Cautare

10127 de rezultate pentru "sub zodia fraudei" (4.01 secunde)
iConducerea Mittal Steel intentioneaza sa deruleze o serie de proiecte in domeniul protectiei muncii care au ca obiectiv principal reducerea numarului de accidente de munca si in special a celor mortale.
Sub zodia "crizelor gemene", incepe decaderea lumii Daca primele doua razboaie mondiale s-au dus cu arme si s-au soldat cu milioane de morti, se pare ca lumea a mai avansat fata de acum 70 de ani si prefera acest gen de conflicte duse la nivel economic.
Incercati sa deveniti mai organizati si nu veti scapa de sub control situatiile nou create. ... La serviciu se ivesc cateva disensiuni cu un coleg din zodia Balanta insa gasiti intelepciunea unei rezolvari rapide.
In luna februarie, pentru cei care au ca partener un nativ din zodia Pesti sau Scorpion, vor exista vremuri destul de dificile insa nu-i veti abandona. ... Nu te ineci pentru ca ai cazut in apa, ci pentru ca ramai sub apa.
In luna februarie, pentru cei care au ca partener un nativ din zodia Pesti sau Scorpion, vor exista vremuri destul de dificile insa nu-i veti abandona. ... Nu te ineci pentru ca ai cazut in apa, ci pentru ca ramai sub apa.
Asadar, doamnele si domnii din zodia Taurullui sa isi faca bagajele si sa fie pregatiti. ... Fecioara Sub protectie divina. Asa vor fi Fecioarele in aceasta saptamana.
Intalnirile din aceasta saptamana se desfasoara sub auspiciul diplomatiei. ... Mare atentie la o discutie mai aprinsa cu un nativ din zodia Sagetator.
Berbecii au o saptamana in care sunt pusi sub semmnul intrebarii. ... Nativii in zodia Taur sa nu forteze mana norocului.
Vestea cea mare a acestor zile este ca Marte intra in zodia dumneavoastra si ramane aici pana pe 20 aprilie. ... Din fericire, veti beneficia de resursele altora, chiar daca vin spre dumneavoastra sub forma de cadouri sau diverse favoruri.
Sagetatorii au mai fost pe la inceputul anului intr-o zona in care le-a fugit pamantul de sub picioare. ... Zodia e favorizata de dragoste.
Cele care se indragostesc de cineva de la serviciu isi ascund sentimentele sub masca respectului si a aprecierii strict profesional, dar adevarul iese, rapid, la iveala. ... Capricornii trec printr-o perioada de mari schimbari in plan personal, aduse de Saturn si Pluton, in mers retrograd prin zodia lor.
Cum nu cred, insa, ca presedintele nostru isi va permite sa fie „arogant“ cu presedintele american si ca ar avea cunostinta de intrebarea celebra a lui Cioran „ce-am facut o mie de ani?“, ma tem ca toata povestea asta cu „aroganta“ sta sub zodia fanfaronadelor populiste.
In urma cu cativa ani au mai fost momente in care natura s-a dezlantuit, lasand in urma sute de hectare de teren agricol devastate si case subrezite de ape, dar parca niciodata nu ne-am confruntat cu un asemenea dezastru.
Fiecare avem locul nostru sub soare, chiar, sincer vorbesc, nu am regrete. ... Sunt nascuta in zodia Varsatorului, pe 29 ianuarie.
La fel s-a intamplat si cu celelalte publicatii, careau scazut de la 700.000 de exemplare pe zi in 1990, la sub 100.000de exemplare in 1992.
Toata tara se afla pana luni seara sub cod galben sau portocaliu de vant puternic, ploi si ninsori. ... Ninge viscolit, vizibilitatea scade temporar sub 50 m si se depune strat consistent de zapada. ... intensificari temporare ale vantului, precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare la munte;
El a mai spus ca, dupa parerea sa, "PSD ramane partidul care trebuie pus pe coji de nuca, la colt, pentru ca nu a platit pentru ceea ce a furat in aceasta tara si cand noi vorbeam de zodia coruptiei, acum o vede tot romanul".
Fac parte din zodia asta, a leilor, si de obicei am fost cel dominator. Am avut de la scrisori de dragoste de o candoare extraordinara.
Leu Luna Noua care are loc chiar in zodia Leului iti confera energie si entuziam, pregatindu-te pentru o perioada de innoiri.
Eu sunt nascut in zodia Sagetatorului. In mine sunt doua persoane. Am o dedublare a personalitatii, care ma face si scriitor, si om politic.
google-analytics.com