Cautare

268 de rezultate pentru "tineretul minor" (3.44 secunde)
Nastase a mai adaugat ca formatiunea politica reprezinta un partener minor ale carui voturi conteaza petru coalitia de la guvernare doar cand este vorba de motiuni de cenzura, scrie Mediafax.
Afirmatia din articol conform careia "In dosarul penal cu nr.2279/P/2010, procurorii Parchetului de pe langa Sectorul 2 Bucuresti desfasoara acte premergatoare inceperii urmaririi penale impotriva numitului Tabara Cristian sub aspectul savarsirii infractiunii de viol asupra unui minor, fapta prevazuta de articolul 197, alin.3 din Codul Penal" si care precizeaza ca purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 2 a confirmat existenta dosarului penal nr.
Un minor valcean este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins ca foloseste pe Internet numele unei companii de telefonie mobila pentru a face rost de bani.
Un tanar a fost agresat de un minor in Ploiesti. Acesta a fost injunghiat de adolescent pentru ca a refuzat sa-i dea bani.
Dumitru Zossima, sector 1, pe un minor de 15 ani din Bucuresti, avand asupra lui un cutit tip briceag, cu lungimea totala de aproximativ 23 cm, din care lama de 10 cm.
La data de 19 aprilie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 22 Politie, cu sprijinul lucratorilor din cadrul Serviciului Investigatii Criminale - Sector 6 Politie, i-au depistat la scurt timp dupa comiterea faptei, pe un minor de 13 ani din jud.
Un minor de 16 ani este cercetat de politisti ai Biroului de Ordine Publica - Politia Municipiului Targu Jiu, sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.
Prin hotararea de a-l declara nevinovat pe militarul american pentru uciderea lui Teo Peter, juratii americani au facut, cu voie sau fara voie, un gest de politica externa si chiar daca acest gest este aparent minor sau cel putin considerat minor in SUA, el poate declansa reactii anti-americane dure.
Doi politisti din Bihor au fost atacati cu un cutit de un minor, in varsta de 17 ani. Tanarul se afla in casa unei cunostinte cand politistii au ajuns pentru a lua o declaratie.
La data de 25 august 2010, lucratorii Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 8 Politie, extinzand cercetarile asupra unui minor de 14 ani din Bucuresti, care, la data de 23.08.2010, in jurul orei 18.00, a fost prins in flagrant in zona unui magazin din sectorul 2, la scurt timp dupa ce a smuls un lantisor din aur, de la gatul unei femei de 24 de ani, au stabilit ca cel in cauza este principalul suspect de savarsirea a inca doua infractiuni de talharie, dupa cum urmeaza:
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
In urma investigatiilor efectuate, lucratorii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale l-au identificat si depistat pe principalul suspect de savarsirea faptei ca fiind un minor de 14 ani din Bucuresti.
La data de 18 noiembrie 2010, lucratori din Sectia 12 Politie - Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat si depistat pe un minor de 16 ani din Bucuresti, stabilind in sarcina acestuia savarsirea a trei infractiuni comise pe raza de competenta, dupa cum urmeaza:
La data de 14 decembrie 2010, ora 19.00, Sectia 4 Politie a fost sesizata de catre un minor de 12 ani din Bucuresti, cu privire la faptul ca a fost victima unei infractiuni de talharie in timp ce se afla in scara blocului de domiciliu.
Dambovita, care apela la mila publicului calator, folosindu-se de fiul sau minor. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de apelare in mod repetat la mila publica prin folosirea copilului minor, cu cea in cauza in stare de libertate.
La data de 19 ianuarie 2011, in jurul orei 23.00, Sectia 11 Politie a fost sesizata de catre o femeie de 41 de ani din Bucuresti, cu privire la faptul ca in aceiasi seara fiul minor, in varsta de 13 ani, in timp ce se afla pe aleea din fata blocului de domiciliu a fost acostat de catre 2 indivizi necunoscuti, care sub amenintari verbale l-au obligat sa ii duca la domiciliu.
Ilie Campeanu, pe un minor de 17 din jud. Ilfov si un minor de 15 ani din Bucuresti, ambii cunoscuti cu antecedente penale, care, in timp ce se aflau pe sos.
Cupolei, a surprins si accidentat grav un minor de 7 ani, care se deplasa pe partea carosabila. ... Lecturii a surprins si accidentat grav un minor de 3 ani, care, fiind nesupravegheat s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis.
Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3, solicita sprijin in vederea depistarii unui minor disparut care a plecat dintr-un centru de plasament, cu bilet de voie, valabil pentru ziua de 04.07.2011, in intervalul orar 13:00 - 22:00, si nu a mai revenit.
Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3, solicita sprijin in vederea depistarii unui minor dispărut care a plecat la data de 12.09.2011, in jurul orei 14:00, fara bilet de voie, dintr-un Complex de Servicii pentru Copilul Delicvent, din sectorul 3 si nu a mai revenit.
google-analytics.com