Cautare

2082 de rezultate pentru "sorin stanisel" (2.92 secunde)
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a inceput ofensiva impotriva lui Cozmin Gusa si a anuntat ca le va cere parlamentarilor de la Comisa SRI sa verifice daca PIN este finantat de Serviciile secrete.
Presedintele PSD Bucuresti Marian Vanghelie a declarat, miercuri, ca la turul doi al localelor nu va vota nici cu Sorin Oprescu nici cu Vasile Blaga, adaugand ca liderul partidului Mircea Geoana nu e implicat in administratia locala si nu stie ce se intampla langa independentul Sorin Oprescu.
Deputatul Sorin Paveliu a declarat marti ca nu a demisionat din PD-L, ci a decis doar "sa se autosuspende din partid" pentru a putea candida, ca independent, pentru un mandat de deputat in Colegiul 25 din Drumul Taberei, unde va candida si secretarul executiv Elena Udrea.
Dupa ce in urma cu mai putin de o luna Octav Cozmanca s-a autosuspendat din PSD, motivandu-si actul prin "supararea fata de grupurile de interese", acum, fostul pesedist confirma suspiciunile colegilor sai si se alatura campaniei lui Sorin Oprescu.
In emisiunea "Tu decizi pentru Romania", difuzata in aceasta seara la TVR 1, au fost prezenti sustinatorii lui Sorin Oprescu, fata in fata cu acesta. Sorin Oprescu a raspuns tuturor intrebarilor invitatilor.
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, considera ca Silviu Prigoana si Cristian Popescu Piedone l-ar putea invinge pe Sorin Oprescu in lupta pentru Primaria Capitalei si a afirmat, in acest context, ca oricum actualul edil-sef este "speranta PSD pentru prezidentialele din 2014".
De aceeasi natura e, mai mult ca sigur, si misterioasa inregistrare audio depusa nu demult de Sorin Vintu la dosarul procesului cu Sebastian Ghita, patronul Romania TV si fostul sau partener de la Realitatea TV.
Sorin Grindeanu trebuia sa demisioneze simbata seara, pentru ca tot va demisiona pina la urma: ... Simbata seara, intr-unul dintre cele mai penibile momente ale Istoriei postdecembriste, premierul Sorin Grindeanu a anuntat decizia de abrogarea a Ordonantei de urgenta. ... In cazul de fata premierul Sorin Grindeanu trebuia sa-si anunte demisia.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca va renunta definitiv la print, insa va continua sa investeasca in media electronica, urmand ca trustul Realitatea - Catavencu sa lanseze anul viitor trei televiziuni in Republica Moldova, Ungaria si Serbia.
• Reporter Virtual da drept sigura despartirea lui Sorin Oancea de trustul Intact si a lui Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", de B1 Tv.
Primarul Sorin Oprescu prefera varianta cea mai spectaculoasa a inelului median pentru zona de nord a Capitalei. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca "inclin catre varianta trei, cea cu doua tunele subterane pe sub Parcul Herastrau, chiar daca este si cea mai scumpa".
Dupa ce a studiat planurile, edilul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat care dintre cele trei variante ale inelului median este cea preferata de el.
Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu Pasajul Piata Presei a fost inaugurat duminica dimineata.
Sorin Oprescu a fost la Paris, unde a participat la Reuniunea Primarilor Oraselor Europene Sorin Oprescu a fost in perioada 25-26 martie, in vizita oficiala la Paris, la invitatia omologului sau, Anne Hidalgo.
Conform sondajului, primarul Bucureștiului, Sorin Oprescu, cu 55%, se bucura de cea mai mare incredere din partea populației.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Planul lui Sorin Oprescu Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat planurile municipalitatii pentru gestionarea situatiei cainilor maidanezi.
Sorin Preda, profesor si jurnalist, a murit. Mesajele emotionante transmise de fostii sai elevi Fostii elevi ai lui Sorin Preda deplang moartea profesorului care le-a fost alaturi in anul doi de facultate la masterul Jurnalism Tematic de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (Universitatea din Bucuresti).
Sorin Oprescu, a primit insemnele de Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare, cea mai inalta distinctie civila si militara franceza. ... La randul sau, Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei a spus:
SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) DE CE S-A DISTRUS ECONOMIC, OLTENITA? SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... Sorin Danciu: ... SORIN DANCIU:
google-analytics.com