Cautare

268 de rezultate pentru "tineretul minor" (3.71 secunde)
In perioada 1995-1997, a avut o rubrica permanenta in ziarul Tineretul Liber, intitulata TL BOB. De asemenea, a publicat caricaturi in Urzica si Adevarul.
I-au urmat la diverse varste, dar tot prematur, alti scriitori si jurnalisti de la Tineretul Liber - Sorin Preda, Cornel Ostahie, Constantin Stan, Pavel Perfil, Laurentiu Olan, Dan Mucenic.
Operatiunea se efectueaza prin stabilirea curriculei si a unor tipare obligatorii pentru manuale, care, prin insasi alcatuirea lor, indeparteaza incet si sigur tineretul de la disciplinele respective.
Marcarea Zilei de 22 martie reprezinta modalitatea de constientizare a publicului larg, incepand cu tineretul scolar si universitar, si pana la cea mai mica asezare rurala in scopul gospodaririi judicioase a apei si energiei.
Si nu este lipsit de interes sa adaug ca, in acelasi spirit, Consiliul Europei va dedica editia din toamna acestui an a Forumului Mondial al Democratiei gasirii unor raspunsuri viabile la intrebarea "cum poate tineretul revitaliza democratia ?
- Noua generatie de tineri care se conecteaza la acest curent de gandire sa se bazeze tocmai pe aceasta experienta si la nivel international, dar si ceea ce am acumulat in timp in acesti 25 de ani si sa aduca o nota de decenta, de responsabilitate si de activism pentru ca tineretul este receptiv la abordari de pe pozitii de stanga ale problemelor lumii contemporane, a mai spus Ion Iliescu.
Obama, care a vorbit in fata a aproximativ 9.000 de oameni in campusul Universitatii din Michigan, la Ann Arbor, a indemnat tineretul american, care l-a sustinut in 2008 si in 2012, sa voteze cu fostul sau secretar de Stat.El a spus din nou de ce Donald Trump nu este, in opinia sa, absolut deloc calificat sa se instaleze in Biroul Oval - si anume miliardarul este rupt de realitatea tarii.
Vina o poarta asa-numitii „fundamentalisti“, care, folosind abuziv doar unele din textele Coranului, au indoctrinat tineretul, au deturnat constiinte, transformind crima intr-o activitate pretins tolerata si aprobata de Allah.
Vina o poarta asa-numitii „fundamentalisti“, care, folosind abuziv doar unele din textele Coranului, au indoctrinat tineretul, au deturnat constiinte, transformind crima intr-o activitate pretins tolerata si aprobata de Allah.
Dar caravela catolica, desi are un nou amiral, va trece fara sa fie afectata, pastrand calea deschisa de primul Papa polonez si continuata de cel german, iar tineretul catolic se va apropia la fel de des de altare ca si pe vremea pontificatului trecut.
Sau profesori, arhitecti, ingineri sau multi altii. Tineretul doar la asta se gindeste, sa emigreze din tara sau macar din Botosani.
Dar daca tot se facu si remanierea, tineretul liberal ce sa faca si el? Bine-mersi, si-a organizat Scoala de vara, in statiunea Mamaia.
Pe langa trecerea la Parlamentul unicameral, si introducerea votului uninominal, proiectul de revizuire a Constitutiei gandit de Tineretul Social Democrat cuprinde si … acordarea dreptului de vot incepand cu varsta de 16 ani.
Presedintele PNL, Florin Citu, a declarat marti ca au existat discutii cu liderii coalitiei despre colaborarea in viitor, in contextul in care recent a semnalat critici la adresa sa, pe retelele de socializare, sponsorizate de Tineretul Social Democrat.
Tineretul a descoperit insa ca acumuleaza mai usor daca sta acasa intr-un fotoliu si priveste pe Discovery. Nu e la televizor, nu exista.
Intelectuali, preocupati de aspecte dintre cele mai diverse privind realitatea constanteana, de la problematici privind tineretul, cultura, dar si mediul de afaceri, acestia sunt PNG-istii de pe la noi.
Tineretul social-democrat. Alt decor, alta atmosfera. Ceea ce ii lipsea la televizor avea aici: public in direct. Si s-a simtit bine.
Asa si tineretul de acum: se inghesuie sa-si ofere serviciile ca voluntari, pe bani, ca orice nu e moca e bun.
Pai ce sa mai facem cu icoanele, ca tineretul din ziua de azi e destul de depravat el de felul lui si, pe deasupra, e si incurajat de un politician care vrea musai una din doua:
Una dintre cele mai importante este ca am ramas un popor imbatranit, tineretul cu brate puternice sau creier proaspat a migrat incet si sigur spre tari mai calde din punct de vedere al nivelului de trai.
google-analytics.com