Cautare

268 de rezultate pentru "tineretul minor" (3.21 secunde)
Tineretul Social Democrat a reactionat ieri la schimbul de replici dintre Radu Mazare si Traian Basescu, reclamand faptul ca seful statului "nu a inteles nimic dupa suspendarea din functie".
Tineretul Crestin Democrat - PNTCD cere CNSAS sa faca publica lista cu persoanele de pana in 35 de ani care ocupa functii publice, si care au colaborat cu politia politica in timpul regimului comunist.
Tineretul peremist are planuri mari pentru viitorul apropiat. Potrivit presedintelui filialei municipiului Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare (OTRM), Catalin Boboc, in scurt timp va fi organizata plenara OTRM, prilej cu care se vor face "schimbari in structura Biroului Executiv al OTRM".
La doua zile dupa ce au demarat o campanie publica si dupa ce au acuzat Guvernul Tariceanu ca ar fi trebuit sa intreprinda un astfel de demers si a facut-o, democratii se vad in situatia de a fi criticati de tineretul social-democrat.
Tineretul Liberal Democrat cere conducerii partidului "sa afirme clar si raspicat ca PLD este un partid de centru-dreapta, care nu va fuziona nici cu PD, nici cu PNL".
Caravana biciclistilor a traversat Bulevardele Alexandru Lapusneanu si Ferdinand si s-a oprit in parcarea Primariei Constanta, "colorand-o in portocaliu, asa cum va fi si incepand cu 1 iunie 2008", sustine tineretul PD-L.
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
"Preluarea activitatilor de interes local in ceea ce priveste sportul si tineretul se va realiza in mod progresiv, la solicitarea administratiei publice locale", a declarat ministrul la finalul sedintei de duminica a Executivului, in care s-a adoptat regulamentul dupa care se va desfasura descentralizarea in domeniu.
"Unul dintre proiectele mele de suflet este tineretul", declara Ramona Manescu pe site-ul propriu. In prezent este in Parlamentul European si, conform www.mondonews.ro, anul acesta a cumparat un apartament in Predeal si mai detine o casa si un teren in Bragadiru.
Pentru asta nu e de ajuns sa faci un minister - nu merge treaba cu tineretul, faci un minister al tineretului;
"In mod evident, acest set de idei este rezultatul propriei mele evolutii politice, al principiilor descoperite alaturi de tineri in cei patru ani de conducere a TSD (ani in care am fost si vicepresedinte al ECOSY - Tineretul Socialist European), al experientei pozitive in cei peste sase ani de victorii electorale impreuna cu colegii din PSD Gorj, al confruntarii cu realitatile politice in doua mandate de ministru si tot doua de parlamentar, al discutiilor purtate cu numerosi membri ai Partidului din intreaga tara, dar si cu oameni de prestigiu din societatea civila si din media.
Cel mai tanar membru al grupului de initiativa este Ioan Toma (57 de ani), ultimul prim-secretar al UTC. La Revolutie avea 36 de ani si conducea tineretul comunist de doi ani, organizatie preluata de la Nicu Ceausescu.
"Tineretul este dornic sa se instruiasca in diverse meserii", a spus el. Punctul pe "i" l-a pus un vorbitor rom, care s-a declarat uimit ca Franta isi exprima dezacordul fata de romi si romani.
Printre acestea, organizatiile Tulcea, Valcea si Alba, dar si Organizatia de Femei a PSD si Tineretul Social-Democrat. Traian Basescu, președintele Romaniei:"PDL nu poate atinge singur pragul de 50%.
Ati vrut sa fiti sefi, tineretul! - Confirmati indirect faptul ca in PDL ar exista tensiuni? - Nu, nu sunt niciun fel de tensiuni, eu m-am dus cu tot dragul, dar le-am spus "Nu ati vrut voi sa fiti sefi?
Dar in ce masura populatia actuala, cetatenii actuali si tineretul de astazi mai intelege nevoia unei monarhii, mi-e greu sa spun.
Tineretul Social Democrat, caruia i-a creat o identitate noua. Daca majoritatea tinerilor ii vor da votul, Victor Ponta va deveni cel mai tanar presedinte de stat din Uniunea Europeana!
Si dupa viziunea dansului (ce tupeu cu cateva zeci de dosare) ar ramane in partid dansul si cativa tineri care nu au fost in stare sa atraga tineretul langa partid (acestia votand masiv impotriva), nu au fost in stare sa contrapondereze mesajele celorlalti pe Facebook (desi sunt mari softisti) si nu au fost in stare sa inteleaga ca trebuiau facute sectii suficiente de votare in Diaspora pentru a nu crea o tema in tara.
- Noua generatie de tineri care se conecteaza la acest curent de gandire sa se bazeze tocmai pe aceasta experienta si la nivel international, dar si ceea ce am acumulat in timp in acesti 25 de ani si sa aduca o nota de decenta, de responsabilitate si de activism pentru ca tineretul este receptiv la abordari de pe pozitii de stanga ale problemelor lumii contemporane, a afirmat Ion Iliescu, conform Agerpres.
Tot pentru a veni in sprijinul crescatorilor de animale, anul acesta a fost modificata printr-o hotarire de guvern suma oferita pentru tineretul taurin abatorizat, suma ce s-a dublat fata de anul trecut.
google-analytics.com