Cautare

10127 de rezultate pentru "sub zodia fraudei" (3.56 secunde)
Functionari depasiti de situatie, cetateni nauciti de-a dreptul de o birocratie aberanta, saracie lucie pe firmamentul falimentului de tara, iata "binefacerile" unui Guvern nascut in Zodia Racului si care refuza sa se duca singur la fundul apei.
26 mai 1950 Zodia: Gemeni Religia: ortodoxa Locul nasterii: Ciuta, Judetul Caras-Severin, Romania Starea civila: casatorit Sotia: Mariana Sarbu Copii:
Atacat sau nu de energii negative si flacari violet, PSD se pare ca nu poate sa iasa din zodia nefasta in care a intrat de ani buni.
Si, o spun raspicat, e din zodia politicianismului de duzina. Daca acesta e nivelul la care suntem fortati sa dialogam, e trist.
E si ziua lor acuma, in zodia Gemenilor. Ii stiu pe toti. Ii am in suflet si in minte. Rep.:
Steaua a inceput in zodia ghinionului partida cu "U" Cluj. Martinovic si Prepelita s-au accidentat prematur din pricina unui teren care n-a facut cinste unui stadion de elita.
Fecioara Exercitiile care iti sculpteaza trupul, cum sunt cele practicate la Pilates sau yoga, sunt perfecte pentru zodia ta. Balanta Semnele suprasolicitarii, fata rosie sau respiratia ingreunata, nu sunt apreciate printre balante.
Eu sunt din zodia Berbec, cateodata sunt mai berbec decat berbecii, dar acum am inteles ca Dinamo are nevoie de mine, Dinamo are nevoie de voi.
Am intrat aproape in zodia vacantei, a timpului care este doar al meu. Si nu, nu viscolul de afara ma sperie cel mai tare, ci viforul din oameni.
De altfel, doamna Chiriac este in zodia Capricornului, deci imi este clar ca, daca isi doreste sa realizeze ceva, nu se lasa pana nu atinge acel obiectiv.
"Sanii unei femei ii dezvaluie caracterul exact ca si zodia din care face parte". El a asemuit sanii femeilor cu fructele, i-a impartit pe grupe si i-a sfatuit pe barbati sa-si creeze propriul tabel bazat pe forma si marimea sanilor femeilor care sa le indice caracterul lor.
GEMENI - Esti zodia vedeta si o sa scoti la vedere toate atuurile care sa-ti aduca bani, notorietate. Vei deveni competitiva pe mai multe fronturi.
PESTI 19 FEBRUARIE - 20 MARTIE Bani: Se anunta o luna banoasa, o sa te descurci fara probleme cu ratele, facturile, taxele scolare si pe alocuri o sa cheltuiesti cam mult - poate reusesti sa fii mai cumpatata.
Echipa din care faceti parte se destrama si va trebui sa gasiti colaboratori noi pentru contractele in curs de derulare. Un nativ din zodia Leu va da sfaturi bune. Ascultati-l!
Atentie la un coleg din zodia Capricorn. BALANTA 23.09-22.10: Trebuie sa invatati sa fiti mai responsabili la locul de munca.
Daca incepeti anul gandindu-va la noi proiecte planeta Venus aflata in zodia Capricorn va va ajuta sa le indepliniti. Totul este sa rezistati si sa va atasati celor care vor sa va sprijine.
Pe 23 octombrie, Luna si Venus intra in zodia dumneavoastra si vi se vor deschide noi usi. O chimie romantica poate sa va scoata in cale pe cineva nou.
Pana la sfarsitul anului prezenta lui Jupiter in zodia dumneavoastra va fi ca o binecuvantare pentru calatoria alaturi de partener iar cand vine vorba de rezolvarea problemelor vietii, tineti cont ca doua capete valoreaza mai mult decat unul singur.
Ca zodie, era nativ al Racului, la ora aceasta in Zodia Racului este Luna Neagra, considerata malefica, care te poate aduce intr-un accident, boala sau moarte violenta", a continuat Mariana Cojocaru.
Zodia dumneavoastra este favorizata de planete ce va aduc noroc. Este timpul prielnic sa va reincarcati motoarele si sa le faceti plinul pentru tot restul anului.
google-analytics.com