Cautare

1781 de rezultate pentru "suta" (2.82 secunde)
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Proiectul de lege privind ridicarea pragului maxim de detinere la societatile de investitii financiare la cinci la suta din capitalul social creeaza animozitati pe piata de capital.
Productia industriala ca serie bruta a fost si ea in scadere pe ansamblul anului 2009, comparativ cu anul precedent, cu 5,5 la suta, in timp ce productia industriala, ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a scazut cu 5,7 la suta, releva datele provizorii, publicate vineri de Institutul National de Statistica.
BNR a urcat prognoza de inflatie pentru 2010 de la 2,6 la suta la 3,5 la suta si estimeaza pentru 2011 o rata a inflatiei de 2,7 la suta.
In aceasta situatie se afla de exemplu 47,4 la suta din femeile in varsta de 25-29 ani, care au nascut si mai multi copii. ... - In urma cu circa trei decenii, 75,3 la suta din femeile Romaniei aveau un nivel primar de instruire sau erau analfabete.
Indicele preturilor de consum in luna decembrie a anului trecut fata de noiembrie este 100,53 la suta, in usoara crestere fata de cel din noiembrie, cand a fost de 100,52 la suta, potrivit datelor prezentate miercuri de Institutul National de Statistica.
Astfel, au fost chestionati functionarii publici din 1.249 de localitati unde populatia minoritara reprezinta minimum 20 la suta, ceea ce inseamna 522 de administratii locale.
Se pare ca aproximativ 22 la suta din stelele de tipul Soarelui poseda o planeta care este la distanta orbitala potrivita mentinerii apei in stare lichida pe suprafata sa.
"Este un plan al lui Traian Basescu, care vrea sa fie sigur ca are controlul absolut asupra PDL si vrea sa-si impuna echipa care este suta la suta obedienta si suta la suta slugarnica.
Locul al patrulea la Senat a fost obtinut de PRM, cu 6,48 la suta, urmat de UDMR cu 5,66 de procente, PNG-CD cu 3,23 la suta ti PVE cu 1,18 la suta.
Suta la suta ca nu vom vota legea privind votul prin corespondenta Parlamentarii UDMR nu vor vota pentru legea votului prin corespondenta, pentru ca nu ofera suficiente garantii privind corectitudinea acestui sistem, a anuntat, Luni, liderul de grup al deputatilor Uniunii, Mate Andras.
Cel putin, aparent, PDL a pierdut initiativa in momentul in care PSD, PNL si PC s-au constituit intr-o alianta care are posibilitatea de a castiga peste 50 la suta din voturi.
Pentru ca USL a obtinut nu 50 la suta din voturile politice, nu usor peste 50 la suta, ci 67 la suta. ... Prin care si-a adjudecat aproape 90 la suta din consiliile judetene. ... PNL a castigat 25,49 la suta din ceea ce inseamna scorul politic.
Sorin Rosca Stanescu) USL pleaca in campania electorala cu obiectivul de a obtine, in final, 64 la suta dintre mandatele din viitorul Parlament. Acest procent poate fi obtinut, este adevarat, cu un rezultat general de circa 56 la suta la iesirea din urne.
Indicele BET, care reflecta evolutia celor mai lichide actiuni listate, a inregistrat o crestere cu 10,47 puncte (0,19 la suta), ajungand la nivelul de 5.428,10 puncte.
Mai exact potrivit investigatiei, efectuata in perioada 16 ianuarie - 28 februarie 2006, la care au raspuns 1803 persoane, 54 la suta dintre votanti au optat pentru un credit ipotecar/imobiliar (973 persoane).
Produsul Intern Brut (PIB()va creste cu 6,5 la suta in 2008 si cu 6,1 la suta in 2009, potrivit Comisiei Nationale de Prognoza (CNP), estimarile mentinandu-se pentru urmatorii sase ani.
Aproape jumatate dintre romani nu si-au schimbat locul de munca in ultimii trei ani, a aratat un sondaj realizat de e.Jobs.Numai unu la suta dintre respondentii studiului si-au schimbat angajatorul de sase ori in acest interval de timp.In ultimii trei ani, 15 la suta dintre romani s-au mutat de la locul de munca o data, 16 la suta au schimbat angajatorul de doua ori si 12 la suta de trei ori.
Asadar, in timp ce 60 la suta dintre romani cred ca piata muncii va fi cea mai afectata de criza in 2009, 65 la suta spun ca nu isi fac griji ca si-ar putea pierde locul de munca.
google-analytics.com