Cautare

6601 de rezultate pentru "sos salvati zona de munte" (3.11 secunde)
Intentia edilului de a distruge parculetul din spatele Teatrului National "Marin Sorescu" pentru construirea unui mall a fost primita cu reticenta de specialistii in arhitectura, lucru normal de altfel, atata timp cat terenul se afla in zona de protectie a monumentelor istorice.
Senatoare Roxana Paturca a sustinut de la tribuna Senatului Romaniei o declaratie politica, intitulata:
Magistrala 4 de metrou modifica Nordul Capitalei: Lac de agement, artere noi si linii de tramvai Proiectul de prelungire a liniei de metrou Parc Bazilescu-Lac Straulesti a fost introdus de Primaria Capitalei in dezbatere publica.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari nowcasting COD GALBEN de vant puternic, dupa cum urmeaza. In zona: local in sudul judetului Sibiu si in zona de munte, mai ales in zona localitatilor Boita, Talmaciu, Selimbar, Sibiu. ... 21:15 si 03:15 In zona:
Daca anul trecut craiovenii nu erau incantati de ideea achizitionarii unui teren in zonele turistice, pe care sa-si construiasca o casa de vacanta, se pare ca in timp acestia si-au schimbat parerea. Numarul craiovenilor interesati sa aiba propria casa de vacanta este in crestere.
Toate au fost anuntate de primarul general, Sorin Oprescu, pentru 2011, insa niciunul din proiecte nu s-a finalizat.
Claudiu Popa) Regimul termic prognozat in urmatoarele doua saptamani va fi caracterizat de o vreme, in general, in racire, cu temperaturi maxime ce vor atinge cel mult 22 de grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi prezente, in majoritatea regiunilor, atat la inceputul intervalului de prognoza, cat si in zilele de 26, 27 si 29 septembrie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 19 Septembrie - 2 Octombrie 2016 Muntenia In Muntenia, valorile termice diurne vor scadea in primele doua zile din intervalul de prognoza, apoi vor creste usor si treptat.
Perioada prognozata incepe cu un avertisemnt de la meteorologi. Acestia atrag atentia ca pana in dimineata zilei de miercuri, 14 martie, se vor semnala ploi insemnate cantitativ, dar si instabilitate atmosferica accentuata.
Accesul in statiunea turistica de munte din Parang ar putea fi facut prin intermediul unei telecabine, dupa ce programul guvernamental "Schi in Carpati" va deveni viabil si in Valea Jiului.
5% este cuantumul de reducere pe care dezvoltatorul complexului Belleview din Sinaia il ofera celor interesati, pana la data de 31 martie.
Simpaticul prezentator al Antenei Stars, Cristi Brancu, alaturi de sotia sa, Oana Turcu si fiul lor Teddy, au ales anul acesta sa petreaca Pastele la munte, la Hotelul Orizont din Predeal.
Weekend-ul trecut, realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars a petrecut in compania sotului sau, Cristi Brancu, si a fiul lor Teddy, momente parca rupte din basmele strabunilor, alegand o escapada la munte, departe de zgomotul orasului.
Prognoza in tara SAMBATA (2 martie) Vremea se va raci, valorile termice devenind apropiate de cele normale pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii.
Din nou canicula dupa-amiaza in vestul si sud-vestul tarii, unde indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi usor pragul critic de 80 al disconfortului termic. Temperaturile maxime vor avea valori de la 25 de grade in extremitatea nord-vestica a Moldovei pana la 36 in Banat si sudul Olteniei.
Cod galben de ploi, ninsori si vant pentru jumatate din tara Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri avertizari de cod galben de ploi, ninsori si vant puternic pentru jumatate din tara.
Cei de la INM anunta ca valorile termice vor continua sa scada usor in majoritatea regiunilor. ... Noaptea, vor fi innorari in jumatatea de vest a teritoriului si va ploua local in Banat si izolat in Crisana si Oltenia, iar in zonele montane aferente acestor regiuni vor predomina ninsorile.
Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice datei. ... Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade. ... Temperatura maxima, in crestere usoara fata de ziua precedenta, se va situa in jurul valorii de 13 grade.
Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si posibil descarcari electrice, ziua in Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei si local la munte, iar noaptea pe arii restranse in nord si in nord-est si izolat in rest.
Meteorologii anunta ca vremea se strica incepand de vineri seara, de la ora 22. A fost emisa o informare de vreme rea, valabila pana duminica, 4 februarie, ora 20.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73.
google-analytics.com