Cautare

333 de rezultate pentru "titus coltea" (4.48 secunde)
Mitrea a luat aceasta decizie la doar cateva zile dupa ce a pierdut la alegerile din PSD pozitia de secretar general al partidului, fiind devansat cu doar 40 de voturi de Titus Corlatean.
Miron Mitrea a pierdut duminica la Congresul extraordinar al PSD alegerile pentru functia de secretar general al partidului. El a obtinut 644 de voturi, fiind devansat de Titus Corlatean, care a obtinut 684 de voturi.
Filialele isi vor propune propriii candidati, iar o comisie centrala condusa de Titus Corlatean si Cristian Diaconescu va face o prima selectie.
La iesirea de la intalnire, Titus Corlatean, secretarul general al PSD, a declarat ca Partidul Social-Democrat ia in calcul sa sustina in Parlament infiintarea unei comisii de ancheta care sa analizeze sesizarea prin care social-democratii au cerut suspendarea presedintelui Traian Basescu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, si secretarul general, Titus Corlatean, s-au intalnit cu liderii filialelor de sector si cu cei sase candidati la functia de presedinte al PSD Bucuresti.
Totodata, secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a confirmat ca toti europarlamentarii social-democrati cotizeaza la partid cu cate 500 de euro lunar, incepand cu 1 ianuarie 2007.
Intoxicare, manipulare, diversiune Pe de alta parte insa, PSD, prin vocea secretarului general, Titus Corlatean, neaga existenta unui astfel de proiect de lege la nivelul partidului din care face parte.
Potrivit unor surse "bine intentionate", identificate ulterior in persoana vicepresedintelui Liviu Dragnea, sase membri ai Biroului Permanent National al PSD au cerut demisia liderilor de grup Ion Iliescu si Viorel Hrebenciuc, dar si a presedintelui Mircea Geoana si a vicepresedintelui Titus Corlatean, ca semn al asumarii esecului de la referendum.
Potrivit unor surse "bine intentionate", identificate ulterior in persoana vicepresedintelui Liviu Dragnea, sase membri ai Biroului Permanent National al PSD au cerut demisia liderilor de grup Ion Iliescu si Viorel Hrebenciuc, dar si a presedintelui Mircea Geoana si a vicepresedintelui Titus Corlatean, ca semn al asumarii esecului de la referendum.
Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a declarat ieri ca presedintele formatiunii, Mircea Geoana, va stabili agenda discutiilor politice cu celelalte formatiuni, in vederea gasirii unei majoritati parlamentare, intalnirile urmand a incepe saptamana viitoare.
La aceeasi ora insa, liderii PSD, Mircea Geoana, Titus Corlatean, si majoritatea vicepresedintilor partidului, se reunisera la sediul PSD din Kiseleff.
La finalul consultarilor, secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a declarat ca liderii social-democrati care au participat la discutii si-au format ideea ca Traian Basescu nu are, in acest moment, nicio solutie pentru iesirea din criza.
El a precizat ca vicepresedintele Liviu Dragnea si secretarul general, Titus Corlatean, vor coordona campania PSD pentru alegerile europarlamentare. (Carmen Corbu)
Potrivit lui Titus Corlatean, secretar general al PSD, Guvernul aloca fondurile in functie de culoarea politica a primarilor, comunitatile conduse de primari social-democrati primind sume mult mai mici decat cele conduse de primari PNL si PD.
In schimb, deputatul nu crede in afirmatiile vicepresedintelui social-democrat Titus Corlatean, care anunta recent ca PSD va depune o motiune de cenzura daca Executivul Tariceanu nu va da bani primarilor PSD.
La finalul sedintei la care a participat si presedintele de onoare Ion Iliescu, Titus Corlatean, secretar general al partidului a precizat ca motiunea va fi "de ordin politic".
Potrivit presedintelui PRM, secretarul general al PSD Titus Corlatean a plecat mai devreme de la negocieri suparat atat pe faptul ca social-democratilor nu le-a fost recunoscut statutul de cel mai important partid de Opozitie, dar si pentru ca PRM nu sustine motiunea de cenzura a PSD.
De teama unei "chestiuni care ar putea trezi preocuparea pensionarilor", secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a explicat miercuri ca ca depunerea de catre social-democrati a motiunii de cenzura nu inseamna ca pensiile nu vor creste din ianuarie 2008.
Un sens similar da declaratiei prezidentiale si social-democratul Titus Corlatean. Calificand anuntul lui Basescu drept un demers cinic si o manevra politicianista evidenta, Corlatean vede in solutia referendumului o calea de a "ingropa" legea votului uninominal.
In replica, secretarul general Titus Corlatean, anunta ca posibilitatea ca PSD sa renunte la motiune nu exista, pentru ca decizia a fost luata prin vot.
google-analytics.com