Cautare

2082 de rezultate pentru "sorin stanisel" (2.83 secunde)
Primaria Capitalei, o miza uriasa Sorin Oprescu este o problema nu numai pentru toate partidele politice mari dar este o problema si pentru sine insusi. ... Doctorul Sorin Oprescu este, fara doar si poate, un politician cu multiple valente.
Am aflat vestea trista a mortii scriitorului si jurnalistului Sorin Preda din presa. ... L-am cunoscut pe Sorin Preda inainte de 1989. Mama mea, scriitoarea si jurnalista Areta Sandru, a fost colega de redactie cu Sorin Preda, la SLAST.
Mihaela Grindeanu si familia premierului desemnat Sorin Grindeanu Mihaela Grindeanu a intrat in atentia noastra dupa propunerea in functia de prim ministru al lui Sorin Grindeanu. ... Sorin si Mihaela Grindeanu sunt casatoriti si au impreuna 2 copii.
Ziarul Puterea il citeaza pe Sorin Ovidiu Vantu care face dezvaluiri fulminante despre relatia sa secreta cu seful statului roman:
Asteptata cu mult interes de opinia publica, lansarea candidaturii lui Sorin Oprescu la Presedintie si modul cum a alergat pana acum i-au dezamagit pe unii dintre ferventii sai sustinatori.
Sorin Grindeanu, desemnat oficial premier Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare ca premier a lui Sorin Grindeanu. Iohannis a acceptat cea de-a doua nominalizare a coalitiei PSD + ALDE pentru sefia Guvernului si l-a desemnat pe Sorin Grindeanu sa alcatuiasca noul cabinet.
"Este adevarat, atunci cand este vorba de un simplu cetatean, suntem mai putin flexibili decat in alte cazuri, motiv pentru care sustin si eu schimbarea de atitudine", a precizat la randul sau consilierul Sorin Stanisel.
Senatorul Sorin Oprescu a anuntat, duminica dupa-amiaza, in Parcul Carol, la intalnirea cu sustinatorii, ca luni dimineata isi va inainta demisia din PSD.
La alegerile pentru Primaria Capitalei, primele doua pozitii au fost obtinute de candidatul PDL Vasile Blaga si de candidatul independent Sorin Oprescu, conform rezultatelor unor exit-poll-uri difuzate de Realitatea TV si Antena 3.
Ce constantean nu a auzit macar o data de avocatul Sorin Calafus? Ca acelasi Sorin Calafus are o fundatie culturala... ... activitatea pe care avocatul Sorin Calafus si-a dorit-o de succes in domeniul turistic.
Decizia urmeaza sa fie formalizata Sorin Ovidiu Vantu, patronul trustului Realitatea, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca dupa ce a citit comunicatul remis duminica de Asesoft a hotarat ca Sebastian Ghita sa nu mai fie managerul Realitatea Media, precizand ca aceasta decizie urmeaza sa fie formalizata.
Cozmin Gusa ofera detalii subterane din cazul Sorin Oprescu (Autor:
Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, a declarat ca il sprijina in campania pentru prezidentiale pe Sorin Oprescu "pentru ca este dezamagita de unii lideri ai PSD" si crede ca Mircea Geoana nu-l poate invinge pe Traian Basescu.
1009, urmarirea penala impotriva controversatului om de afaceri Sorin Groza, pentru comiterea infractiunilor de inselaciune, folosirea cu rea credinta a creditului societatii si infractiunea de a vota in adunarea generala ca proprietar de actiuni care nu-i apartin. ... Sorin Groza este, printre altele, membru in Consiliul de Adminstrare al Petromin.
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
TRECUTUL IL OBLIGA SA SCAPE TARA DE SECURISTI - Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier:
In acest context, a fost hotarata excluderea din partid a lui Sorin Strutinski, prim-vicepresedinte al PNL Constanta.
"SEMNATI APELUL LUI SORIN ILIESIU PRIVIND DEMISIA LUI BASESCU!" "Domnului Traian Basescu - Presedintele Romaniei Demisia! ... Ii rog pe acestia, pe semnatarii apelului meu pentru condamnarea comunismului, sa va solicite demisia de onoare." Sorin Iliesiu Nota mea (Roxana Iordache):
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Sorin Oprescu, de pe podul Basarab: ... In 14-15 luni ar putea fi gata cea mai dificila portiune" Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a anuntat vineri ca Podul Basarab se va deschide sambata pentru pietoni, iar duminica, de la ora 6:00, se va deschide si traficul rutier.
google-analytics.com