Cautare

333 de rezultate pentru "titus coltea 2121121121212 1" (2.53 secunde)
Vor fi prezenti pe scena, alaturi de Ioana Sandu, invitati speciali precum Alexandru Jula si Stela Enache (amandoi au lansat tot la Eurostar si tot la Magazinul Muzica, exact acum un an albumele Stela Enache - Cantecele mele - dublu album si Alexandru Jula - Ultimul Romantic), Polina Manoila - interpreta de muzica populara si romante, Saveta Bogdan - interpreta de muzica populara, Petrica Pana - muzician, dirijor, realizator TV, Victoria Dutu - artist plastic, scriitoare, Alexandru Vilmanyi si Ionel Bratu - Voicescu - compozitori, Rares Dragomir - interpret de muzica pop, Camelia Florescu - interpreta si textiera, Titus Andrei - realizator si prezentator emisiuni muzicale la Radio Romania Actualitati.
1 - de elita cum il numesti tu -, cel de langa Confectia, spre Gara. Prietenul Titus Cristescu aminteste ca printre cei 200 de absolventi din generatia sa este si un scriitor - posibil sa se fi gandit la Gabriela Vasilache cum se numea atunci (Negreanu dupa casatorie).
Un ostatic roman a fost ucis in Algeria Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Ministerul Afacerilor Exeterne, insotit de ministrul Titus Corlatean, ca unul dintre cei cinci ostatici romani din Algeria a fost ucis.
"Trebuie sa conlucram cu aliatii nostri" Mesajul presedintelui Petro Porosenko l-a determinat pe ministrul roman al afacerilor externe, Titus Corlatean, sa sustina ca, in conditiile actuale, se impune convocarea CSAT.
Senatorul Titus Corlatean a sustinut o declaratie politica intitulata: Ce ar trebui sa faca statul roman pentru protectia familiilor de romani din strainatate care isi pierd abuziv copiii.
Mircea Geoana, Titus Corlatean, Ion Rus, Marian Sirbu, Vasile Dincu, Gheorghe Nichita, Dan Nica, Ion Stan, Ilie Sirbu, Cristian Diaconescu, Victor Ponta sunt, toti, oameni adusi de Adrian Nastase fie in guvern, fie in atat de hulitul Birou de Coordonare care a inlocuit in iulie 2004 - in disperare de cauza - Delegatia Permanenta la conducerea Partidului Social Democrat.
Mai sunt Mihai Tanasescu, Titus Corlatean, Ioan Mircea Pascu si multe alte nume care formeaza cu totii o echipa de profesionisti.
Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat ieri suportarea din bugetul propriu a cheltuielilor de deplasare si cazare pentru participarea deputatului PSD Titus Corlatean la inaugurarea bisericii comunitatii romanesti ortodoxe din Stuttgart.
Calin Popescu Tariceanu a precizat ca la grupul PNL vor fi vicelideri Cornel Popa, Titus Ghiorghiof, Eugen Nicolaescu si Nini Sapunaru.
Deputatul PSD Titus Corlatean a declarat ieri ca Teodor Atanasiu nu a respectat un angajament al Romaniei cu NATO, sustinand ca "ministrul Apararii a gresit foarte grav cand nu s-a batut in Guvern pentru obtinerea procentului de 2,38% din PIB alocat Apararii".
PSD respinge propunerea Desemnarea lui Calin Popescu-Tariceanu pentru postul de prim-ministru contravine atat votului popular exprimat de o maniera clara in 28 noiembrie, cat si votului din Parlament pentru desemnarea presedintilor celor doua Camere, a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean.
Dupa ce anuntau, cu numai doua zile in urma, repunerea Delegatiei Permanente in drepturi dupa ce, pe 31 ianuarie, Biroul Executiv va desemna noii membri ai acesteia, Titus Corlatean a declarat ieri ca vechea Delegatie Permanenta se va intruni deja, luni, in prima ei sedinta dupa masacrul din vara.
Ieri, purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean, a declarat ca acest compartiment a functionat si in legislatura trecuta, iar parlamentarii PNL au facut “afirmatii nefondate“ in ceea ce priveste infiintarea acum a acestei cancelarii.
PSD considera ca presedintele Traian Basescu se amesteca nepermis in institutiile TVR si Radio, care sunt subordonate Parlamentului, precum si in viata altor partide, a declarat ieri purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean.
Social-democratii poarta discutii cu cei doi campioni, a anuntat la Realitatea TV secretarul general al PSD, Titus Corlatean. Fostul tenismen Ilie Nastase a mai candidat pentru acest partid, in 1996, la primaria Capitalei, cand a pierdut in fata lui Victor Ciorbea.
Leonard Cazan, la Departamentul pentru management, Dan Mihalache - Departamentul pentru analiza politica, Vasile Dancu - Departamentul pentru imagine, sondaje si marketing politic, Titus Corlatean - Departamentul de relatii cu mass-media, Victor Bostinaru - Departamentul pentru relatii internationale, Tudor Mohora - Departamentul pentru resurse umane, Ion Moraru - Departamentul pentru logistica si bunuri materiale, Aristide Roibu - Trezoreria partidului.
Pana la 1.00 luptam, ca la unu si ceva plecam la masa - Cu 100 de voturi pentru, nici un vot impotriva si nici o abtinere, din cei 87 prezenti, a fost adoptat proiectul de lege.
Protocolul este caduc PSD si PUR au semnat inainte de alegeri un protocol anexa la acordul de infiintare a Uniunii PSD+PUR, dar acesta a cazut in desuetudine, intrucat viza crearea majoritatii parlamentare pentru formarea Guvernului si nu a fost respectat de umanisti, a afirmat ieri purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean.
Ieri, la sedinta Delegatiei Permanente, Titus Corlatean, purtator de cuvant al partidului, a prezentat un fel de revista a presei despre felul in care este reflectat acest caz in mass-media si implicatiile asupra imaginii partidului.
In ceea ce priveste functiile de conducere, Titus Corlatean, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat ca varianta principala este cea cu presedinte, presedinte executiv si secretar general.
google-analytics.com