Cautare

357 de rezultate pentru "sos" (2.91 secunde)
La data de 4 februarie 2011, in jurul orei 04:25, Sectia 5 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 despre faptul ca doua persoane necunoscute incearca sa patrunda intr-un imobil situat in sos. ... Individul nu s-a supus somatiei si a traversat sos.
La data de 15 februarie 2011, in jurul orei 09.00, politisti din cadrul Politiei Sectorului 2 - Serviciul de Investigatii Criminale - Compartimentul Flagrant au observat in zona Sos.
Telejan catre sos. ... Ilfov, circula cu o bicicleta pe sos. Mihai Bravu, dinspre Calea Mosilor catre bd. Pache Protopopescu. Cand a ajuns la intersectie cu bd.
GINEL de 31 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe sos. ... MIHAI de 30 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Ford Galaxy, pe sos.
MIRCEA de 41 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Skoda Octavia, pe Sos. ... MIRCEA de 41 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Skoda Octavia, pe Sos.
IONEL de 41 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca BMW, pe Sos. ... Ilfov, in timp ce conducea un autoturism marca Mercedes, pe sos.
Mihaela de 39 de ani, din Bucuresti, a condus autoturismul un marca Daewoo Tico pe sos. ... Din impact, autoturismul Daewoo a fost proiectat pe sensul opus de circulatie intr-un troleibuz, care circula pe sos.
La data de 07.08.2011, in jurul orelor 15.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Sos. ... La data de 07.08.2011, in jurul orelor 14.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe Sos.
Mirela de 35 de ani, din Bucuresti, a condus a condus un moped pe Sos. ... Cristian de 43 de ani, din Bucuresti, care circula pe Sos.
Mihail Sebastian catre Sos. ... Buzoieni, a efectuat manevra de intoarcere pe sensul de mers Sos. Alexandriei catre Str. Mihail Sebastian, moment in care a surprins si accidentat pe C.
La data de 23 octombrie 2011, politisti din cadrul Sectiei 17 l-au prins in flagrant pe Sos. ... Victor de 41 de ani, din Bucuresti, care, prin folosirea de chei potrivite, a incercat sa sustraga bunuri din 5 autoturisme parcate pe Sos.
Gabriel de 23 de ani, din judetul Ialomita, a condus un autoturism marca Opel pe Sos. ... Maior Coravu catre Sos.
de 15 ani, din Bucuresti, care a sustras dintr-un magazin, situat pe Sos. ... La data de 17.12.2011, in jurul orei 19.25, Sectia 6 Politie a fost sesizata de catre Dispecerat 112 - Sector 2, cu privire la faptul ca, pe sos.
Valentin de 44 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe Sos. Fundeni, dinspre Pod Fundeni catre Sos.
Romexpo - Piata Montreal - sos. Kiseleff - Arcul de Triumf - sos. Kiseleff - Piata Victoriei - Calea Victoriei - bd.
• Incepand cu orele 08.00, se va restrictiona traficul rutier pe Sos. ... C-tin Prezan - Calea Dorobantilor - sos.
Potrivit Brigadei Rutiere, incepand cu data de 10.06.2015, se desfiinteaza trecerea pentru pietoni de la intersectia sos. Kiseleff cu bd.
Joi, 22 octombrie 2009, la ora 16.00, la Casa Titulescu din Bucuresti (Sos. Kiseleff nr. 47) va avea loc conferinta cu tema Romania si 10 de ani in Clubul Politic Balcanic.
Fundatia Europeana Titulescu, Centrul de Studii Strategice, organizeaza joi 14 ianuarie, la ora 16,00, la Casa Titulescu din Bucuresti (Sos.
Umpluturile contin mozzarella, salam, sunca presata, Kaiser, cartofi pai, maioneza, ardei copt, rosii, piept de pui, ceapa, mustar, kechup, sos de usturoi, extra picant, sunca cruda, rozmarin, branza cu mucegai, speck, ton, busuioc, salam picant, masline, ulei picant, oregano.
google-analytics.com