Cautare

268 de rezultate pentru "tineretul minor" (3.98 secunde)
"Autorul uciderii din culpa nu a fost soldatul american, ci fiul, minor si beat la volanul bolidului, al primului demnitar al Ambasadei SUA la Bucuresti.
Un astfel de comentariu readuce in atentie circumstantele accidentului in care a decedatTeo Peter si ne dezvaluie ca autorul uciderii din culpa nu a fost soldatul american, ci fiul, minor si beat, la volanul bolidului, al primului demnitar al Ambasadei SUA la Bucuresti.
PDL a fost un partid minor, ca si PCR. O conjunctura bizara, si vesnicul oportunism romanesc, au facut din PDL, pentru putina vreme, un partid obez.
Ultimele controale ITM au scos la iveala faptul ca 10% din personalul portuar este minor, angajatii avand varste cuprinse intre 15 si 17 ani.
protectia impotriva defectelor rezistive la receptoarele electrice, evitandu-se astfel evolutia unui defect minor intr-unul de amploare care ar putea duce la distrugerea receptorului in cauza;
Efectul majorarii ratei dobanzii de referinta este insa unul minor, potrivit lui Adrian Lupsan, analist financiar de la Intercapital Invest.
Desi autoritatile s-au aliniat la legislatia europeana in domeniul viticol, vinul contrafacut continua sa faca legea pe piata locala, cele citeva controale efectuate de autoritati constituind doar un obstacol minor in calea contravenientilor.
Un astfel de accident "minor" ar presupune oprirea intempestiva a reactorului pentru mai multe luni, "gaura" provocata SEN-ului si, implicit, bugetului companiei care va administra Unitatea II fiind de proportii colosale.
Acele materiale incluse in lista produselor cu rol minor in ceea ce priveste sanatatea si securitatea, elaborata si revizuita periodic de Comisia Europeana, pot fi introduse pe piata doar in baza Declaratiei de Conformitate cu regulile cunoscute ale tehnologiei, intocmita de producator, conform HG 622/2004.
Acesta este un upgrade minor peste Touch Cruise, sau poate chiar acelasi dispozitiv în alt ambalaj, cu câteva functii îmbunatatite.Designul aminteste de 7500 Prism de la Nokia, dar Touch Diamond este un PDA, deci mult mai mult decât Prism.
"In contextul actual al evolutiei petrolului, identificarea si utilizarea de noi surse de energie regenerabila (solare), cu un impact minor asupra mediului inconjurator, poate reprezenta o alternativa viabila pentru combustibilii fosili, cu o contributie semnificativa in stabilirea costurilor finale ale apei calde menajere si caldurii in municipiul Mangalia.
Va reamintesc ca am un copil minor si unul care astazi implineste 18 ani. Voi fi la dispozitia organelor de ancheta ori de cate ori voi fi solicitat" a mai spus Penescu in fata instantei.
Mai mult decat atat, am gasit si un minor, care lucra pe terasa. Pentru deficientele constatate, patronul a fost sanctionat cu o amenda in valoare de 4.
Cristian Pantazi a mai spus ca "plagiatul" a fost un incident "regretabil, minor" si ca "nu-i acorda foarte mare atentie.
Sa presupunem ca un muncitor care castiga un salariu net de 1.000 de lei pe luna este dat afara de la o firma privata. Presupunem ca muncitorul are in intretinere un copil minor si are o vechime de zece ani.
Nici prietenii lui Cristian Tabara nu-l considera capabil de gesturi nepotrivite vizavi de un minor. "Astfel de acuze sunt total nefondate.
Afirmatia din articol conform careia 'In dosarul penal cu nr.2279/P/2010, procurorii Parchetului de pe langa Sectorul 2 Bucuresti desfasoara acte premergatoare inceperii urmaririi penale impotriva numitului Tabara Cristian sub aspectul savarsirii infractiunii de viol asupra unui minor, fapta prevazuta de articolul 197, alin.3 din Codul Penal' este eronata", informeaza Adevarul.
Anul 2010 aduce primele modificari - un face lift minor din punct de vedere estetic, dar consistent tehnic, precum si posibilitatea echiparii cu pachetul BMW Performance.
Anul 2010 aduce primele modificari - un face lift minor din punct de vedere estetic, dar consistent tehnic, precum si posibilitatea echiparii cu pachetul BMW Performance.
In ciuda succesului mondial al exportatorilor chinezi, yuanul are un rol minor pe pietele internationale, deoarece nu poate fi schimbat liber cu alte valute.
google-analytics.com