Cautare

1015 de rezultate pentru "top" (8.84 secunde)
Concret, siteul relateaza ca editia din acest an a Top 300, realizat de saptamanalul economic Capital, nu a putut vedea lumina tiparului odata cu cel rival, realizat de Adevarul Holding, dintr-un motiv foarte simplu:
Motorina Top Euro Diesel 5 costa 4,70 lei/litru, motorina OMV Sprint Diesel este 4,72 lei/litru, in timp ce litrul de motorina Euro Diesel 5 este 4,50 lei, iar cel de OMV Alpin Diesel costa 5,04 lei/litru.
Nu facem un top al vizibilitatii companiilor sau a campaniilor desfasurate, ci ne intereseaza sa observam asocierea dintre branduri si un anumit context. ... In functie de cifra de afaceri declarata, a fost intocmit un top companiilor si au fost selectate primele 25 dintre acestea.
Anul acesta, in top sunt Mercedes, Audi si Porche. ... Intr-un top al marcilor care troneaza la aceasta categorie se numara Mercedes, pe locul I, cu 19 masini, pe locul al doilea figureaza Audi - cu noua masini si Porche - cu sapte unitati, conform datelor de la Fiscul craiovean.
Top 5 al transmisiunilor TVR 1 de la Olimpiada 2012 pana astazi, 8 august 2012, este alcatuit numai din concursurile de gimnastica feminin.
In ierarhia de simplu, singurul roman prezent in top 100 ramane Victor Hanescu, clasat in aceasta saptamana pe locul 92, cu 825 de puncte. ... Top 200 de jucatoare ale lumii mai cuprinde patru romance:
O romanca in TOP 100 cele mai DOTATE iubite de fotbalisti din lume! Revista Nuts a publicat top 100 cele mai DOTATE iubite de fotbalisti din lume.
Cum isi intretin supletea, mobilitatea, frumusetea celebrele top-modele? ... Cu acest tip de exercitii se antreneaza top-modelele zilnic, o ora, timp de o luna, inaintea marelui show.
Sandero, in Top 10 in Franta Franta este cea mai mare piata externa pentru Dacia, aproape 94.000 de unitati fiind vindute in 2013. ... Top cele mai vindute masini noi in Romania (ianuarie - iunie 2014) 1. ... Opel 1.587 unitati Top modele Dacia in Franta 1.
Romanca a devenit, la finalul Turneului de la Wimbledon, jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive in Top 10.
Specificatiile viitoarelor modele de top ale seriei de chip-uri grafice GeForce 8 au inceput sa apara pe Internet. ... Actualul model de top, GeForce 8800 GTX, va fi surclasat la sefie candva in urmatoarele luni cu o placa grafica dotata cu doua chip-uri G80, denumita GeForce 8950 GX2.
un numar mare de companii care se ocupau de IT, printre care Google, IMB si Nintendo, au crescut în top, iar gigantii financiari, chiar si Microsoft, s-au vazut alunecând în top.
Cand cauti ceva pe Google, solicitarea ajunge intr-o fortareata top secret V-ati gandit vreodata ce se afla in spatele unei banale cautari pe Google?
- Locul al treilea in top a fost adjudecat de albumul COPILARIE REGALA de Filip-Lucian Iorga - o carte dedicata copilariei Familiei Regale a Romaniei. ... - Inchidem acest top cu un titlu CORINT BOOKS - volumul 5 din seria INSTRUMENTE MORTALE de Cassandra Clare - ORASUL SUFLETELOR PIERDUTE.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, Karmen, GJAN, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek.
Mica, dar plina de viata, statiunea este intesata de restaurante, cafenele, magazine de suveniruri, iar in sezonul de varf este destinatia de top a Lefkadei.
- Alaturi de dumneavoastra, domnule profesor, cine a mai participat la aceasta interventie chirurgicala cardiaca de top? - Performanta de top, cum spuneti dumneavoastra, de implantare transcateter de proteza pentru valva aortica prin abord femural, apartine unei echipe de top.
Femeia era managerul unei companii de top si considerata una dintre cele mai frumoase femei de afaceri. ... Raluca lucra ca manager al unei companii de top si era fericita alaturi de iubitul ei, atunci cand a fost diagnosticata cu cancer mamar.
Cristi Teodorescu) Un individ care a patruns prin efractie in casa din Malibu (California) a top modelului australian Miranda Kerr a fost impuscat, iar un agent de paza a fost injunghiat, a informat politia din Los Angeles presei locale, citata sambata de AFP.
Dotarile de ultima ora il claseaza in top 5 parcuri acvatice din Europa.
google-analytics.com