Romaniei si intitulata “Un Tsunami pe care-l putem opri“.
Un cutremur cu magnitudinea 6,1 s-a produs duminica in provincia Papua situata in estul Indoneziei, fara sa fie declansata alerta de tsunami, potrivit agentiei nationale de meteorologie si geofizica, relateaza Xinhua.
Liderul PDL Dolj mai spune ca Vasile Blaga nu se va retrage din cursa pentru sefia partidului, ci se va bate pana la capat, iar o eventuala infrangere a sa nu va declansa un tsunami.
"Criza voastra a facut mai mult zgomot, dar societatea nu s-a sesizat la tsunami-ul trait de copii. ... 40% dintre lucratori erau agricultori in 1900, iar acum vorbim de 4%, ceea ce inseamna "un tsunami gigantesc".
Cea mai grava criza dupa al II-lea Razboi Mondial AIR a analizat zonele lovite direct de valurile tsunami care au urmat seismului, concluzionand ca proprietati de 24 de miliarde de dolari se afla pe o raza de trei kilometri de la tarm.
Candidatul care ignora acest grup mare de electori se poate trezi cu un adevarat tsunami impotriva sa, un tsunami care il loveste si el nici nu intelege ce i s-a intamplat;
- Cea a climei (mareea neagra, proiectul HAARP, razboaiele seismice, tsunami pe neasteptate); ... - Proiectul HAARP - Razboiul seismic - Tsunami din Asia de Sud-Est CONCLUZIE:
Ziua si Romania Libera au fost pe aceiasi unda titrind "Tsunami” si "Prima aparitie in presa, primele greseli/Tsunami Basescu”, aluzie la cel mai devastator cutremur din ultimele decenii care a ucis intr-o clipa aproape 200.000 de vieti omenesti.
In urma seismului a fost emisa o alerta de tsunami. Din primele informatii, cutremurul s-a produs la 63,1 kilometri adancime.
Titlul unui ziar taiwanez, "Straits Daily News", "The Internet Tsunami", face trimitere spre o tragedie care a lovit in alt fel omenirea, tot la o cumpana de ani, pornind din aceeasi zona seismica.
Efectele vor fi ca in urma unui tsunami“, a aratat Balan in scrisoare. De partea lui Balan se afla, practic, toti membrii PNL Covasna.
“Guvernul de coalitie, nascut cu forcepsul in timpul valului tsunami din Asia, se dovedeste la fel de distrugator ca si aceasta catastrofa naturala“, a conchis presedintele executiv al PSD.
Conglomeratul de interese (majoritatea divergente) care colcaie in prezent in coalitia de guvernare a viciat puternic actuala putere, zguduita din cand in cand si de tsunami-urile iscate dinspre Cotroceni.
"Doamna presedinta, stimati colegi, in conformitate cu prevederile Constitutiei si ale Regulamentului Camerei Deputatilor, dati-mi voie sa depun in numele grupului parlamentar al PSD si al PC motiunea simpla la adresa ministrului Muncii si Protectiei Sociale, domnului Seitan, motiunea cu tema 'Seitan un tsunami PD-L care inghite salariile, pensiile si locurile de munca ale romanilor!'", a mentionat Valeriu Zgonea.
Documentul se intituleaza "Seitan, un tsunami PD-L care inghite salariile, pensiile si locurile de munca ale romanilor" si a fost initiat de 52 de deputati apartinand grupului parlamentar al aliantei PSD+PC.
Gafele presedintelui nostru depasesc in intensitate pana si un tsunami si mai fac si inconjurul lumii pentru amploarea lor:
Devin tsunami. S-a dovedit la alegeri. Va dati seama ce se intampla daca USL nu ajungea la guvernare inaintea alegerilor?
google-analytics.com