Cautare

10127 de rezultate pentru "sub zodia fraudei" (4.19 secunde)
Un protest impotriva fraudei morale de la alegerile prezidentiale din 2004. ... Dupa 2005, nu s-a mai intamplat nimic notabil sub aspectul marilor decizii.
Dincolo de pastrarea calendarului stabilit ieri in Biroul Permanent - cu raport final pe lege abia pe 2 noiembrie si deschiderea discutiei pe mai multe articole-cheie, inclusiv punctul de pensie, fata de ceea ce a cerut Traian Basescu - PNL si PSD au profitat azi de dezbaterea deschisa de PDL pentru a o infiera din nou pe Roberta Anastase in "amintirea fraudei mizerabile de la Camera Deputatilor", dupa cum a etichetat-o liderul de grup al PNL, Puiu Hasotti.
Operatiunea de mituire a alegatorilor se realizeaza sub controlul strict al sefilor structurilor politiei judetene, promovati si mentinuti in functii in ultimii opt ani, cu directa implicare a chestorului Vladulescu Aurel, director al Directiei de Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, fost sef al inspectoratului politiei judetene si un obedient al presedintelui organizatiei judetene a PDL, Florin Popescu.
Ca urmare a evenimentelor din iulie - august, Romania este pusa sub semnul intrebarii ca stat de drept. ... Nivelul fraudei este urias si institutiile statului trebuie sa-si faca treaba in numele democratiei.
Potrivit senatorului Marinescu, "motivatia in sustinerea legii a avut la baza diminuarea coruptiei, reducerea evaziunii fiscale, a contrabandei si a fraudei.
Constatarea faptului ca bugetul pe anul trecut a suferit la capitolul incasari, fiind raportate incasari din TVA mult sub nivelul celor din anul 2006, reprezentantii Fiscului au intrat in alerta maxima si au initiat actiuni extreme pentru identificarea evazionistilor si retelelor prin care statul este vaduvit de banii care i se cuvin.
Constatarea faptului ca bugetul pe anul trecut a suferit la capitolul incasari, fiind raportate incasari din TVA mult sub nivelul celor din anul 2006, reprezentantii Fiscului au intrat in alerta maxima si au initiat actiuni extreme pentru identificarea evazionistilor si retelelor prin care statul este vaduvit de banii care i se cuvin.
Potrivit Raportului Comisiei Europene privind Protectia Intereselor Financiare - Lupta impotriva fraudei aferent anului 2007 ("Raportul art. ... Contributia Romaniei este elaborata sub coordonarea Departamentului pentru Lupta Antifrauda - DLAF.
Premierul a convocat marti, la Palatul Victoria, un comitet interministerial pentru a analiza problema fraudei si evaziunii fiscale.
sub Regimul si Presedentia Basescu corupția persista peste tot, iar economia subterana depaseste deja nivelul cel mai ridicat din Bulgaria, tara cu care ne placea sa ne comparam.
Nu incheie contracte sub cateva milioane de dolari. ... Si bine ar fi ca, pana atunci, sa nu doarma nici acei procurori care, pana in prezent, s-au batut cu caramida in piept cum ca ei contribuie major la starpirea coruptiei si fraudei electorale.
Prin legea propusa, PSD se dovedeste a fi, inca odata, un mare maestru al loviturilor sub centura.
Copresedintele Aliantei PNL-PD Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in acest judet, in urma fraudei cu buletinele anulate si a celei cu listele suplimentare, aceasta formatiune a inregistrat un scor cu noua procente mai mic decat cel real.
In plus, Vadim Tudor a precizat ca PRM nu va participa, in vreun fel, la formarea unui Guvern, deoarece considera noul Parlament unul "al fraudei”, ceea ce inseamna ca nu reprezinta vointa electoratului roman.
o Nu s-a raliat niciun moment la protestele publice, sustinute de opozitie, presa si societatea civila, impotriva fraudei comise de Roberta Anastase, in cazul legii pensiilor, evitand sa sustina vreun mesaj public consistent, care sa contina critici la adresa actualei puteri pe acest subiect.
In plus, comisia vrea sa stie care sunt zonele in care se manifesta acte de inalta coruptie, modul in care acestea afecteaza siguranta nationala, dimensiunea economiei subterane si a fraudei fiscale, respectarea de catre SRI a drepturilor si libertatilor constitutionale privind interceptarile telefonice si care a fost eficienta acestora si nu in ultimul rand reactia factorilor de decizie la informatiile SRI.
Abia atunci un important personaj din conducerea DCF Constanta a rupt tacerea, dand in vileag in fata reprezentatilor presei mecanismul fraudei colosale la care au fost complici toti sefii din acea vreme a AFP Constanta.
Ca sa nu mai vorbim de tacerea de-a dreptul scandaloasa care s-a asternut asupra fraudei savarsite de Romned, care a luat jumatate din plajele romanesti cu un dosar de licitatii falsificat.
Lucian Bolcas, vicepresedinte al PRM, a declarat ca Vadim Tudor i-a adresat personal lui Pottering, care este si liderul grupului parlamentar al partidului Popular European (PPE), o scrisoare in care se releva "pericolul fraudei" electorale la 25 noiembrie.
Funar mai arata ca, pentru prima data, ar exista dovada fraudei de la referendumul national din 19 mai 2007, "confirmata" in Raportul Autoritatii Electorale Permanente.
google-analytics.com