Cautare

6605 de rezultate pentru "sos salvati zona de munte" (2.71 secunde)
Treptat, scapam de canicula Va fi canicula si astazi, in special in zonele de campie din sud si vest. Pentru cei aflati la munte, vremea va deveni treptat instabila.
OZN-uri de pe celalalt taram este o carte exceptionala scrisa de Dan D. Farcas si publicata de Teora.O sinteza deosebit de bogata, prezentand ipoteze originale si uneori socante privind legaturile dintre fenomenul OZN, religie, reincarnare si numeroase domenii ale paranormalului. ... OZN-urile vin de pe taramul mortilor?
Reprezentantii organizatiei "Salvati-l pe Labus" au cerut ajutorul conducerii Organizatiei Judetene a Partidului Verde pentru a fi sustinuti in demersul lor de a obtine aprobarea primarului Dumitru Nicolae pentru realizarea centrului de ecarisaj/padoc.
"Salvati matrozul Traian!" (Autor: PETRU CALAPODESCU) Sesiunea extraordinara a Parlamentului nu face decat sa rezolve in prag de vacanta chestiuni urgente pentru ca actuala guvernare sa poata efectiv administra tara, potrivit programului aprobat la instalare de catre plenul camerelor.
Cati bani au primit de la miliardarul american George Soros oengistii invitati de Klaus Iohannis la Cotroceni / activenews.ro Ii vedeti in fiecare zi de 4 iulie pe peluza Ambasadei SUA, stand la coada, sa faca poze, si servind barbeque.
Alte proiecte de infrastructura blocate in Bucuresti Pe mandatul lui Sorin Oprescu, mai multe lucrari ale Primariei Capitalei au fost blocate in instanta din pricina absentei unui PUZ, sau a faptului ca acesta era incomplet.
"Cat timp petrec copiii pe internet?" Majoritatea copiilor din Romania detin calculatoare personale acasa si petrec, in medie, patru-cinci ore in mediul online, informeaza Salvati Copiii, in urma dezbaterii "Libertate si responsabilitate pe Internet".
In fiecare clipa, in lume, 14,6 milioane de copii cu varste mai mici de 17 ani sunt conectati la internet. Pedofilii stiu asta si folosesc internetul cu scopul de a identifica, a ademeni si a abuza copiii.
Citim in iarba este un eveniment pentru iubitorii de carti si pentru iubitorii de natura.
Steven Spielberg a devenit primul regizor ale carui filme au depasit pragul de incasari de 10 miliarde dolari Steven Spielberg a devenit primul regizor ale carui filme au depasit pragul de incasari de 10 miliarde de dolari la nivel mondial, fiind urmat in top de cineastii Michael Bay si Peter Jackson, ale caror filme au generat cate 6,5 miliarde de dolari, potrivit huffingtonpost.com.
Fundatia Orange Romania a desemnat castigatorii programului de finantare "Lumea prin culoare si sunet" editia 2014. Cu un buget total in valoare de 357.724 de euro, fondul "Lumea prin culoare si sunet" ofera proiectelor castigatoare ale editiei 2014 finantari de pana la 50.000 de euro.
Mariustuca.ro / 6 copii, cu o boala genetica severa, au fost salvati cu HIV inactivat (Autoare:
Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Un roman din Marea Britanie a publicat pe contul sau de Facebook o inregistrave video care suprinde primele momente de dupa atacul din Londra, cand trei barbati au atacat cu macete mai multe persoane in Borough Market. ... Un act de rezistenta, insa nerecomandat de catre politie, noteaza BBC.
Pe langa violenta, injuraturi si timp pierdut degeaba cu jocurile de pe net, tinerii au si preocupari constructive. ... Iata, de exemplu, niste liceeni din Bacau s-au gandit sa salveze simbolul copilariei, asa cum il inteleg ei.
De foarte multa vreme parlamentarii ne-au obisnuit sa se zbata pentru rezolvarea unor probleme care nu au nici o legatura cu nivelul de trai al romanului simplu. ... Cred insa ca un astfel de subiect a fost adus in discutie doar in scop electoral.
Un ministru de Externe si-a pierdut scaunul, iar lucrurile s-au desfasurat cam la fel ca dupa intoarcerea ziaristilor rapiti, tot in Irak.
Aproape 4.000 de caini din rasa Beagle au nevoie de o casa noua dupa ce au fost salvati in urma celei mai mari operatiuni de salvare a cainilor care a avut vreodata loc in SUA, scrie BBC.
Trei turisti de pe litoral au fost salvati in ultimul moment dupa ce s-a aventurat in marea agitata.
google-analytics.com