Cautare

1781 de rezultate pentru "suta" (3.79 secunde)
Si azi stim ca majoritatea acestora - cam 70 sau 80 la suta au planete. ... Nouazeci si ceva la suta din observatii pot fi explicate prin fenomene naturale etc. Intrebarea este ce facem cu cele 3 sau 4 la suta ramase.
Un sondaj 2013 facut de agentia Huffington, pe 1000 de adulti din SUA, a constatat ca jumatate credeau in exista vietii pe alte planete, 38 la suta credeau ca exista viata inteligenta pe alte planete, si un sfert credeau ca extraterestrii au vizitat Pamantul.
El a precizat ca Romania a inregistrat o crestere economica medie de 5,5 pana la 6 la suta in ultimii cinci ani si intentioneaza sa incheie anul 2006 cu o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 7,2 la suta.
Lista nominalizatilor Partidului Democrat pentru Consiliile de Administratie de la regii s-a modificat pe ultima suta de metri, Biroul Permanent Judetean al organizatiei trecand peste Biroul Municipal. ... In echipa "buna", BPJ al PD Dolj pastreaza doar doua propuneri suta la suta nediscutabile:
Daca ar avea puterea divina de a-i judeca pe politicieni si de a-i trimite in lumea de dincolo impartiti in "buni" si "rai", 13,9 la suta dintre romanii cu drept de vot l-ar trimite pe presedintele Traian Basescu in...
Liderul PC a accentuat ca principalul obiectiv al Partidului Conservator pentru alegerile europarlamentare ramane obtinerea unui scor peste pragul de cinci la suta.
Liderul PC, Dan Voiculescu, a anuntat duminica, in cadrul lucrarilor Consiliului National Extraordinar al formatiunii pe care o conduce, ca aceia care nu vor obtine cinci la suta in alegerile pentru Parlamentul European vor pleca din partid.
Camera Deputatilor a aprobat marti, 26 februarie a.c., transmiterea cu titlu gratuit a unui pachet de 20 la suta din actiunile Companiei Nationale "Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta de la Ministerul Transporturilor catre Consiliul Local Municipal (CLM) Constanta.
In calitate de coordonator al campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, Adrian Duicu a reusit sa obtina un rezultat cu aproape 11 la suta mai bun fata de alegerile locale (34,32 la suta, fata de 24,48 la suta).
"Nu putem sa facem turism competitiv cu TVA 19 la suta cand vecinii din Bulgaria au 6 la suta TVA-ul pentru servicii turistice externe. Nu putem sa facem turism cata vreme impozitul pe profitul reinvestit este de la cota de 16 la suta, trebuie sa fie zero.
Conducerea PSD Arad a anuntat ca la nivelul judetului va fi format un comitet de sprijin pentru Mircea Geoana, iar scorul propus la alegerile prezidentiale de organizatia judeteana este de 30-35 la suta.
Prezenta cea mai scazuta la vot a fost constatata la sectiile 742 - cu o participare de 0,92 la suta, 698 - cu o participare de 1,08 la suta si 722 - cu o participare de 1,11 la suta.
"Noi am constatat ca in acest moment e in pericol daca vreti solidaritatea coalitiei, si aici in plen (la Senat, n.r.) nu s-a votat asa cum trebuia din partea majoritatii, deci nu s-a respectat ceea ce s-a convenit inainte si nu a existat o solidaritate suta la suta in cazul majoritatii si trebuie sa va spun ca simultan, la Camera Deputatilor, in Comisia pentru invatamant s-a votat un amendament din partea opozitiei, un amendament directionat impotriva minoritatilor inclusiv din partea unui deputat PD-L.
Cota unica de impozitare de 16 la suta va fi mentinuta. ... Am avut cota progresiva in Romania si ponderea veniturilor in PIB tot 30 la suta-31 la suta a fost, deci n-a fost un surplus.
La sedinta Biroului Permanent National din aceasta saptamana, Preda l-a luat in colimator pe ministrul Economiei, Adriean Videanu, caruia i-a reprosat ca vrea sa vanda "pe nimic" 10 la suta din portofoliul de actiuni pe care statul roman le mai detine la Petrom.
• 20 de luni de Guvern Boc inseamna o scadere a investitiilor in economie cu aproape 19 la suta. ... - Deficitul bugetar a crescut de la 4,8 la 6,8 la suta; - Inflatia a crescut de la 6,3 la 7,8 la suta;
De asemenea, Boc a declarat ca masurile dure au crescut credibilitatea Romaniei pe pietele internationale, precizand ca bugetul pentru 2011 este fundamentat pe o crestere cuprinsa intre 1,5 si 2 la suta.
Daca un candidat obtinea peste 50 la suta, era ales si puteam spune ca victoria sa a fost asigurata printr-un singur tur de scrutin.
In ipoteza unor alegeri pentru 300 de parlamentari si a obtinerii de catre USL, dupa redistribuiri, a unei majoritati de, sa zicem, 53 la suta din mandate, aceasta alianta ar urma sa aiba in jur de 160 de parlamentari, fata de 2008, cand au avut 256.
Cine sunt cei care, pana una alta, masurati de ultimele cercetari de piata, reprezinta cei 10 la suta din electorat? ... In mod logic, cei 10 la suta pe care ii castiga, pana una alta, Dan Diaconescu, ce reprezinta?
google-analytics.com