Cautare

477 de rezultate pentru "sondajele" (4.54 secunde)
Potrivit acestuia, sondajele de opinie din 2005 au indicat o crestere spectaculoasa a procentelor PRM, acest lucru datorandu-se faptului ca "electoratul s-a saturat de promisiuni si de minciuni", dupa cum declara Gelil Eserghep.
Bogdan Ciuca a spus si el ca principalele initiative ale formatiunii "au suport popular" prin semnaturile adunate din toate judetele tarii si importanta lor este confirmata de toate sondajele de opinie.
In conditiile in care opozitia practic nu mai exista (PSD se autodizolva, PRM-ul sta intr-o expectativa tacuta, agitata periodic de framantarile interne), sondajele de opinie le sunt favorabile, iar presedintele Basescu devine acea figura autoritar-discretionara atat de invocata de romani, PD este pregatit sa declanseze anticipatele, pe care le va castiga fara prea mari emotii.
Liderul liberal a afirmat ca, desi liberalii au scazut in sondajele de opinie, ei trebuie sa stie "sa-si vanda scump brandul".
In timpul asta Asociatia Pentru Demnitate Umana face sondaje in care se constata ca aceeasi madam Udrea rupe totul. Urmeaza sondajele realizate de asociatia pentru pensat, epilat si manichiura. http://www.ziarulderoman.ro/26670/elena-udrea-impresionata-de-serviciile-velvet-beauty-spa/#commenti
In conditiile in care oricum PD a depasit cu mult PNL in sondajele de opinie, se pare ca insistenta democratilor tine locul unui ultimatum adresat liberalilor inaintea unor alegeri anticipate.
"PD este preocupat de lucruri populiste in acest moment, PNL de guvernare" Astfel, ori sondajele sunt influentate de interesele celor care le comanda, ori...
"Sondajele sunt facute de bagatori in seama", a fost concluzia vicepresedintelui Camerei Deputatilor. In ceea ce-i priveste pe cei de la Biroul de Cercetari Sociale, acestia reprezinta "o asociatie de gunoieri din punct de vedere al sociologiei", crede Bolcas.
Sondajele de opinie arata - continua Pope - ca, la ora actuala, circa 50 la suta din oameni sunt convinsi ca suntem vizitati de extraterestri.
Pe locul al treilea, Partidul Romania Mare se mentine la acelasi scor inregistrat in mai toate sondajele din ultimele luni, cu 14%.
Cel mai vehiculat este Mircea Banias, directorul APC, care se bucura de o imagine destul de buna, fiind interesant de aflat cine poate fi acel liberal misterios capabil sa-l infranga la notorietate pe Banias in sondajele pentru desemnarea candidatului Aliantei la Primarie.
Rezum mai jos cateva idei din articol, ca si reactiile, care nu au intarziat, din partea unor ufologi. Sondajele de opinie arata ca multi membri ai publicului larg cred in ipoteza extraterestra pentru fenomenul OZN.
- procurorii mai afirma ca, in urma vizitei Dlui Tony Blair din 26 Martie am "obtinut foloase nepatrimoniale constand in imagine"/ reamintesc ca in Martie 2012 nu era campanie electorala, ca eu am candidat in Decembrie intr-un colegiu din Judetul Gorj pe care il castigasem oricum in anul 2008 si unde PSD a avut mereu un sprijin electoral consistent si ca USL se afla in toate sondajele de opinie la o distanta uriasa fata de ceilalti competitori politici;
Senatorul liberal a apreciat ca nivelul real al entuziasmului romanilor fata de integrarea in Uniunea Europeana nu este cel reflectat de sondajele de opinie si ca, dupa momentul aderarii, vor aparea tot mai multi eurosceptici, asa cum s-a intamplat si in cazul ultimelor tari intrate in UE.
Sondajele de opinie ii incurcau, trebuia gasita o explicatie. Si s-a inventat incidentul Vantu. Vantu era demonul de serviciu in epoca, omul rau, dusmanul de clasa.
Fostul vicepresedinte PSD al organizatiei comunei Corbu, actualul candidat al PPCD pentru Primaria Corbu, Vasile Halici, a declarat, in cadrul aceleasi conferinte de presa, ca sondajele facute de Petre Stanca, pentru desemnarea candidatului social-democrat in alegerile pentru localitatea mentionata au fost trunchiate, fapt pentru care din postura de independent a acceptat candidatura pe lista taranistilor.
De asemenea, trebuie subliniata si fuga partidelor de un sondaj amplu, care le-ar fi oferit rezultate concrete despre propriul electorat, mult mai aproape de adevar decat clasicele sondajele de opinie!
"Din acest punct de vedere sunt necesare alegeri anticipate, dar nici alegerile anticipate nu vor schimba raportul de forta dupa sondajele de opinie existente", a subliniat senatorul.
Din sondajele pe care le-am facut am observat ca exista un segment de populatie care este mai reticenta in privinta Partidului Conservator, insa acest segment oricum nu era electoratul nostru", a sustinut Bogdan Ciuca.
El a mai spus ca, din punctul de vedere al PD, anticipatele organizate dupa ianuarie "ar fi un beneficiu suplimentar pentru PD si pentru Alianta, datorita rezultatelor din sondajele de opinie".
google-analytics.com