Cautare

357 de rezultate pentru "sos" (4.90 secunde)
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Alia Apartments (zona Arcul de Triumf), Nordia Residence (malul lacului Grivita), City Point (zona Baneasa Aviatiei), Aerogarii Rezidential (zona Baneasa - Aerogarii), Avrig3 (zona Obor-Avrig), Amfiteatru Residence (Parcul Tineretului), Saphir Stein (Grozavesti-Carrefour Orhideea), Metropolis Residence (zona 1Mai - Grivita), Cosmopolis (zona de Nord-Pipera Tunari), North24 (zona rond Pipera), Rose Garden (sos.
Marasti se lucreaza la finalizarea peretilor mulati, iar apoi, dupa intarirea planseului pe Sos. Kiseleff, se va face jonctiunea intre cele doua ramuri Sos. Bucuresti-Ploiesti si Sos.
Avionului, -Strapungere Splai Dudescu - Sos. Oltenitei, -Largire B-dul Expozitiei, Supralargire Calea Grivitei, -Pasaj Subteran Sos. ... Elena Vacarescu, -Pasaj Rutier Sos.
fileul de Dorada Regala la plita cu jeleu de tarhon si cartofi aromatizati, pieptul de rata aromatizat cu sos de portocale si cartofi dulci, foie gras cu sos de mere caramelizat, deliciosul Saveur de Melon - o prajitura racoroasa cu gust de pepene galben, Marchiza - o explozie de ciocolata fierbinte si Cherry Cake - desert cu blat de cacao, crema de vanilie si cirese.
In cadrul campaniei ,,Doneaza un zambet sanatos'', Orbit Romania ne indeamna sa sustinem cu totii sanatatea orala a copiilor defavorizati din toate cele trei programe ale organizatiei SOS Satele Copiilor Romania - din Bucuresti, Cisnadie (judetul Sibiu) si Hemeius (judetul Bacau), dar si din gradinitele si scolile afiliate.
Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Sos. ... Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Sos. Progresului, Calea Rahovei, Sos. Alexandriei, apoi traseul de baza.
- clatita cu branzasi marar - 7 RON - clatita cu sunca si cascaval - 7 RON - clatita cu mozzarella, masline feliate si oregano - 8 RON - clatita cu sunca, ardei gras si cascaval - 8 RON - clatita cu ciuperci si sos de smantana - 8 RON - clatita cu ciuperci, cascaval, sunca si sos de smantana - 10 RON - clatita cu pui, cascaval si sos de smantana - 9 RON
Marian de 41 de ani, din judetul Ilfov, a condus autoturismul marca Opel pe Sos. ... Spatarul Preda dinspre Calea Ferentari catre sos. ... Sos.
Ziduri Mosi dinspre Sos. Pantelimon catre Sos. ... CONSTANTIN de 42 de ani din Bucuresti, a condus un motoscuter marca Futong, pe B-dul Constantin Brancoveanu dinspre Sos.
Covasna, a condus o autoutilitara marca Mercedes Benz Actros, pe Sos. ... Giurgiu, care circula pe Sos. ... Aeroportului cu Sos. Chitilei.
Dobroiesti catre sos. ... Vasilica de 30 de ani, din Bucuresti, s-a angajat in traversarea sos. ... Cand a ajuns la terasamentul liniilor de tramvai, a fost surprinsa si accidentata de un autoturism marca Opel care circula pe sos.
Cristian de 22 de ani, din Bucuresti, a condus un moped marca Aprilia pe sos. ... Iuliu Maniu catre sos. ... Uverturii, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", a patruns in intersectie si a intrat in coliziune cu un autoturism marca Opel care circula pe str Uverturii, dinspre sos.
Amurgului dinspre sos. Alexandriei catre sos. ... Avionului catre sos. Pipera. Cand a ajuns in apropierea statiei RATB "Aurel Vlaicu", a surprins si accidentat grav pe R.
La data de 22 mai 2011, ora 16.15, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie l-au prins in flagrant, la scurt timp de la comiterea faptei, pe sos.
Alexandru de 30 de ani, din Bucuresti, a circulat cu o bicicleta pe sos. ... Florentin de 21 de ani, din Bucuresti, a condus un moped pe Calea Floreasca, dinspre sos. Stefan cel Mare catre sos.
Intre orele 09-16, circulatia rutiera va fi restrictionata pe sos. ... Paris si sos. ... Kiseleff - Piata Arcul de Triumf - Piata Charles de Gaulle - Calea Dorobantilor - sos.
La ora 14.05, cortegiul funebru se va deplasa la Gara Regala Baneasa, pe ruta Piata Unirii, Piata Universitatii, Piata Romana, Arcul de Triumf, Sos. Kiseleff, Sos.
Autostrada coboara apoi la sol pentru a ocoli statia CFR Baneasa pe un viaduct suprateran, in timp ce calea din dreapta caii ferate va cobori la sol, dar va traversa denivelat Sos. ... Ghiorghitei pana la intersectia cu Sos.
Exotique va deschide miercuri, 27 martie, un nou SHOWROOM in sos. Pipera-Tunari nr. 40B. Un nou concept ce consta intr-o abordare eclectica a unui interior in care se intrepatrund si se completeaza reciproc piese de mobilier, accesorii si corpuri de iluminat, de pe trei continente.
google-analytics.com