Cautare

268 de rezultate pentru "tineretul minor" (2.57 secunde)
Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3, solicita sprijin in vederea depistarii unui minor disparut care a plecat la data de 12.09.2011, in jurul orei 14:00, fara bilet de voie, dintr-un Complex de Servicii pentru Copilul Delicvent, din sectorul 3 si nu a mai revenit.
In Romania, Goga a fost condamnat, pe cand era minor, la un an si opt luni de inchisoare pentru furt calificat. ... Si Sirbu mai are la activ o condamnare, de un an si sase luni de inchisoare pentru furt calificat, fapta savarsita tot pe cand era minor.
Trei persoane au fost implicate, printre care si un minor. ... Viata celor trei victime implicate in accident, printre care si un minor, nu a fost pusa grav in pericol, acestea fiind transportate la spital pentru o evaluare medicala completa.
Un minor a comandat de pe internet 15 kilograme de artificii, tanarul a fost prins de politisti dupa ce a cerut ca artificiile sa fie livrate pe adresa scolii pe care invata.
Potrivit unor surse din politie citate de Digi24, Dan Diaconescu este suspectat de act sexual cu un minor in forma continuata (mai multe acte materiale) si folosire a prostitutiei infantile in forma continuata (mai multe acte materiale).
Orice act sexual cu un minor sub 16 ani va fi considerat viol, daca diferenta de varsta dintre cei doi este mai mare de cinci ani.
Trei oameni, printre care si un minor de 16 ani, au ajuns de urgenta la spital cu rani grave dupa ce un grup de barbati s-au luat la bataie cu mai multe cutite intr-un bar din comuna Calarasi, judetul Botosani.
prezenta tinerilor din Tineretul Social Democrat la numaratoare, prezenta care l-a incomodat pe Vanghelie. Dupa un schimb de insulte in care apelativul "maimutoi” a revenit obsedant in replicile lui Vanghelie, acesta a parasit locul luptei si a urcat, vociferand, in sala.
Doi si pentru “secretar general“ Functia de secretar general este, pana acum, ravnita in mod oficial de Victor Ponta, care a fost desemnat sa candideze pentru acest post de Tineretul Social Democrat.
De asemenea, la insistentele lui Victor Ponta, mandatat de tineretul pesedist, se propune ca pentru membrii organizatiilor de tineret limitele de vechime sa se reduca la jumatate.
Acum trebuie sa lamurim mai bine concluziile pe care le avem de tras dintr-o perioada importanta si dinainte de 2004, si de dupa 2004 si sa venim cu elemente de reafirmare a programului nostru ideologic, un proiect alternativa la guvernarea actuala, care sunt problemele mari cu care se confrunta societatea romaneasca, categoriile mari de oameni care sunt in suferinta, cu locuri de munca, cu nivelul salariilor, cu slabirea protectiei sociale, cu problema pensionarilor, copiii, tineretul, perspectivele lor de viata, deci probleme majore ale oamenilor care se confrunta cu greutati.
Junii liberali l-au ales pe deputatul Cristian Adomnitei (foto) in fruntea Tineretului National Liberal (TNL). Adomnitei a acumulat 191 de voturi dintre cele valabil exprimate, in timp ce contracandidatul sau, deputatul Cristian Busoi, nu a reusit sa intruneasca decat 107.
Se spune de fiecare data ca primarul nu are cum sa ajute tineretul, pentru ca nu are atributii in acest sens, dar nu este asa.
A defilat cu tineretul in sus si-n jos, a facut apologia juventutii, a intors spatele fondatorilor partidului, a fracturat generatiile in partid, a inlocuit colaborarea in salile de sedinta cu coteriile de prin carciumi.
In aceste conditii, tineretul cernavodean, aflat intr-un oras mult prea indepartat fata de municipiul resedinta de judet pentru a deveni navetist, priveste zilnic cum locurile de munca ce ar fi trebuit sa le revina cel putin in parte si lor sunt ocupate de "specialisti” transportati zilnic cu autocare de cinci stele de la Fetesti, Constanta, Medgidia sau alte localitati mai mult sau mai putin apropiate de oraselul de pe malul Dunarii.
„Noi, cei de la Tineretul Social Democrat, cei de la organizatia pensionarilor, electoratul, nu mai suportam“, a explicat ßtefanescu.
Noul ministrul al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, s-a aratat interesat nu doar de probleme sistemului sanitar, dar si de cele ale Curtii Constitutionale a Curtii de Conturi, subliniind in alocutiunea catre tineretul liberal necesitatea modificarii legilor acestei institutii.
In dupa-amiaza de 21 martie 2010 a murit George Ecliserescu, jurnalist la Tineretul liber si apoi la Evenimentul zilei. S-a stins la Spitalul de Urgenta Floreasca, rapus de un cancer la pancreas.
Poreclit din nu se stie ce motive „Bulucea 10%“, fostul primar si-a gasit in tineretul PSD, al carui presedinte este Manda, trambulina catre relansare dupa ce in campania electorala locala a ratat ocazia de a fi parasutat deasupra orasului din avionul Fortei Democrate.
In cadrul conferintei de presa ce a avut loc ieri, 8 decembrie a.c., George Mandila, presedintele filialei constantene a PNG, a subliniat ca, avand in vedere ca „unul dintre obiectivele de maxima prioritate este acela de a crea o noua clasa politica in care tineretul sa predomine”, PNG a pregatit un grup de tineri cu varste intre 18 si 35 de ani, majoritatea studenti pentru a fi prezentati electoratului, in vederea accederii pe locurile din Camera Deputatilor sau in Senat.
google-analytics.com