Cautare

339 de rezultate pentru "televiziuni" (2.77 secunde)
Acum vreo cateva saptamani, tot in programul de reabilitare termica a imaginii proprii ( ca nu mai e el "hot" ca pe vremea cand se baga in direct la televiziuni ca sa se pizduiasca dupa toane cu oricine are chef), Basescu o luase razna prin tara ba pe la nu stiu ce manastire, ba pe la "zilele" nu stiu carei prapadite de comuna uitata de Dumnezeu.
Afilierea la CNN a Antenei 3 a fost iarasi un moment foarte important care deschide intr-un fel granitele acestei televiziuni, fiindca de atunci incolo s-au intamplat lucruri, s-au intamplat emisiuni multiplex, realizate din studiouri de la Londra, Paris, Viena, Varsovia, s-au adunat personaje si personalitati ale diasporei romanesti in spatii de dezbatere unde n-au mai fost pana atunci, de la directorul Operei din Viena pana la un reputat neurochirurg din Franta, de la castigatorii unor concursuri de talente din Germania si Norvegia pana la romani care sunt plecati sa lucreze in Italia si Spania.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Seful statului a anuntat ca nu va promulga Codurile daca ele vor fi adoptate in forma actuala, aducand atingere libertatii presei.Presedintele Traian Basescu a declarat marti seara ca sustine libertatea absoluta a presei si ca, daca prin noile reglementari se va pune problema "sechestrarii unei televiziuni sau a unui ziar", va trimite legea inapoi in parlament."Nu am vazut despre ce e vorba, inteleg ca e o reactie la presa, ca se incearca incriminarea.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca va renunta definitiv la print, insa va continua sa investeasca in media electronica, urmand ca trustul Realitatea - Catavencu sa lanseze anul viitor trei televiziuni in Republica Moldova, Ungaria si Serbia.
Seara, au fost date si de televiziuni in cadrul jurnalelor de stiri. ... Media tiparita si televiziuni Au fost gasite 301 rezultate in cautarea efectuata pe ultima zi, in 282 surse. ... Si acum despre televiziuni.
Mai mult, conform unor informatii ulterioare, aparute pe televiziuni, si "organele de ordine competente" au demarat verificari in teren.
Sunt unele televiziuni de stiri care transmit integral (dar tot fara semnul publicitatii electorale) declaratiile de campanie ale lui Traian Basescu. ... In schimb, aceleasi televiziuni nu aloca acelasi spatiu si pentru cealalta tabara competitoare din campania pentru referendum.
Acest fake-news a fost preluat de alte televiziuni fara o minima verificare.
• A colaborat cu mai multe televiziuni, precum Realitatea TV, Antena 3 si B1TV. ... Dimineata e la Biblioteca Academiei, seara - la televiziuni.
Apoi, este limpede si pentru orice necunoscator in ale televiziunii ca nu poti muta nu una, ci 5 televiziuni, in doar 5 zile. ... Nu este nevoie ca CNA-ul sa retraga licenta unei televiziuni pentru ca aceasta sa nu mai poata emite.
Nu voi mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, il va mai invita pe Mirel Palada in platourile sale.
Liderul PD a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Slatina ca actuala formula de dezbateri electorale adoptata de televiziuni nu este corecta fata de cetatenii Romaniei. ... Liderul PD a acuzat ca aceasta formula a fost gasita de televiziuni si de catre PSD pentru a se ocoli confruntarea directa.
Basescu a precizat ca si punctul de vedere al premierului Tariceanu pe aceasta tema “are valoarea lui“, dar ca isi da seama ce inseamna sa ai dificultati cu unele partide care “au mai multe pretentii decat potential, care isi mai joaca potentialul si prin televiziuni“.
Ele ar trebui sa fie lucruri spuse de televiziuni de stiri, dezbateri politice, de oameni, de specialisti. ... Sunt tot soiul de smecheri care ies peste tot la televiziuni:
Multe televiziuni si-au deschis chiar ministudiouri la Palatul Parlamentului. ... Nu mai mergeti la televiziuni nepregatiti. Nu acuz televiziunile, voi aveti obligatia sa trimiteti acolo oameni pregatiti!
Octavian Stireanu) Balanganindu-se fara rost pe la televiziuni, unde are grija sa ne spuna ca merge mai mult prin Europa, Victor Ponta face pe marele guru al politicii, dand sfaturi, emitand judecati, persifland in dreapta si-n stanga, avand aerul unui galactic venit sa ne explice misterele lumii in care traim.
In privinta mediatizatei nepoate a senatorului PNL, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a sustinut ca din imaginile surprinse de televiziuni "a rezultat ca nu s-a votat", adaugand ca "s-a jucat intr-adevar pe aparat, dar nu era procedura de vot".
Initial, doua televiziuni de stiri au difuzat aproape o zi intreaga stirea potrivit careia presedintelui suspendat Traian Basescu ii este interzisa campania electorala pe posturile publice de radio si televiziune, desi este parte implicata in referendumul care trebuie sa aiba loc pe 19 mai.
Basescu era supranumit Zeus in desenele animate ale unei televiziuni de divertisment. ... Ministrul Turismului este suspectata de atribuirea de fonduri publice uriase pe criterii preferentiale, catre anumite televiziuni si catre anumiti primari ai PD-L.
google-analytics.com