Cautare

10127 de rezultate pentru "sub zodia fraudei" (4.06 secunde)
Fiti atenti la discutiile in contradictoriu cu un nativ din zodia Pesti sau Capricorn. In ultima perioada ati lucrat din greu si parca incep sa se simta rezultatele si pe plan financiar.
Pentru inceput, sa remarcam calitatea de vedeta a planetei Neptun, aflata in zodia Pesti, care este domiciliul sau si de unde influentele sale sunt puternice, Neptun deci, reintra in mers direct pe 16 noiembrie.
Un nativ din zodia Pesti va incurajeaza sa va faceti noi planuri de vacanta. Nu va hazardati sa calatoriti prea departe de casa!
Armele seductiei in functie de zodia lui sau cum flirteaza fiecare barbat din zodiac Pentru ca are tendinta sa-i fuga ochii prea mult, adesea va omite sa spuna anumite lucruri si se va prefare ca nu stie despre ce este vorba atunci cand il vei intreba ceva legat de acest subiect.
Norocul va iese in cale insotit de planeta Jupiter, cea care ramane in zodia dumneavoastra pana la mijlocul lunii august.
O mana de planete se aglomereaza in zodia dumneavoastra si acest lucru inseamna ca se vor intampla multe in spatele scenei.
Se pare ca Soarele, singura sursa care va confera energie, a revenit in zodia dumneavoastra si va face sa va simtiti energizati.
Mare atentie la discutii cu un nativ din zodia Capricorn. RAC 22.06-21.07: Concentrarea pica in aceasta saptamana pe finante si va forteaza sa fiti un pic mai filozofici atunci cand vreti sa faceti unele cheltuieli mai mari.
Un nativ din zodia Fecioara va este de mare ajutor, mai ales daca tineti cu tot dinadinsul sa-i ascultati pana la capat sfaturile.
Vesti bune legate de situatia materiala a celor din zodia Scorpion. E posibil sa fiti beneficiarii unor sume considerabile in aceasta saptamana.
Pana la mijlocul lunii noiembrie planeta Marte se afla in zodia dumneavoastra si asta indica o multime de activitati si faptul ca sunteti dispusi sa lucrati din greu pentru a obtine ceea ce doriti.
Soarele se afla deja in zodia dumneavoastra si va da sansa de a va incarca bateriile pentru tot restul anului.
Soarele este acum in zodia dumneavoastra si va face sa straluciti. Cineva sau ceva va va face o favoare care, la randul ei, va aduce un real folos.
Mare atentie la o discutie aprinsa cu un nativ din zodia Pesti. RAC 22.06-21.07: Va concentrati mai ales asupra unei mosteniri, a unui teren, taxe, datorii sau chiar o asigurare care va preocupa in ultima vreme.
In luna martie Soarele se afla in zodia Pesti, perioada benefica pentru popularitatea dumneavoastra. Acum deveniti mult mai constienti de rolul pe care il joaca in viata dumneavoastra prietenii si veti face tot ce va sta in putere ca sa luati legatura cu ei.
Spre sfarsitul saptamanii incepeti cateva discutii de negociere cu un nativ din zodia Gemeni. Mare atentie la toate datele si la corectitudinea cifrelor.
Mare atentie la divergente cu un nativ din zodia Varsator. SAGETATOR 22.11-21.12: Se pare ca nu aveti starea si nici calmul necesar sa rezolvati anumite treburi.
Mare atentie la o discutie cu un nativ din zodia Capricorn. RAC 22.06-21.07: Sunteti gata sa incepeti sa straluciti din nou, dar, inainte de a porni sa va realizati obiectivele, trebuie sa luati in considerare care sunt prioritatile.
Fecioara Venus intra in zodia Gemeni pe 24 mai, iar asta e o veste excelenta pentru tine. Faci pasi mici si siguri catre o noua relatie de iubire.
Soarele se afla inca in zodia dumnevoastra si va da suficienta energie. Este un moment excelent pentru a va schimba garderoba.
google-analytics.com