Cautare

6605 de rezultate pentru "sos salvati zona de munte" (2.78 secunde)
Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si posibil descarcari electrice, ziua in Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei si local la munte, iar noaptea pe arii restranse in nord si in nord-est si izolat in rest.
Meteorologii anunta ca vremea se strica incepand de vineri seara, de la ora 22. A fost emisa o informare de vreme rea, valabila pana duminica, 4 februarie, ora 20.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73.
Toate au fost anuntate de primarul general, Sorin Oprescu, pentru 2011, insa niciunul din proiecte nu s-a finalizat.
Adaugam la acestea inca un numar de cazuri, raportate din tari din zona noastra geografica. O prima intamplare pleaca de la o relatare a lui Valeri Kostadinov.
Limita de 60.000 de euro impusa prin "Prima Casa" pune in dificultate cumparatorii ce doresc sa-si cumpere o locuinta intr-un proiect rezidential finalizat, acestia putand achizitiona doar garsoniere, potrivit unui studiu realizat de Proiecte.biz, portal dedicat prezentarii proiectelor imobiliare.
Varianta preferata de Oprescu prevede un TUNEL pe sub parcul Herastrau. Primarul Sorin Oprescu prefera varianta cea mai spectaculoasa a inelului median pentru zona de nord a Capitalei.
Primaria Craiova doreste sa implementeze cu bani europeni un amplu sistem de supraveghere a zonelor publice din oras cu zeci de camere video Municipalitatea a inclus in programul de investitii al anului 2012, aprobat de Consiliul Local Craiova luna trecuta, suma de 120.000 de lei pentru realizarea proiectului tehnic al obiectivului intitulat "Cresterea sigurantei publice din municipiul Craiova prin introducerea unui sistem de supraveghere video".
Companiile implicate in asocierea din acordul-cadru lucreaza zilnic cu aproape 100 de muncitori, informeaza Primaria Sectorului 6. Puteti citi in continuare comunicatul remis presei de Primaria Sectorului 6: "Locurile de joaca pentru copii au fost finalizate.
Durerea abdominala poate pune probleme atunci cand este prelungita, repetata, care iradiaza in alte zone sau este insotita de alte simptome (febra, tahicardie, rau general, transpiratii); atunci durerea poate reprezenta un important semnal de boala, posibil chiar o urgenta medicala abdominala (perforatie, peritonita, hemoragie abdominala sau ocluzie intestinala).
In medicina traditionala chineza, fata este numita "oglinda sanatatii tale", prin urmare, acneea aparuta pe diferite zone de pe chipul tau ar putea fi un semn al unor dezechilibre sau probleme de sanatate.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor: Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Pasajul rutier denivelat superior Basarab va realiza legatura rutiera si de tramvai intre B-dul N. Titulescu - sos. Orhideelor - Podul Grozavesti - B-dul Vasile Milea (pentru circulatia tramvaielor) si respectiv sos. Grozavesti, intregindu-se astfel inelul principal de circulatie al municipiului Bucuresti, in partea de Nord-Vest.
Apropierea Sfintei Sarbatori a Pastelui determina o intensificare a traficului auto si implicit o ingreunare a fluentei circulatiei rutiere in Capitala pe majoritatea arterelor principale, mai ales in zona centrelor comerciale.
Luminile de sarbatori in Bucuresti se aprind joi, la ora 19.00, in Piata Constitutiei. Peste 3 milioane de beculete vor impodobi Capitala. Tot joi seara se deschide si Targul de Craciun (Autoare:
- Sunt destul de multe creperii in Franta, vreo 5.000. ... Sotia mea se ocupa in paralel si de cei doi copii ai nostri, este si profesor si face si toate aceste preparate din Nominoe, este capul bucatariei.
3.000 de militari, avioane F-16, irlandezi cu kilturi si cimpoaie (Autoare: Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania.
Oferta pentru petrecerea vacantei la munte in aceasta vara este foarte bogata. O demonstreaza chiar numarul de turisti care se anunta a fi destul de mare in perioada urmatoare.
WC de 60.000 de euro, la Valenii de Munte Autoritatile isi bat joc, pur si simplu, de banii publici, stransi din taxe si impozite.
Urmareste LIVE cum se schiaza la munte pe webcam jurnalul.ro Click pentru a urmari LIVE partiile de schi http://jurnalul.ro/webcam/camere-la-munte.html • Mii de turisti se afla, in aceste zile, la munte pentru sarbatorile de Craciun.
google-analytics.com