Cautare

1782 de rezultate pentru "suta" (5.06 secunde)
Daca nu creezi o suta de specialisti, dar unde sa creezi specialisti in Romania?
"Acest buget de 1,78 la suta din PIB fata de 2,38 la suta angajat de Romania nu ne ajunge nici pe departe pentru dotarile noi care trebuie aduse armatei si pentru o serie de alte obligatii, printre care credite contractate.
Congresul PNL este lipsit de miza Liderul grupului de initiativa pentru infiintarea PLD, Theodor Stolojan, a declarat la un post central de televiziune ca el a lasat partidul cu cinci vicepresedinti, dar cu 20 la suta in sondaje, iar "dansii il fac acuma cu 15 vicepresedinti, dar sub zece la suta".
Liderul democratilor doljeni sustine ca PD se bucura in randul populatiei de un procent de 40 la suta incredere de vot, trendul ascendent pe care se situeaza partidul fiind recunoscut chiar si de adversarii politici.
Popa a sustinut ca este cat se poate de evident ca presedintele Basescu "este strabatut" de o sete de razbunare fata de pensionari si vrea sa le dea o lectie, deoarece doar 20 la suta l-au votat.
Social-democratul a afirmat, miercuri, la Craiova, la o dezbatere regionala pe tema absorbtiei fondurilor europene ca o crestere de 39 la suta, asa cum a fost prevazuta in proiectul de buget pe 2008, nu este decat un "vis erotic"".
Fostul ministru al Muncii a obtinut 8.738 de voturi, ceea ce reprezinta 34, 85 la suta din numarul total al voturilor valabil exprimate.
"Daca domnul Basescu va dori sa exceada cadrele democratice in mod violent, atunci exista prevederi constitutionale, inclusiv suspendarea", a sustinut liderul USL Crin Antonescu.Afirmatia liderului PNL vine dupa ce presedintele Traian Basescu a afirmat intr-o emisiune televizata, ca USL ar trebui sa tina cont de faptul ca seful statului nu este obligat sa desemneze un premier din partea Uniunii nici daca aceasta va intruni peste 50 la suta din voturi, deoarece articolul 103 din Constitutie prevede ca o asemenea obligatie este impusa numai daca victoria in alegeri apartine unui partid, si nu unei aliante.
Potrivit reprezentantilor Biroului Electoral de Circumscriptie Judetean Constanta, luni, pana la ora 8.00, fusesera centralizate datele provenite de la 354 de sectii, iar prezenta este de 43 la suta, potrivit MEDIAFAX. De asemenea, din totalul celor prezenti la vot 95 la suta au fost impotriva desfiintarii judetului Constanta.
Acum doua luni am aprobat ajutoarele de caldura in limitele maxime de pana la 97 la suta, iar acum suntem in situatia in care ni se propune un pret majorat la gigacalorie, iar in factura sa fie inclusa si o pierdere de inca sase la suta", a spus Marinica Dinca.
Astfel, PDL este devansat de PPDD cu trei procente, iar USL nu va avea probleme in a depasi pragul de 50 la suta plus 1, indiferent de manevrele electorale sau de fraudele din ziua votului.
Din aceasta perspectiva, USL detine 88 la suta dintre consiliile judetene si 65 la suta dintre primarii.
Electoratul sau poate scadea sub 15 procente, dar nu va cobori sub 10 la suta".
Din majoritatea sondajelor de opinie reiese ca 47 la suta dintre persoanele cu drept de vot sunt decise sa mearga la vot, in timp ce 28 la suta nu se vor prezenta, in mod sigur.
Premierul Victor Ponta - copresedinte al USL - a explicat, luni, ca pentru perioada 2012-2016, cotele diferentiate de impozitare pentru cei cu venituri foarte mici pot scadea pana la 8 si 12 la suta, precizand insa ca acea cota principala va ramane 16 la suta.
De altfel, pe termen scurt si mediu, si autoritatile de la Bruxelles estimeaza pentru Romania o crestere a Produsului Intern Brut de 7,2% in 2004, 5,6% in 2005 si 5,1 procente in 2006, pentru Bulgaria 5,5%, 6% si 4,5 la suta, iar pentru Croatia de 3,8% in 2004, 4% in 2005 si 4,5% in 2006.
In alta ordine de idei, conform datelor furnizate de Patronatul National al Viei si Vinului, exportul de vinuri a adus in tara, in prima jumatate a anului 2005, aproximativ zece milioane de euro, cu 8,1 la suta mai putin fata de aceeasi perioada a anului trecut.
In prezent, 33 la suta dintre romani sunt fumatori zilnici - cel putin zece tigari pe zi - si 8 la suta sunt fumatori ocazionali, dupa cum a spus dr.
In luna februarie 2006, rata anuala a inflatiei s-a situat la nivelul de 8,49 la suta, comparativ cu 8,89 la suta in luna precedenta.
De asemenea, 45 la suta dintre amatorii de jocuri video prefera versiunile pentru internet, in timp ce numai un sfert dintre americani nu vor sa joace on line.
google-analytics.com