Cautare

10127 de rezultate pentru "sub zodia fraudei" (5.06 secunde)
Primiti o veste buna de la un nativ din zodia Pesti. ... Mai ales gasiti sprijinul unui nativ din zodia Balanta.
Va simtiti mult mai fermecatori si atragatori decat pana acum si la toate astea contribuie planeta Venus, care ramane in zodia dumneavoastra pana in octombrie. ... Soarele se afla acum pozitionat vizavi de zodia dumneavoastra si asta inseamna ca simtiti nevoia mai mare de odihna.
Simpla ei prezenta in zodia Fecioarei, este suficienta pentru a le insufla nativilor apartinatori o lehamite de viata si o revolta interioara continua.
Berbec Pentru Berbeci, partenerul perfect pentru un sarut ca in filme este un nativ din zodia Gemeni. ... Fecioara Fecioarele sunt cucerite iremediabil de modul in care saruta cei care sunt nascuti in zodia Taur.
Si Mercur, si Marte sunt tot in zodia dumneavoastra si asta va face mult mai vorbareti, plini de idei, dar si agresivi mai ales atunci cand vreti sa convingeti pe cineva. ... Sunteti inca in umbra, dar asteptati momentul cand Soarele intra in zodia dumneavoastra.
Nativii in zodia Taur pot sa-si faca bagajele, sa faca o drumetie. ... Nativii in zodia Rac sunt intr-o saptamana in care pot sa cada in derizoriu.
Horoscopul de Revelion este marcat de prezenta Lunii in Gemeni, zodia comunicarii si calatoriilor. ... Scorpionii intampina Anul Nou cu Jupiter, planeta Norocului, in zodia lor!
Gemeni Cei nascuti in zodia Gemeni isi vor suna toti prietenii sa se planga ca au fost parasiti, din simplul motiv ca este cel mai bun subiect de barfa.
Poate ca acea persoana trece printr-o perioada nefericita, iar nativii in zodia Berbec vor sa ii faca sa uite de griji si sa zambeasca.
GEMENI O perioada oscilanta si dualista exact ca zodia. ... SCORPION Jupiter paraseste zodia scorpion, dar pana atunci planeta va mai da o mana de ajutor.
30 DE ADEVARURI DESPRE ZODIA RAC 1. Stii ca ai ranit un Rac atunci cand fuge si te sterge definitiv din viata lui, dintr-o data.
Valorile medii ale temperaturilor minime se vor situa sub nivelul de inghet, cu exceptia perioadei 05 - 07 ianuarie cand acestea vor fi usor pozitive.
Bugetul trebuie sa asigure ajustarile necesare Fondul Monetar International a agreat cu autoritatile romane forma bugetului pe anul viitor, iar acesta trebuie sa asigure ajustarile necesare, a afirmat seful misiunii FMI Jeffrey Franks, intrebat cum comenteaza decizia Parlamentului de a reduce TVA la alimentele de baza la 5% si de a nu impozita pensiile sub 2.000 de lei.
Sub titlul "Basescu nu are cum sa castige decat prin frauda", Roxana Iordache a scris un comentariu exceptional, publicat pe blog, pe care il puteti citi in continuare.
Intra in articol pentru a citi despre principalele tendinte ale celui mai cunoscut eveniment de tehnologie care se tine in SUA.Ultrabook-urile - Laptop-uri usoare care pornesc in cateva secunde CES 2010 a fost dominat de televizoarele 3D, editia din 2011 a fost sub semnul tabletelor cu Android, iar cea de anul acesta promite sa fie sub "zodia" laptop-urilor denumite Ultrabook de catre Intel.
Nu au drept de vot debilii sau alienatii mintal, pusi sub interdictie, si nici persoanele condamnate la pierderea drepturilor electorale, prin hotarare judecatoreasca definitiva. ... Cererea se depune la Biroul Electoral Central in termen de cel mult 24 de ore de la incheierea votarii, sub sanctiunea decaderii.
"Independenta justitiei bulgare nu este amenintata sub nici o forma", a mai spus Kalfin, adaugand ca acest punct de vedere este sustinut si de numerosi membri ai Parlamentului de la Sofia, dar si de reprezentanti ai justitiei.
Totodata, Rasmussen a opinat ca, sub noua conducere, PSD a inregistrat un proces de modernizare, de combatere a fraudei si a coruptiei.
Printre modificarile aduse, care vin in sprijinul agentilor economici, se numara plata intr-un cont unic, incepand cu obligatiile aferente lunii septembrie, a tuturor impozitelor si taxelor datorate bugetului de stat si bugetelor sociale de catre contribuabilii cu un comportament fiscal corect, decizia de impunere prin care se stabilesc obligatii fata de Bugetul General Consolidat se comunica acestora in termen de sapte zile de la data incheierii raportului de inspectie fiscala, limitarea cuantumului valoric al bunurilor sechestrate si valorificate, de la dublu sau triplu, la un procent de 150% din valoarea creantei fiscale, eliberarea pe loc a cazierului fiscal si reducerea taxei de la 500 la 200 de lei, unificandu-se, astfel, taxa si termenul de eliberare a acestuia, precum si scoaterea de sub incidenta secretului fiscal a tuturor neregulilor si rezultatelor controalelor de natura evaziunii si fraudei fiscale.
De altfel, si in celelalte judete din Transilvania in care populatia maghiara are o pondere insemnata prezenta la vot a fost sub asteptari.
google-analytics.com